Sportovní aktivity a podobné vylomeniny
Vzhledem k tomu, že místní Spolek přátel železa (AshaG, flanker.27, Krisa a příležitostně i já ;-) off-topicuje chvíli tu a chvíli zas jinde, zkouším tímto vytvořit topic věnovaný rozličným sportům, které sami aktivně provozujete/provozovali jste - ne nutně na soutěžní úrovni. Pro jistotu zdůrazňuju, že do toho nepatří pití piva na rekord, sledování fotbalu v TV, ani další bohaprosté* činnosti, které si někteří pletou se sportem.
*dovolávání se ho/jich k získání relevantnosti nestačí.
*dovolávání se ho/jich k získání relevantnosti nestačí.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
Původně to byla jen taková sranda pro pár nadšenců, ale nějak se to zvrhlo ve skutečný závod. Takže nesmíte házet flintu do žita, když vás předběhne ženská. Předloni si to střihli reprezentanti a reprezentantky ČR v triatlonu :-) Ale plavou to i normální strejdové a tety.
za rok jdu do toho znova
Horší je, že poslední týden nejsem zdravotně 100% ok, a navíc jsem dorazil do baráku, kde je v tuto chvíli zdravý akorát pes - máma s tátou jsou řádně nachcípaní a babička se jen tak tak uzdravila. Tak jen doufám, že to také neodskáču :weirwood:
A v pondělí jsem sebou poprvé flákla na bruslích - za můj telemark na listí by se nestyděl ani Simon Aman :D
Kolo je tak strašně super věc! Bohužel nemůžu jezdit s bratrem, protože já jsem ten typ sundat bundičku, za dvacet metrů si ji zase nasadit, napít se, občerstvit se, přečíst si ceduli naučné stezky, přelíst si potom přes lávku, vyzkoušet, jak je teplá voda, vyfotit si pěknej výhled, barák, mrak, kytku, něco (třeba dneska jsem na svém malém výletě viděla boží výjev - na poli jede taťka na velkým traktoru a za ním synek na malým traktoru, tam mě hodně naštvalo, že nemám ani mobil) a on vždycky jede jako šílenec, pak se vrátí domů a je šťastnej, že si zlepšil čas o celou minutu a půl :-)
Když jedeme spolu, tak máme kompromis - jede se mým tempem, ale zase se nezastavuje, což bohužel nebaví ani jednoho z nás, takže jezdíme šťastně osamoceně.
Po včerejšku jsem neměl žádné ambice, tak jsem si užíval krásné počasí a klídek a šlapal výletním tempem, abych si trochu protáhl nohy. Nakonec to bylo asi 28km, a vlastně ani nevím, jak dlouho jsem to jel. Nebylo to sice úplně Sansa-stylem, ale jednou jsem sesedl a přečetl si naučnou ceduli ;-) Jo, a potkal jsem v Louňovicích červeného knight-ridera. Podle zvuku už měl docela nalítáno :P
Ráno jsem byl v těch samých končinách pěšky se psem, akorát jsem to bral křížem krážem lesem přes kopce. Bylo to jen nějakých 10-12km, což ovšem pro našeho postaršího hafana znamená poctivý sportovní výkon - to kdyby se někdo divil, zda to sem tematicky patří. Připlazil se vyhladovělý, zapráskaný od bláta - brodili jsme mokřady a zapadnul tam zadníma - a doma to brzy zalomil. Když jsem v podvečer vyrážel na to kolo, koukal se na mě, jako bych spadnul z jahody..
Dneska bylo cyklistů fakt dost. Zkoušela jsem kam až jde dojet na bruslích po nedokončené cyklostezce z HK na Kuks a pořád se mi tam nějací motali :). Zatím jde jet kolečko, které má přibližně 20 km, což je fajn, ale já chci víc.
Doufám, že počasí vydrží, protože zítra musím jít zas. Nahrála jsem si do MP3 sountrack z Trpaslíka - to bude pěknej čásek na kilásek =D
http://www.sckhk.cz/news/cyklostezka-hradec-kralove-josefov-kuks/