Sportovní aktivity a podobné vylomeniny
Vzhledem k tomu, že místní Spolek přátel železa (AshaG, flanker.27, Krisa a příležitostně i já ;-) off-topicuje chvíli tu a chvíli zas jinde, zkouším tímto vytvořit topic věnovaný rozličným sportům, které sami aktivně provozujete/provozovali jste - ne nutně na soutěžní úrovni. Pro jistotu zdůrazňuju, že do toho nepatří pití piva na rekord, sledování fotbalu v TV, ani další bohaprosté* činnosti, které si někteří pletou se sportem.
*dovolávání se ho/jich k získání relevantnosti nestačí.
*dovolávání se ho/jich k získání relevantnosti nestačí.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
Na nic? No, pro většinu přítomných by to byl sen, byť je to Zimohrad. Co tam by se dalo všechno zřídit. Tchánovci je hezké jméno pro starý šlechtický rod :)
Navíc to rodině v padesátých letech pochopitelně vzali a dole udělali služebnu policie, nahoře byty pro rodiny družstevníků, takže si dovedeš představit, co tam napáchali za rekonstrukce. Z původního interiéru nezbylo nic, jenom to, co rodina odvezla (ty obrazy, nějaké nádobí, lustr...).
Ale vážně si nepředstavuj žádný Zimohrad. Je to prostě starý barák přebudovaný z bývalé usedlosti z roku 1625. Jak jsem pochopila, ani to nebylo jádro majetku té rodiny, spíš taková okrajová usedlost, kterou dostala maminka strýce manželovy matky (ano jsem úchylná na rodinné vazby), protože něco provedla, jak jsem pochopila.
teda prekážkový beh 8,5 km, krásne video z podujatia:
Mal som tú česť zúčasniť sa :) a rozhodne na budúci rok odporúčam všetkým..
Venuje sa tu niekto tomuto sportu?
V sobotu jsem pak byl spolužákům z gymplu na svatbě na Štěpánce, kde byla sice celkem kosa, ale zato s mizernou viditelností. A sotva se dneska vyčasilo, už jsem musel z hor zas zpět:-( Tentokrát bez blbnutí, z Kořenova opět přes Žel. Brod na Turnov a po staré Boleslavské až do Vinoře. Dál už nějak podle slunce domů do Řepákova (cca 140km).
Foukal vítr, jelo se mi všelijak, tak jsem někde u Benátek odhodil přebytečné ego a dojel to na pohodu. Takhle to dopadá, když na tom člověk 4 týdny nesedí a pak zkouší vylomeniny..
Já nesnáším lidi, co skáčou do silnice tři sta metrů od přechodu. To bych vraždila. Chodci na přechodu mi nevadí
už se mi párkrát stalo, že nasraný řidič troubí, protože já prostě nejdu dál, dokud nezastaví auta i v druhém pruhu , právě proto, že první jde ten kočárek.
Uff, haranti. Už se těším, až bude mít alespoň golfky. Kočárek je hrozně nepraktický a všichni mě nenávidí (řidiči, lidi v tramvaji, v buse, na nádraží...)