Sportovní aktivity a podobné vylomeniny

upraveno 30. dubna 2012 v Rozličný pokec
Vzhledem k tomu, že místní Spolek přátel železa (AshaG, flanker.27, Krisa a příležitostně i já ;-) off-topicuje chvíli tu a chvíli zas jinde, zkouším tímto vytvořit topic věnovaný rozličným sportům, které sami aktivně provozujete/provozovali jste - ne nutně na soutěžní úrovni. Pro jistotu zdůrazňuju, že do toho nepatří pití piva na rekord, sledování fotbalu v TV, ani další bohaprosté* činnosti, které si někteří pletou se sportem.
*dovolávání se ho/jich k získání relevantnosti nestačí.
191012141517

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Dostat se Krise pod kudlu... :D
  • A co teprve dostat se Krise pod loď... :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 23. dubna 2013
    Že by nám ugla něco řek? ;-)
  • upraveno 25. dubna 2013
    Pseudoběh ala indiánský běh čas cca 32 minut v mírném hornatém terénu.
    Po 200 metrech jsem si řikal , že to zrovna nebyl nejlepší nápad.Endorfíny žádný.
    Doufam, že to nedopadne jako vloni kdy druhej den jsem měl zánět v třísle a sotva jsem chodil.
    Dneska jsem se rozhodla, že nebudu máslo a půjdu na vodu s brzdou (tenisákem), abych se s holčičkama taky musela pořádně snažit - z původních tří najetých pětistovek a jedné celé se stalo najetých šest a jedna celá (Káťa přišla pozdě, tak jsem to s ní dojížděla) a při natírání laviček po vodě mi štětka přišla nějaká těžká, dneska budu spát jak mimino :D
  • Haha, jsem vodák! No teda, dosti příležitostný, ale jsem! Byli jsme teď dva víkendy za sebou a jsem u toho naprosto unešená, i když se mi tam prve vůbec nechtělo. Poprvé to bylo takové poklidné, ale podruhé bráchovi stouplo sebevědomí, jakože už to dává, takže jsme jeho vinou s kamarádkou skončili ve vodě (ale nakonec jsme ho tam taky stáhly, blbečka). Já se tu rozplývám, ale jak jsem se dozvěděla, tak z celé dvanáctičlené výpravy jsme byli jediní, kdo byl na vodě poprvé (teda já ještě ve třetí třídě na rybníku, ale to se asi úplně nepočítá), takže tady jsou asi všichni zkušení, ale já potřebovala někomu sdělit své dojmy :-)

A taky je to dobrý pro stmelování rodiny - brácha se dozvěděl, že mi není 17, ale 19 a že jsem jen o rok mladší a dost ho to vyvedlo z míry :-D
    @Lady Sansa :applause: Jupí, dostali jsme dalšího :dance:
  • @Krisa A zvládla jsem to i bez neoprenu! Teda vlastně blbost, podruhé jsem si z velkého oranžového pytle s nápisem DĚCKA - NEOPRENY taky jeden do 60 kilo půjčila, ale připadala jsem si spíš jako kulturista v nějakým sexy uplým oblečku, takže příště (pokud nějaké příště bude),tak se myslím obejdu bez toho. :-)
    A nechtěla bys teda na oplátku zkusit balet? Nebo aspoň americkej step? :hand: ;-)
  • @Krisa @Lady Sansa Já jsem byla na vodě jen jednou na Berounce. Vůbec to neteklo, museli jsme pádlovat jak diví a myslela jsem, že mi upadnout ruce. Následně jsem z fotek zjistila, že JÁ jsem pádlovala jak divá a má drahá polovička se vezla (seděla jsem vpředu) :evil:
    upraveno 29. dubna 2013
  • upraveno 29. dubna 2013
    upraveno 29. dubna 2013
    @Lady Sansa Jenže to bolí až po dvou hodinách - mě baví potit krev od začátku do konce :D Samozřejmě nesnižuju tanec a vím, že to je sakra makačka, ale já potřebuji silový sport.

Kdo potřebuje diskotéky k tančení v rytmu disca? Já to zvládám kdekoli a kdykoli - naposledy v sobotu v 8:00 v druhém patře věže a kamarádkama, které stály pod věží u váhy. Zlatým hřebem bylo "potopení se" a "sejití schodů" (stála jsem v okně věže). Dokonce se přidal i pán, který kolem věže procházel ke startovkám :D

@Dreamer To na obrázku je přesně můj styl =D
  • To já bych taky chtěla takhle umět blbnout, ale já se prostě neuvolním a nějaké trsání na ulici, to bych asi nedokázala, protože by mi to přišlo trapné a já bych se styděla :-) Ale loni na poslední zvonění jsem to zvládla, to jsme tam z holkama měly fakt důmyslenej taneček v montérkách (byli jsme velmi originální vidláci) :-)
    @Lady Sansa No jo, já jsem trapná a je mi to úplně jedno. Chodím po obrubnících jako po provaze (s rozpaženýma rukama), točím deštníkem a skáču ze schodů :)

@Dreamer Já mám vypilován ještě styl "běžkař" a "skokan na lyžích", dokonce i s telemarkem =D
    @Dreamer Mlácení hlavou je na prd - mám celkem dost dlouhé vlasy a bolí z toho za krkem :D
  • Nikdy nejezděte na kolečkových bruslích po dešti z pruďáků dolů, ještě k tomu v dlouhé sukni a oblíbených silonkách. Nedopadá to dobře, jak můžu po dnešní zkušenosti dosvědčit.

Nějakým zázrakem se sukni nic nestalo, ale silonky jsou roztrhaný a já mám rozbitý koleno a vypadám jako můmie :-(
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 25. května 2013
  • @Everett_Young To ne, ale víš, jak se holčičky vyžívají v bebíčkách, ne? :-)
  • @Lady_Seans Na kolečkových bruslích jsem nikdy nejel, ale párkrát jsem to vzal po hlavě z kola takže vím, že v bebíčkách se nevyžívají jenom holčičky :D
  • @Everett_Young Ale jak říká babička - do svatby se to zahojí, takže já jsem klidná, do deseti let budu vypadat zase normálně :-D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Maximálne ti tam zostane jazva. Aj Tyrion má takú menšiu jazvu a pozri sa, ako skvelo mu ide život :)
  • Z toho si nic nedělej v bazénu na peřejích mě to vrhlo proti zdi kolenem napřed.Jsem myslel, že je v háji, ale noha šla natáhnout takže v poho.
  • upraveno 26. května 2013
    Patrola je celkově sympatickej film :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.