Sportovní aktivity a podobné vylomeniny

upraveno 30. dubna 2012 v Rozličný pokec
Vzhledem k tomu, že místní Spolek přátel železa (AshaG, flanker.27, Krisa a příležitostně i já ;-) off-topicuje chvíli tu a chvíli zas jinde, zkouším tímto vytvořit topic věnovaný rozličným sportům, které sami aktivně provozujete/provozovali jste - ne nutně na soutěžní úrovni. Pro jistotu zdůrazňuju, že do toho nepatří pití piva na rekord, sledování fotbalu v TV, ani další bohaprosté* činnosti, které si někteří pletou se sportem.
*dovolávání se ho/jich k získání relevantnosti nestačí.
1246717

Komentáře

• upraveno 29. srpna 2012
    Asha: ani nevím :) Všichni říkají jak jsem zhubla, ale až na vyjímky nosím stejné oblečení jako když jsem měla 70.
    -
    No me to prislo na tu vysku docela malo... ja mam o vic nez decimetr mene a ted mam 69 kilo, pritom jsem pomerne bez tuku.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 29. srpna 2012
    Eliška měla 170/52...
    A tak to já jsem s tukem :) Ale kojení funguje jako báječný prostředek na hubnutí (skrytá reklama). Ale nehubla jsem nějak záměrně a osobně ani moc velký rozdíl nevidím/necítím. Když se na tím zamyslím, tak je mi asi celkem fuk kolik vážím (teda když to není zrovna tuna :)
    Flanker: tak to je podle mně už podvýživa, ale to předpokládám bylo dáno jejím stavem.
    upraveno 29. srpna 2012
    To byla její normální váha, jednou po delší době v nemocnici měla asi 48, to už bylo vidět, jak na ní plandá oblečení, co bylo normálně přilejhavý. Jinak ale podvyživená rozhodně nebyla, kamarádky jí vždycky záviděly figuru. Ona prostě byla od přírody ten typ postava 90/60/90 no...
    Je to dano nejen tukem, ale i telesnou konstituci, u me treba svaly, ty jsou tezsi, no.
    Já mám pocit, že hubnu hlavně na mozku :)
    V době, kdy jsme měla pár let 170/61 jsem měla takové proleženiny na pánevních kostech, že jsem byla neustále samá modřina a nebyla se ani sto slušně vyspat....nikdy více. Na mou kostru je holt třeba více masa, aby mi klouby netřískaly o sebe :-))
    Kdysi jem mela i 165/50, coz byla uplne jina osoba :) Ted mam 165/69, pas pritom uplne stejny, takze je to z meho pohledu idelni.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 29. srpna 2012
    To já mám 181/80 (výška/váha) a jsem spokojený ;-)
    upraveno 29. srpna 2012
    Já mám 177/89, od doby co chodím do posilovny jsem "ztěškl" asi o 10 kilo... :)
    půlku co já :))
    upraveno 29. srpna 2012
    Měl jsem už nějakej základ :)
    Ha, tak to raději nebudu psát svoje :D.
    upraveno 29. srpna 2012
    Nebuď labuť :)
    To je fakt, váha nevypovídá o ničem, jde jen o to, jestli jsou to špeky či svaly. Anebo nic z toho :)
    Minule som bola na svadbe, kde mal parik spolu menej ako 100 kil. On 185/60 a ona 160/38. A to stale hovorila, aky ma velky zadok. A je z nej doktorka. Radsej k nej neist.
    38? Tak to snad už je anorexie, ne? Si pěkně zahrává... (a on, když už jsme u toho, taky)
    Brr :-) To už je na mne moc...popravdě se mi hubení chlapi nelíbí...10 kg nadváhy je pro mne sexy :-))
    Ja mám 188/94 ale u mňa to s ťažkymi kosťami nie je len vtip.. u mňa je to realita... ale tlsty sim aj tak
    Kolikokoli napsal(a):

38? Tak to snad už je anorexie, ne? Si pěkně zahrává... (a on, když už jsme u toho, taky)

no je, ale nevysvetlis, ze jej nestaci jeden rozok za den. Ja fakt nechapem, ako mohla vystudovat medinu. Su spolu uz asi 3 roky, ale maju problemy s otehotnenim. Uprimne sa necudujem.
    No tak jo, no, s pravdou ven, 160/95 když jsem oblečená, ale od loňskýho srpna je osm kilo a nějaký ty centimetry dole. Z úbytku mám radost, i když jsem pořád mrňavé tlusté prase. Ale s těma kortikoidama za krkem je to boj. :-(
    Jak může mít takhle vysokej chlap méně než třeba já? To snad ani nejde.
    Hildegarda: No, neke! Holka vážící 38 kilo nemůže otěhotnět? Tak na příčinu by nepřišel snad ani Sherlock! Tohle fakt nechápu...
    Poznam holku 160/42.... A môže na posedenie zjesť trojitemenu v mcdonalde a nič... furt rovnaka a je jak kombajt
    Gardien napsal(a):

Poznam holku 160/42.... A môže na posedenie zjesť trojitemenu v mcdonalde a nič... furt rovnaka a je jak kombajt

ja som mala spolubyvajucu, ktora mala 37 kil, 152 cm, ale jest mohla za dvoch, geny nepustili
    ja som tiez dlhe roky mala pri 167 50 kil a potom prisli tie prkrmy, grrrr
    Vlcacka napsal(a):

No tak jo, no, s pravdou ven, 160/95 když jsem oblečená, ale od loňskýho srpna je osm kilo a nějaký ty centimetry dole. Z úbytku mám radost, i když jsem pořád mrňavé tlusté prase. Ale s těma kortikoidama za krkem je to boj. :-(

hormony su svine posahane :(((
    zelam vela sil
    upraveno 29. srpna 2012
    Vlcacka napsal(a):

To jsi na tom pořád líp jak moje ségra, ta jak nastoupila do práce a přestala hrát házenou, tak se zakulatila pořádně. Teď se jí ani máma radši neptá kolik váží... U ní je to fakt rozdíl, páč do těch 18-20 byla pěkná štíhlá holka. Přitom má manžela co je asi tak o 7-8 cm vyšší než já a váží takovejch 75.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.