Sportovní aktivity a podobné vylomeniny
Vzhledem k tomu, že místní Spolek přátel železa (AshaG, flanker.27, Krisa a příležitostně i já ;-) off-topicuje chvíli tu a chvíli zas jinde, zkouším tímto vytvořit topic věnovaný rozličným sportům, které sami aktivně provozujete/provozovali jste - ne nutně na soutěžní úrovni. Pro jistotu zdůrazňuju, že do toho nepatří pití piva na rekord, sledování fotbalu v TV, ani další bohaprosté* činnosti, které si někteří pletou se sportem.
*dovolávání se ho/jich k získání relevantnosti nestačí.
*dovolávání se ho/jich k získání relevantnosti nestačí.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
"Neškubat" je samozřejmě důležité, bez toho jsou ty přítahy naprd, člověk si pak pomáhá vším možným. Mně to zas občas "padá z rukou", neb předtím jedu shyby a přítahy obouruč.
Jenom jeden, Kriso? Je to hodně asymetrická zátěž? Předpokládám, že kajak myslíš s dvojpádlem..
Na padání z rukou jsme měli takový udělátor - pásek kolem ruky a na něm háček (silný, placatý), za který se činka zahákne.
Přemýšlím o zapsání se do Vysokoškolské ligy a to v kategorii tenis... Má s tou Vš ligou někdo zkušenosti? :-)
A zjistila jsem, že nejlepší rehabilitace na nenatáhlej loket je přítah (jednoruční i obouruční) a shyby, to se ta ruka pak natáhne klidně i o centimetry (třeba 2-3) :D:D:D
furt mě to baví, i když už ne primárně jako sport, ale považuju to za společenskou událost
já mám 110 kg, , na sebe si ještě naložím kouli 25 kg, a jedu kásných 10 hlubokých opakování kliků na bradlech ... žádné výmluvy ;) prostě jeď. Si přeci muž nožní hlídky, takhle by tě mohli dostat Jiní ...
Asha, když jsem na tréninku, tak si často vybavuji pasáže z knihy Obrozhoubu, Pulrukého, oba Mormonty, Noye, Býka, atd atd atd. Vlastně díky Písni jsem se vrátil ke sportu :)
flanker: Nápodobně :))
ve škole jsem zkusil sportovní šerm a doufám, že moje v§ůle bude dost silná na to, abych se k tomu o prázdninách vrátil...