Sportovní aktivity a podobné vylomeniny

upraveno 30. dubna 2012 v Rozličný pokec
Vzhledem k tomu, že místní Spolek přátel železa (AshaG, flanker.27, Krisa a příležitostně i já ;-) off-topicuje chvíli tu a chvíli zas jinde, zkouším tímto vytvořit topic věnovaný rozličným sportům, které sami aktivně provozujete/provozovali jste - ne nutně na soutěžní úrovni. Pro jistotu zdůrazňuju, že do toho nepatří pití piva na rekord, sledování fotbalu v TV, ani další bohaprosté* činnosti, které si někteří pletou se sportem.
*dovolávání se ho/jich k získání relevantnosti nestačí.
1356717

Komentáře

• upraveno 9. května 2012
    Musím se pochlubit. Včera na benč 76.
  • upraveno 9. května 2012
    Pěkný výkon. Já se bohužel stále ještě vzpamatovávám po nemoci, a tak chodím pouze morálně povzbuzovat flankera. Cvičím zatím jenom zlehka a kibicuju.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 9. května 2012
    Kibicování je má nejoblíbenější část cvičení :D
  • upraveno 11. srpna 2012
    Dobrá, vzhledem k tomu, že s Olympiádou to jde od 10 k 5, nezbývá, než aby se člověk hýbal také trochu sám.
    Minulou sobotu jsem vyrazil s kamarády z pražského Oriónu - skupinou volejbalových nadšenců, vesměs samouků, na turnaj na Kolečku u Křivoklátu. Pravidla dle AVL, tj. neregistrovaní + hráči nejnižších okresních soutěží. Se závodním hraním jsem skončil už před lety, tak občas doplňuju počet (letos už počtvrté).
    Turnaj měl velmi slušnou úroveň. Ze skupiny jsme šli z prvního místa, náš další postup pak ve druhém kole pavouka (top8) zastavil výborně hrající a sympatický tým Wasabi, který pak ještě "přitlačil" a probojoval se až do finále, kde v poměrně vyrovnaném duelu prohrál. Nutno objektivně přiznat, že ani na zbylé týmy z top4 jsme v současné formě neměli.
    Turnaj se mi i přes svoji "roztahanost" dost líbil, v pauze po skupinách jsem stihl při gáblíku v telce jeden spurt s učebnicovým nástupem z druhého místa a nějaké lodičky s cápky (lightweight cosi, kde domácí lodi vypadla sedačka a muselo se restartovat). Knapkovou jsme pak měli zprostředkovanou shoutcastem během zápasu v pavouku. Největší plus za sebe vidím v tom, že jsem se konečně dokázal rozpodávat, čemuž jsem při frekvenci pár turnajů do roka už dávno přestal věřit.

Při cestě autem tam (i zpátky) jsem pokukoval po okolních kopečcích, neb tamtudy velmi rád jezdím na kole. Po turnaji a nedělní ranní posilovně se mi ale už nechtělo, tak jsem si je střihnul až dneska. Výsledný čas pod 3:40 na 98km příjemně překvapil (pro flankera: Svatá 58:35), ačkoliv jsem si cca 13km před cílem dal zbaběle večeři (čas na níž jsem nezapočítal). Poslední dobou totiž doma nějak podezřele není co jíst a navíc už jsem fakt mlel z posledního..
  • upraveno 11. srpna 2012
    Mne dnes prisiel mail z firmy, citujem:

Dear collegues
    we would like to invite you and your family and friends to our first Olympic Games including

- competing in evaluated sport disciplines (football, volleyball, bedminton, etc.)
    - getting fit in non-competitive sports (joga, zumba, tae-bo, etc.);
    - entertain yourself with fun activities (Live-sized table footbal, power measure hammer,climbing tower , etc);
    - strengthen your family bounds with activities for children and families (creative corner, trampoline, wheelbarrow racing, etc.);
    - have fun at opening and closing ceremony;
    - enjoy the concert of Vidiek; and
    - outdoor party

Ja to vidim max na ten creative corner s mojou rocnou dcerou :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 11. srpna 2012
    Ugla: Tak budu mít zejtra v posilovně převahu :)
    Byl jsem běhat svoje 4 km, dneska za 16:41, o zas o pár vteřin míň, ale vzpomínka na dobu kdy jsem to běhal za 15 minut je stejně trochu hořká :)
    upraveno 13. srpna 2012
    Já byla o víkendu na závodech dračích lodí (doplňovali jsme posádku, kterým vypadla spousta lidí) a musím říci, že dvoukilák na DL je pěkný peklo :D
  • upraveno 13. srpna 2012
    Ja idem 1. septembra na http://spartanrace.sk/ :)
    upraveno 13. srpna 2012
    Zapper napsal(a):

Ja idem 1. septembra na http://spartanrace.sk/ :)

To musí být skvělý, akorát se obávám, že bych u toho chcípla nehorázným způsobem :D
    No dám vedieť po 1. septembri ako som dopadol, ale kondičku mám na to viac než dobrú, tam mi ide skôr o nejaké lepšie umiestnenie ako o dobehnutie :P
    No dám vedieť po 1. septembri ako som dopadol, ale kondičku mám na to viac než dobrú, tam mi ide skôr o nejaké lepšie umiestnenie ako o dobehnutie :P
  • upraveno 14. srpna 2012
    tak já jsem si o víkendu střihnul můj první triatlon (Kytlický minitriatlon) a bylo to fajn, hlavně že jsem to dokončil :-) Nejhorší bylo plavání v 16ti stupňové vodě, to byl masakr. V průběhu závodu jsem si říkal, že už mě nikdo na žádný triatlon nepřemluví, ale pak se mi to nějak rozleželo v palici a tento víkend plánuju další, tentokrát Čížkovský triatlon - kdo se přidá? :-)
  • upraveno 14. srpna 2012
    Obávám se, že než bych vylezl z vody, tak už byste si dávali rozchod. Plavání na rychlost nebylo nikdy mojí silnou stránkou. Co znamená to "mini", jaké jsou tam vzdálenosti?

@Krisa: dračí lodě jsem zatím pouze sledoval jednou ze břehu a kamarádi toho měli po cca 500m plné zuby. Počítám, že běžný suchozemec tam bude po prvním kiláku akorát do počtu. Proto tam nejspíš měli vás :-)
    @Zapper: na konci vyhrává ten nejmíň zamazaný?
    upraveno 14. srpna 2012
    Ugla: Možná jsem nebyla do počtu, ale měla jsem pocit, že se po prvním kiláku pobliju :D Naštěstí mne tyto myšlenky v cíli opustily, ale ruce se mi klepaly ještě asi hodinu.
  • upraveno 16. srpna 2012
    To ugla: vetsinou to byva kolem 600m plavani, 30km kolo, 6km beh. Treba v tom plavani jsou i pohodovi plavci, plavou celou dobu prsa s hlavou nad vodou. Dost lidi to dela jen pro to aby si dokazali ze to daji.
    upraveno 25. srpna 2012
    Hah, dneska za 16:36, nejlepší letošní čas...
  • upraveno 25. srpna 2012
    flanker.27 napsal(a):

Hah, dneska za 16:36, nejlepší letošní čas...

a v jakejch běháš podmínkách - cesty jsou prašný/lesní/asfalt/tartan nebo cesty nejsou? a terén jsou kopce, lehký stoupání/klesání nebo jenom rovina?
    ptž pokud by to bylo 4km v kopcích, tak bys byl zralej min.na MČR...
    :-)
    upraveno 25. srpna 2012
    Vlastně kromětartanu a ostrýho stoupání všechno (no, i když to na konci vlastně taky, ale asi 150 m). Horskej běh to neni. Prostě kus po asfaltovým chodníku, pak po starý asfaltový silnici (prudký klesání a pak relativně rovina), pak po polní cestě (mírný stoupání a klesání), pak po betovovym mostě (nejhorší je, že musim 2x přes železniční násep), zase po polní cestě a zpátky na asfalt (rovina a na konci prudce nahoru). Jak už jsem psal, před takovejma deseti, no, ještě asi před šesti lety jsem to běhal dokonce až o dvě minuty líp, ale byl jsem mimo jiné o asi 15 kilo lehčí (ta hmota navíc jsou pochopitelně svaly z posilovny, to je jasné) :)))
  • upraveno 28. srpna 2012
    Beh ano, do strmeho kopce vubec nejradeji, je to skvele na stehna (zvlast se zatezi). Co ale nesnasim, je beh z prudkeho kopce, kolena pak trpi desive.
    No s kociarikom z kopca aj do kopca a pekne dlhe trate :)
    .
    Hildegarda: plus pes, který neumí chodit na vodítku a pár koček promenádujících se po ulici :-)
    Respect :)

Ty musis mat stehna ako vysite :)))
    Kdyby stehna, ale jde pouze o svaly na levé ruce, kterou držím čokla a pravé zápěstí, kterým řídím kočár :)
    To je zajímavá kombinace, zvlášť pokud jsi pravačka :)
    Jj, trosku asymetricke, ale je z teba urcite krasna vysportovana matka :)
    Odkedy som zacala s prikrmami, je mi lito vyhadzovat nedojedene a pribrala som asi 8 kil, co pri mojich sucasnych mierach 167 cm a 58 kg len vsetci uvitali :)
    Tak to máš ještě rezervu :)
    Jsem levačka přeučená na pravou, tzn. pravou píšu, v levé např tahám dítě, psa :)
    Hildegarda: mě zachránilo jenom to, že jsem ty nesolené, rozmixované přikrmy nemohla ani pozřít natož dojídat :) A teď vařim trochu víc než jednu porci a mám co mi zbyde, takže když malému chutná....Nechtěně jsem to dotáhla na 176/62.
    Tak ja uz davno nemixujem, tie zeleninove blevajzy som tiez nemusela :)
  • upraveno 29. srpna 2012
    brbr: a těch 62 je hodne, nebo málo? :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.