TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
13839414344362

Komentáře

• upraveno 30. dubna 2012
    Ben Nevis - když jeden detektiv na dovču, tak se tam zaručeně vraždit začne! Nikomu jinému se to nestává :-D
    Adam Dalgliesh byl můj oblíbený básník.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 30. dubna 2012
    To mi připomnělo jednu hlášku z debaty o anglických detektivkách na Lopu:

"Na me byl Dalglish pomaly i tehdy.
    IMHO je to možná nejpomalejší detektiv všech dob.

Vždycky tam zabili takových 3-4 lidí a on se začínal rozkoukávat. Pak zabili další tři a Dalglish postupně obvinil tři nevinné kolemjdoucí. Nakonec čirou náhodou na vraha narazí někde na nějaké věži a při rvačce ho shodí dolů.

Další úspěšný případ! ;)"
    upraveno 30. dubna 2012
    Mimochodem - sleduje tady někdo The Good Wife?
  • upraveno 1. května 2012
    A kto pozná My little pony: Friendship is magic? Najprv som bola skeptická, ale keď to pozerá toľko heterosexuálnych mužov vo veku 15-35, rozhodla som sa na to pozrieť, aj keby som len mala zistiť, že je to ultrablbosť. A ono nie, je to príjemná, vzácne nenásilná rozprávka s občasným jemným humorom a na konci každej epizódy sa dozviete niečo o priateľstve. :) Bronies!
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 1. května 2012
    Má to takovéhle intro?
    Jasné, a toto je trailer:
    Třetí Midsomer - 4 vraždy....(průměr 3 na díl se opět vyrovnal:-) )
    upraveno 3. května 2012
  • upraveno 3. května 2012
    No já nevim, může to vůbec fungovat bez Olyphanta?

Ale jeden z těch hrdinů vypadal jak George Bush, tak třeba to bude aspoň komedie :-)
  • upraveno 4. května 2012
    ale je tam Starbuck... ak som dobre videl...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 4. května 2012
    upraveno 4. května 2012
    Krisa: V jednom díle byla i Regina hodná, pak čáry máry fuk a najednou je zlá kvůli nedorozumění. Zase si to scénáristi zjednodušili. Takže předpokládám, že i Gold/Rumpelstinskin bude pořád oscilovat mezi dobrem a zlem, aby diváci nevěděli, na čem jsou.

Penny navíc neumí hrát. Často jde vidět, že se usmívá nějakým řečeným fórkům, i když se zrovna nehodí, aby se smála.
    Jo, TBBT je slabota. Díl z minulého týdne byl neskutečně trapný... Taky to sleduju jenom ze setrvačnosti. Naštěstí to nepadá do typických schémat tipu vzpomínací díl, 4x během jednoho dílu střih na připomenutí něčeho z dřívějška apod. To bych už skončil rovnou, jako u HIMYM.
    Naštěstí tu je Community, která to všechno dorovnává. Pro mě určitě nejlepší US sitcom. Místy jsou díly, které mají nižší kvalitu, ale to lze chápat.
    upraveno 4. května 2012
    HIMYM se mi líbí víc než TBBT, ale taky už jedu spíš setrvačností a že chci vidět matku (předpokládám, že nakonec stejně nebude). Mám ráda New Girl, ale to hlavně asi kvůli tomu, že miluju Zooey Deschanel :)
    upraveno 4. května 2012
    brbr: Tvoji výhrůžku podepíšu :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 4. května 2012
    Na EDNE som okrem Got a OUaT našiel aj čosi s názvom Grimm a ešte horrorový seriál s názvom Americký horrorový príbeh (skoro som napísal Maerický :D A máme ďalšieho Targaryena.. Maerick).. Vyzerajú skvelo :) Ale ešte som ich nevidel :D
    upraveno 4. května 2012
    Lord Gepeto: Grimm jsem několik dílů viděla, nebylo to špatný...ale po asi 5. díle mám zatím velkou přestávku a nějak se mi do dalších nechce. Asi až mi skončí jiné seriály...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 4. května 2012
    Yop aj ja to asi skúsim až po OUaT - mimochodom, neviem kto to písal, ale vďaka za odporučenie, fakt skvelý seriál.. Akurát som dopozeral horrorový diel s červenou čiapočkou :D Ešte pár dielov :)
    Tak mi se Big Bang líbí jako jediný seriál současnosti. Amy - to jsem celá já zamlada. Lidi a jejich chování a jednání nechápu jako Sheldon, který oproti tomu jedná naprosto logicky a srozumitelně (většinou). Penny mám ráda a Bernadette taky. Trochu mi chybí Leslie Winkel. Ale od doby, co tam není Priya děsná kráva se mi to zase líbí :-) I když Leonard se stal spíše nepříjemným A Howard snesitelný :-)
    Z neznámého důvodu to otisklo 2x totéž. Jo a poslední dny ty stránky často padají na dlouhé minuty...
    upraveno 7. května 2012
    Předposlední díl OUAT za námi a za týden bude velké finale. Nemůžu se dočkat! Kloboučník je skvělý, zahrán dokonale.
  • upraveno 7. května 2012
    Mno, tak som zacala s Awake, uvidime, kolko mi to vydrzi...
  • upraveno 8. května 2012
    Krisa: Chystám se na to, podrobná diskuze odpoledne. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.