TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
13940424445362

Komentáře

• upraveno 8. května 2012
    Zlaté seriály, které nemají knižní předlohu jako modlu - ty diskuze tady jsou tak klidný a mírumilovný :-)
    Tady o nic nejde. Ve Hře o trůny se řeší zásadní letité spory. ;-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 8. května 2012
    upraveno 8. května 2012
    áno viem, včera keď som tu bol ešte neboli, teraz ich už mám a idem kukať, tak zbohom o takú hodinu :D
    Moje nejoblíbenější seriály jsou převážně z dílen kabelovek. Mám rád Spartaka, B Empire a Walking Dead (konečně nějaká kvalitní zombie podívaná) . Pak miniserie jako Bratrstvo neohrožených a The Pacific. Ale Hře o trůny ( která všechny předtím jmenované trumfne) se rovná jen jeden seriál a to Breaking Bad.....
    upraveno 8. května 2012
    Vuííí... Už to mám hotové... Teda skončilo to presne tak, ako som čakal podľa ukážok .D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 8. května 2012
    upraveno 8. května 2012
    upraveno 8. května 2012
    MU: No, ja som sledoval na JOJke Stratené duše a jedného dňa som prestal asi v strede série... Pár prvých sérií ešte zaujímavých, ale potom to s nimi išlo dole kopcom.. :)
    EDIT: Teda toľko k tomu sledovaniu a prestaniu v strede série :D
    upraveno 8. května 2012
    Jestli zabijou Golda/Rampelníka, tak budu pěkně nakrknutá! Až na to, že jsem o jeho smrti na 99% přesvědčená - je to moje oblíbená postava, takže to má spočítané :(.
    Miss Utahraptor: Mi přijde, že 19. a 20. díly byly zase hodně silné (prostřední část byla trošku slabší, ale tyhle 2 díly, se mi moc líbily). Proto jsem zvědavá na finále.
    Lord Gepeto: Dobrý, pochopila. :)
    Asi do sedmnáctého dílu jsem vše viděla v kuse, takže jsem prostě jen přepínala na další a pak už si zase říkám- těch pět přece dám...
    Ale kdyby to mělo o hodně víc než dvacet dílů, tak to taky nechám. Uvidíme, jaký bude ohlas na případnou další sérii.
    upraveno 8. května 2012
    Mne sa najviac páčila červená karkulka ako diel, konečne nie steretoypná romanca, ale troška toho prekvapenia - ja som bol teda úprimne prekvapený, konečne niečo neočakávajúce... A ešte diel s Klobúčnikom, ten je tiež dobrý :D
    upraveno 8. května 2012
    Mně se nejvíc líbil "Skin Deep" (Rampelnik a Bella) a "Red-Handed" (zmiňovaná Karkulka). 19. a 20. mi nijak silné nepřišli- v obou moc Augusta a ten mi od začátku leze na nervy, navíc ho vnímám jako (slabou) náhradu Lovce- někdo přece Emmě musí nadbíhat, ne?
    upraveno 8. května 2012
    upraveno 8. května 2012
    upraveno 8. května 2012
    upraveno 8. května 2012
    upraveno 8. května 2012
    Ještějsemtoneviděl,takženic,alemámdojem,žeminaklávesniciodešelmezerník.:-)
    Ale-já-to-myslím-fakt-vážně.Asi-se-zas-na-nějakou-dobu-odmlčím-
    Já Ti věřím. To byla dobře míněná rada. :)
    upraveno 8. května 2012
    heavy_head: Nebo místo pomlček nic nepoužívej a tvrď, že je to nový ultracool trend :)
    Myslím, že heavy_head by měl používat podtržítka a vytvořit_tak_vlastní_osobitý_styl :-)
    Ještě, že je tu tolik chytrých lidí, aby mu poradilo... :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.