Moje nejoblíbenější seriály jsou převážně z dílen kabelovek. Mám rád Spartaka, B Empire a Walking Dead (konečně nějaká kvalitní zombie podívaná) . Pak miniserie jako Bratrstvo neohrožených a The Pacific. Ale Hře o trůny ( která všechny předtím jmenované trumfne) se rovná jen jeden seriál a to Breaking Bad.....
MU: No, ja som sledoval na JOJke Stratené duše a jedného dňa som prestal asi v strede série... Pár prvých sérií ešte zaujímavých, ale potom to s nimi išlo dole kopcom.. :) EDIT: Teda toľko k tomu sledovaniu a prestaniu v strede série :D
Jestli zabijou Golda/Rampelníka, tak budu pěkně nakrknutá! Až na to, že jsem o jeho smrti na 99% přesvědčená - je to moje oblíbená postava, takže to má spočítané :(. Miss Utahraptor: Mi přijde, že 19. a 20. díly byly zase hodně silné (prostřední část byla trošku slabší, ale tyhle 2 díly, se mi moc líbily). Proto jsem zvědavá na finále.
Lord Gepeto: Dobrý, pochopila. :) Asi do sedmnáctého dílu jsem vše viděla v kuse, takže jsem prostě jen přepínala na další a pak už si zase říkám- těch pět přece dám... Ale kdyby to mělo o hodně víc než dvacet dílů, tak to taky nechám. Uvidíme, jaký bude ohlas na případnou další sérii.
Mne sa najviac páčila červená karkulka ako diel, konečne nie steretoypná romanca, ale troška toho prekvapenia - ja som bol teda úprimne prekvapený, konečne niečo neočakávajúce... A ešte diel s Klobúčnikom, ten je tiež dobrý :D
Mně se nejvíc líbil "Skin Deep" (Rampelnik a Bella) a "Red-Handed" (zmiňovaná Karkulka). 19. a 20. mi nijak silné nepřišli- v obou moc Augusta a ten mi od začátku leze na nervy, navíc ho vnímám jako (slabou) náhradu Lovce- někdo přece Emmě musí nadbíhat, ne?
Komentáře
EDIT: Teda toľko k tomu sledovaniu a prestaniu v strede série :D
Miss Utahraptor: Mi přijde, že 19. a 20. díly byly zase hodně silné (prostřední část byla trošku slabší, ale tyhle 2 díly, se mi moc líbily). Proto jsem zvědavá na finále.
Asi do sedmnáctého dílu jsem vše viděla v kuse, takže jsem prostě jen přepínala na další a pak už si zase říkám- těch pět přece dám...
Ale kdyby to mělo o hodně víc než dvacet dílů, tak to taky nechám. Uvidíme, jaký bude ohlas na případnou další sérii.