Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@Jarla: Lidé dělají, co jim dovolíš. Cikáni žili po staletí způsobem života, který při současné hustotě obyvatel už provozovat nelze. To, že nad běžnou prací se dnes všeobecně ohrnuje nos a polovina národa si prodává dokola jednu krabici od bot, předstírá studium, či vymýšlí stále nesmyslnější byrokracii je vážným problémem celé společnosti. Vinit z toho konkrétní skupinu jen proto, že se zatím naučili akorát opírat o lopatu a vyšší úroveň abstrakce téhož nezvládají, je liché.
Kdysi ušlechtilá snaha ušetřit si dřinu hnala vývoj společnosti až do chvíle, kdy už jsme líní zvednout prdel a vynést koš s vlastními odpadky, zatímco žereme geneticky zmutovanej ksindl z plastovejch krabic a nadáváme před obrazovkou na to, jak je život zlej. Lidi sice podvědomě cítí, že to dál nejde, ale ono to vždycky jde, až do chvíle, kdy si rozbijeme hubu kvůli té energii, bez které ony "zázračné" stroje přinášející nám pohodlí nefungují. V tomhle má bohužel Arianus pravdu.
Nicméně jako prostředek k ovládání mas slouží dost dobře.
V jednom "testu" mi vyjde Ned, tady mi přiřknou Jona Arryna... Já nehraju!!!