Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
13334363839581

Komentáře

• upraveno 12. května 2012
    Bledě? (smích)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 12. května 2012
    Vybral bych jinou barvu :)
    Tak máte smůlu, chtěl jsem to začernit aby to nemuseli číst všichni...a být případně pohoršeni, ale nejde to :D
    upraveno 12. května 2012
    Tak že by někdo další? Nebo to chete nechat na mě? To vám nedoporučuju (krom toho případnou výhru klidně popustím komukoli dalšímu)... :)
    Zrovna něco píšu, resp. dělám podklady, a tady jsou takoví nadaní, chytří a specializovaní lidé :) Takže bych měl na vás sérii velmi zvláštních specifických otázek :)
    1. Jak se nazývá vladař v Mecce v 5. století? Myslím jako funkce, ne jméno
    2. Měl Qusai ibn Kilab ibn Murrah dceru? Pokud možno s nějakých libozvučnějším jménem než Hubba :)
    3. Byla nějaká slavnější léčitelka před Hildegardou z Bingenu?
    Jenom zkoušim štěstí :-D
    1) Hubal
    2) ano, Kinana, Khuzaima
    3) v jakém smyslu chceš odpověď?
    upraveno 12. května 2012
    1. Myslím, že prostě král.
    2. Wiki mluví jen o "many sons"
    3. nemám tušení, možná v antice.

Arianus: Hubal byl bůh, ne vládce.
  • upraveno 13. května 2012
    Hildegarda: A neslavila si "nedávno" (před 20 lety) tisícovku? :) (Hádám, že to byla taková oslava, až z toho padl Sovětský svaz) :)
    Arianus: A zdroj těch jmen?
    Flanker.27: Co jsem se zatim dozvěděl, tak to byl spíš "jenom" náčelník.
    Ale díky všem :)
    A já si mylně myslela, že Hildegarda "černá paní" Buchlovská :-)) (ještě mám v almaře její kostým:-) )
    Tak to zavidim to detstvo, vzdy ma hrady fascinovali
    Mne taky :-) Určitě více než zámky. Hrady mají taková ta neprobádaná zákoutí minulosti a člověk se vážně může zasnít.....škoda jen, že v Beskydech je hradů pomálo :(
    no na Slovensku je ich teda dost, doma mam trojzvazkove Povesti o hradoch, stale je co citat

upraveno 13. května 2012
    Tak aby tu nebyly samé pederasticko tribadistické příspěvky, tak si počtěte, ale veškerá práva na kritiku vyhrazena.

Chtěl ji utěšit. Věděl to. Znovu se jeho pohled setkal s jejím. Působila tak křehce a bezbranně. Vzpomínky, hrdost, všechno pryč. Vztáhl ruku k jejímu pasu a přitáhl si ji k sobě. Cítil v jejím těle sílu. Sílu, kterou potřeboval. Ale žádný odpor. Neodtáhla se, nezačala protestovat. Objala ho. Z vlastní vůle. Náhle měl její hlavu opřenou o své rameno. Vzhlédla k němu a jejich oči se setkaly. Cítil teplo jejího těla a svět okolo přestal existovat.

Cítila tlukot jeho srdce, slyšela jeho dech. Dodávalo jí to chuť žít. Chuť se smát, chuť se radovat. Cítila jeho sílu, sílu o tolik větší než její, a přece tak laskavou. Chtěla se jí podvolit.

Nerozuměla tomu. Přece ho nenáviděla. Věděla, že ho chce nenávidět. Tak proč se cítí tak v bezpečí? Proč se tiskne svým tělem k jeho? Proč náhle objímá jeho tělo? Proč ho nechala vyhrnout jí sukni až k bokům?

Touží po něm, touží po jeho síle. Ví to. Chce ho, chce ho pro sebe a v sobě, navzdory všemu. Co bylo je zapomenuto, ona chce být jeho, pro tento den a pro dny, které přijdou.

Vstoupila do nich tělesnost, něha, síla. Vnikl do ní. Nebyly již otázky, byla jen ona a on, a jejich spojení a na ničem jiném nezáleželo. Tiskli se k sobě, zcela prostoupeni jeden druhým. Společně dýchali, stejná krev tekla jejich těly. Byli spolu a byli jeden pro druhého. Věděli to a chtěli to tak navždy.

Dlouho potom leželi vedle sebe a ona se k němu tiskla, jako by se bála, že zmizí, že zůstane sama a už nenalezne tu sílu, která ji oživila, tu zeď, o kterou se může opřít, tu pevnost, kam se může uchýlit. On to cítil, chápal to bez jediného slova. I on ji držel, svou ženu, pro kterou může žít, svou lásku, kterou vybojoval navzdory všemu a všem, i navzdory jí samé.

Těšil se pohledem na její dlouhé vlasy rozházené okolo její hlavy, na šťastné modré oči. Těšil se z jejího dechu, z ospalého zívnutí, z úsměvu na jejích rtech. Vybojoval si ji a ona je jeho, jeho a nikoho jiného. Nikdy se necítil tak silný a slabý zároveň. Přivinul si ji k sobě.

A zavřel oči.
    flankere - což o to :-)) Stačí přidat název "Píseň pro Ohaře" a je to fanfic Ledu a ohně :-))

(to první jsem si musela najít ve slovníčku :-p)
    upraveno 13. května 2012
    Nejmenovat. Západozemský bulvár (Varys Today a Malíček News) naslouchá :)
    Jo kluci - založila jsem Vám témátko na literární kousky, tak to tam překopírujte, ať se to tu nezahází zbytečně :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 13. května 2012
    upraveno 13. května 2012
    Monty III.: Popravdě s Písní nesouvisející zápletka, která mi pár let bují v hlavě :)
    Znáte PC hru Medal of Honor? Lol, teď mne napadlo: Metal of Hodor... :D :D
    Sajn: :D
    Vsadím své zlaté střevíce, že by to bylo zajímavější :-) Medal of honor, call of duty a unreal tournament - deset kýblů nudy v uniformách :-p
    Trochu nechutné. Pokud nejste koprofil.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.