Renly&Loras...
Ku konci této linky v seriálové podobě Písní Ledu a Ohně, rozhodl jsem se tu prezentovat dlouho skládané dílo, které muselo přijít, pro nás, kteří četli knihy...a kteří vědí vše o Lorasovo smutku a truchlení. O jeho vzteku i odpuštění...a o tom, co znamená doopravdy milovat...a ztratit toho, kterého milujete, pro nesmyslnou příčinu tím nejtragičtějším způsobem.
Mnoho z nás je takovými Lorasi, hledících vstříc vlastnímu osamění, když slunce zapadlo...a žádné svíce jej již nikdy nenahradí...
Toto video mnohé z Vás pohorší...leč, láska je láskou, a srdce i lidi ničí nehledě na to, komu svou lásku věnujeme...
Odpočívej v pokoji, Renly...
(a i vy, jiní, kteří zemřeli, a zanechali nás tu čekající na společné shledání...)
Mnoho z nás je takovými Lorasi, hledících vstříc vlastnímu osamění, když slunce zapadlo...a žádné svíce jej již nikdy nenahradí...
Toto video mnohé z Vás pohorší...leč, láska je láskou, a srdce i lidi ničí nehledě na to, komu svou lásku věnujeme...
Odpočívej v pokoji, Renly...
(a i vy, jiní, kteří zemřeli, a zanechali nás tu čekající na společné shledání...)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
flankere - ještě by mohli přijít do módy kentauři - to by bylo teprve zajímavé :-D
Jediný upír okrem Regise, který mi nepřijde komický, je rumunský operní zpěvák Attila Dorn :-)
Ps. krásný Loras by byl z Michaela Drawa :))
Šae určitě není ošklivá. Ani Margaery a Sansu bych nepovažovala mezi běžnou populací za průměrné, když se podívám po ulicích :-) Naopak Margaery mi připadá jako nejkrásnější ženská v celém seriálu. i když rozhodně ne nevinná dívka :-) nijak zvlášť se mi nelíbí Catelyn.
Medzi dievčatami vedie Dany a Cersei. Sansa bude asi za nimi a Myrcella s Aryou potrebujú ešte trochu vyrásť.
Myslím, že mne bol sympatický Robb, Jaime, Petyr, Jorah a možno ešte niekto. Viserys mal celkom peknú tvár, ale to stupídne správanie... Seriálový Loras a Renly ma trocha sklamali, v knihe pôsobili ako charizmatickejšie osoby. Som zvedavá ako bude vyzerať predstaviteľ Branna až bude starší. Khala si nejde nevšimnúť. Tak mi napadlo, ako by to vyzeralo, keby sa dostali do duelu Drogo a Gregor Clegane?