Jak já jsem proti představiteli Lorase v první sérii brblala, tak ve druhé sérii se mi líbí. Nevím jak toho dosáhli, ale je to jako u Renlyho. Najednou jsou z nich obou pohlední chlapi.
Robb a Jon jsou krásní kluci, Renly mezi sériemi taky výrazně zkrásněl, na chuť jsem přišla i Jamiemu. Gendry má krásné tělo, obličej už je horší. Loras je taky hezký, nicméně nesympatický. Droga je určitěkus chlapa, ale tihle barbaři Conani nejsou můj typ. Z mladých protagonistů mi připadá solehlivě nejošklivější Theon.
Já teda při pohledu na Renlyho a Lorase (na jejich vzhled) od začátku seriálu trpím, tím masivním zkučeratěním to u Lorase teda ještě totálně dorazili. Nejhezčí podle mě je Jon a Drogo.
Videla som len prvé sériu a to bolo pred dvomi či tromi rokmi. Medzi dievčatami vedie Dany a Cersei. Sansa bude asi za nimi a Myrcella s Aryou potrebujú ešte trochu vyrásť. Myslím, že mne bol sympatický Robb, Jaime, Petyr, Jorah a možno ešte niekto. Viserys mal celkom peknú tvár, ale to stupídne správanie... Seriálový Loras a Renly ma trocha sklamali, v knihe pôsobili ako charizmatickejšie osoby. Som zvedavá ako bude vyzerať predstaviteľ Branna až bude starší. Khala si nejde nevšimnúť. Tak mi napadlo, ako by to vyzeralo, keby sa dostali do duelu Drogo a Gregor Clegane?
Komentáře
flankere - ještě by mohli přijít do módy kentauři - to by bylo teprve zajímavé :-D
Jediný upír okrem Regise, který mi nepřijde komický, je rumunský operní zpěvák Attila Dorn :-)
Medzi dievčatami vedie Dany a Cersei. Sansa bude asi za nimi a Myrcella s Aryou potrebujú ešte trochu vyrásť.
Myslím, že mne bol sympatický Robb, Jaime, Petyr, Jorah a možno ešte niekto. Viserys mal celkom peknú tvár, ale to stupídne správanie... Seriálový Loras a Renly ma trocha sklamali, v knihe pôsobili ako charizmatickejšie osoby. Som zvedavá ako bude vyzerať predstaviteľ Branna až bude starší. Khala si nejde nevšimnúť. Tak mi napadlo, ako by to vyzeralo, keby sa dostali do duelu Drogo a Gregor Clegane?