Hlasování pro dámy

upraveno 5. září 2012 v Akce a hlasování
Milé dámy, slečny i panny ctnostné,
poněvadž chlapi již mají svůj kamrlík pro hlasování o největší koc v sáze, nadešel čas, abychom i my ohodnotily mužské osazenstvo příběhu Ice & fire.
Hodnotíme zde postavy knižní a né herce (pakliže neodpovídají dokonale popisu předlohy).
Napište komu dáváte přednost a proč, kdo Vás okouzlil a nebo naopak - s kým ani za zlaté prase v alobalu :-)
Klidně to rozdělujte na "partner pro život", "chlap na jedno vášnivé použití" , "ideální otec Vašich potomků"......jestli se všechno toto snoubí v jediném - Vaše štěstí :-)
Tak do toho ....
1568101115

Komentáře

• upraveno 18. května 2012
    Výborně, takže se pomalu dopracováváme k závěru, že Theon svůj původ používal zejména ke svádění neurozených žen, což je podlé a zavrženíhodné. Je tak? :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 18. května 2012
    :D nedes, som sa šiel pozrieť, či tam nemám chybu

Ale skôr to bude v tej plastike než v hladovke - chirurgia dnes dokáže spraviť z komára somára :)
    Ne, tam šlo o Theona, ne o tebe. A pokud si vzpomínám, napadlo to tebe, ne oponenturu. :-)

K původnímu tématu bych podotkl snad jen to, že když má někdo úspěchy u žen, nemusí být nutně pěkný. Jsou i jiné kvality, které dívky u mužů oceňují. A to je zřejmě Theonův případ. Že? (twisted evil) :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 18. května 2012
    Inu. Bavíme sa v hypotetickej rovine. Ako tak nad tým uvažujem, zisťujem, že som v hypotetickej rovine značne promiskuitná :D poradie je bezpredmetné, všetko by to boli jednorázovky, ale keby motyka vystrelila :D Sandor( jazva cez tvár, je silný, má rád malé vtáčiky), Petyr Baeliš( ale no ták, intrigán so sviežim dychom, navyše určite vrtký, prešibanec jeden) Jaime( až vďaka hercovi. ten má ale úsmev) Jon( je to Jon :) ) ser Jorah (tiež vďaka seriálu, ale je cca oddaný, tzv medveď) Eddard( čestný, milujúci otec, verný, dobrý...) Robb( Starkovské semä je silné a pohľadné :D ) Oberyn (ten má už niečo za sebou) Robert( za mlada) Renly(mladšia verzia Robba) Benjen( to, že je v čiernom a nemôže, leb dal sľub, nič neodolatelnejšie ani nie je, ďalší Stark) a čert to ber Mance( popísaný bol dobre, vedel hrať na hudobný nástroj, navyše bývalý čierny havran) asi zhruba všetko.
    Kto by bol parťák do dažďa- Robb, Tyrion
    No jo, tedy Ianu Glenovi je před padesát, tak to je ještě starší než můj otec, to jsem se celkem utla. jenže když mi v tom seriállu přijdou všichni divní (a v knize je zas vnímám většinou jako děti, co jsou tak minimálně o deset let mladší než já), navíc, mám takový pocit, že Glen mi malinko připomíná mého manžela - jo, pokud bude takto vypadat v padesáti, tak juchů:)
    Marci pan: Kdepak hypotetická rovina :-) Ti starší mi moc neříkají, asi nejsem na charisma... kromě Oberyna, to je chodící charisma,tam bych neodolala .-)
    Oberyn byl opravdu sekáč. Škoda že ho zabil přebytek sebevědomí:-) a Hora. A jak se vám líbí "zlí kluci"? Daario, Euron nebo Bronn?
    kdyby víc poslouchal bráchu..., ale to by zas neměl to charisma.

Já se u "zlých mužů" prostě neumím oprostit od toho, že to jsou zákeřní bastardi. Kdybych nebya šťastně vdaná a měla zálibu v jednorázovkác, tak by s nimi mohla být asi zábava, ale jinak to jsou chladnokrevní vrazi bez dobrých vlastností, což mi prostě nějak neimponuje.
    Je fakt, že Oberynovi jsem hrozně fandila, prostě postava, co měla šťávu. O to víc mě dostalo, jak rychle to zabalil:(
    Nějak nevím, kdo je Daerio. Jelikož jsem nečetla Tanec, Euron se zatím nijak zvlášť neprojevil a Bronn má super smysl pro humor.
    Daario vystupuje už v Bouři. Tyrošan co se líbí se Daenerys.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 18. května 2012
    Daario byl už v Bouři mečů. Ten žoldák, co se motal kolem Daenerys.
    Jo ten - no tak chlap s modrými vlasy mě nějak nebral - neměl náhodou i zlaté zuby? už se nepamatuji - no v každém případě, jak tak byl popsaný, tak se mi absolutně nelíbil:)
    Jo měl zlaté zuby a to ani nebyl z Ukrajiny:-)
    Já už našel:-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 18. května 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.