BTW: Niektoré slovíčka som sa naučil práve teraz, napríklad som potreboval niečo, čo sa bude rýmovať na hope a tak som robil rôzne variácie, až som prišiel na cope a to znamenalo vraj ,,poradiť si" tak sa mi to ešte aj hodilo...
teraz som sa pozrela na to este raz a moze :), zvycajne sa pouziva s with, aj mojmu uchu to znie lepsie, ale pouziva sa aj osamotene :)
to face and deal with responsibilities, problems, or difficulties, especially successfully or in a calm or adequate manner: After his breakdown he couldn't cope any longer.
Teď bohužel musím odbočit od vaší nadmíru zajímavé diskuse, ale potřebovala bych vědět všechno o Wyle, nebo jak se ta Jonova kojná jmenovala. Vím, že tam o ní někde byla zmínka, tuším že u Aryi, ale nějak se mi to nedaří najít. A taky třeba jak byla stará, jestli byla hezká a tak. Na tyto detaily já opravdu paměť nemám.
Komentáře
Mr. Heavy - 30 normostran.....přestaň si dělat z nadšených pisatelů čurynu :-p
Gepeto - klidně dohoď více povídek na dané téma - to je naprosto v pořádku :-)
Hildegardo - na čučoriedky u kozuba se těším :-)))
SANSA
ANSA
NSA
SA
A
BTW: Niektoré slovíčka som sa naučil práve teraz, napríklad som potreboval niečo, čo sa bude rýmovať na hope a tak som robil rôzne variácie, až som prišiel na cope a to znamenalo vraj ,,poradiť si" tak sa mi to ešte aj hodilo...
to face and deal with responsibilities, problems, or difficulties, especially successfully or in a calm or adequate manner: After his breakdown he couldn't cope any longer.
Wyllina podoba není známa.