who is who
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).
alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.
medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).
Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.
Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...
či?
alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.
medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).
Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.
Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...
či?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
My jsme používali speciální označení: "stínová tchýně"
btw gratujuji, pěkný plakát :)
(P. S.: A je AGOT pozitivní, sarvene? :-)
Gratulovat dopředu by se asi nemělo, ale přidám se k davu. :-)
ad zobrazování obrázků: nechcete tam vyplňovat ty rozměry, ať se to zobrazuje i loserům s IE a pomalým počítačem?
Baška je anti fantasy, ale got prvú sezónu pozrela, druhú zatiaľ odoláva...uvidíme dokedy :)
Father, smith, warrior, mother, maiden, crow, stranger.
I am hers and she is mine.
From this day,
until the end of my days.
Jsi za vodu, jestliže jste nezvolili červený barevný téma :)
Jinak se připojuju ke gratulantům.
aj my sme mali pocitacove oznamko, skoro som zabudla, uz to bolo taaaaaak davno, kto chce vidiet, tak tuuuuuuuu
Ale nemluvme tu tak šedě....
to sarven: (na stránce, kde máš uložen ten obrázek. Klikni na něj pravým tlačítkem myši a zvol položku otevřít obrázek na nové kartě, obrázek se ti otevře v nové kartě prohlížeče. Sem potom vložíš přes vložit/edituj obrázek adresu na tuto stránku, kde je zobrazen pouze onen obrázek)
A jinak také gratuluji :-)
Ne každý Bolton musí být hned i Ramsay. :D
P.S.: Sarvenovi také přeji šťastné manželství. :)
To oznámení je fakt super, šikovnej grafik. Pro „filmová“ oznámení mám slabost, vloni jsem takhle pajcovala plakát k prvnímu Bondovi :)