Skládka zbytočností aka Egohora (napíš čo chceš topic)

upraveno 13. června 2012 v Rozličný pokec
179111213

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 19. června 2012
  • upraveno 19. června 2012
    Everett Young : Já mu fandím proto, že ke svému cíli klidně kráčí přes mrtvoly a nezalekne se ani rodu, ze kterého je zbytek knížky podělaný.
    Miss Utahraptor : U zdravého jedince to ale je jeden z životních cílů.
    Miss Utahraptor : To o osobnosti atd. jsou jenom kecy. Prostě je u tebe něco špatně, proto nechceš mít děti.
    Tyna : Ne, chtít předat své geny dál je prostě pud. Kdo ten pud nemá, s tím je něco špatně. S osobností to nemá co dělat. To je jako kdybych říkal, že to, že má někdo chronický průjem, je dáno jeho osobností.
    prasezlesa: Dobře, tak jinak. To, že Tě kouše řiť taky neznamená, že se začneš drbat uprostřed sálu plného lidí, co na Tebe koukají, jen proto, že Ti to Tvé pudy napovídají. Předpokládám, že máš jistou výchovu (=faktor pomáhající dotvořit osobnost), která Ti poradí, aby ses nejdřív dostal z dohledu.
    Klidně můžu mít nějaké rozmnožovací pudy, ale protože vím, že děti obvykle nemám ráda a nemám na ně nervy, žádné si pořizovat nehodlám. Snadné. Chápeme?
    Miss Utahraptor má pravdu. Ona určitě ten pud svým způsobem cítí, ale to lidské v ní jí napovídá, že by nebyla vhodnou matkou.

Ookud bychom poslouchali jen pudy, měli bychom všichni deset dětí, protože z hlediska posílání genů dál znamená čím víc, tím líp. Ale málokdo to dělá...
    Miss Utahraptor : Ne, ty to nechápeš. Přirozené a zdravé je mít děti ráda.
    Ale jinak pokud někdo necítí zoufalou potřebu se rozmnožit, tak ať to rozhodně nedělá. Ona je to totiž nápověda, že by se daný jedinec množit neměl.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 19. června 2012
    Lord Debil: Všichni jsme moc zvědaví na tvoje reakce na každý druhý příspěvek. Děkujeme.
    upraveno 19. června 2012
    upraveno 19. června 2012
    Miss Utahraptor : Ano. Nechápu, cos mi tím chtěla dokázat, když je to pravda.
    Jinak problém je v tom, že špatně chápeš slovo nezdravý/nepřirozený. Já to nepoužívám v nijak negativním kontextu, je mi to jedno.
    Miss Utahraptor : Ne každý .. Ale ano, většina lidí. Tak to holt dopadá, když si zrušíme přirozený výběr.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 19. června 2012
    prasezlesa: Prosím, opravdu tě snažně prosím, odpusť si Lorda Debila a podobné poznámky. Chápu, že s nikým zde nesouhlasíš, ale tohle už je fakt moc. Mohl bys prosím odpovídat slušně a u toho si klidně mysli cosi o přirozeních (ilustrační poznámka), ale tohle mi fakt vadí.
    Tyna : Ne, to nemá s morálkou nic společného. A bavím se tu o biologickém hledisku, nepíšu, že to tak musí mít každý, jinak je to troska.

Máš nějaké důkazy, že moje přítelkyně je imaginární?
    upraveno 19. června 2012
    Lord Gepeto Illar : Ano, znamená. Ty tu blbost jenom hraješ, že?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.