Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec
15556586061368

Komentáře

• upraveno 5. července 2012
    Ale ten doktor .....není to ani Farnsworth (jsem myslela, že by to mohl být na stole za ním sterilizátor....) Jako indicii bych považovala tu značku na rukávu....vypadá to jako OSN ?
    U stolu vedle něj sedí rodák z Příbora a vedle chlapíka znám, ale nevybavím si.....U klavíru je Wolfi, ale ta ženská ? Ani Frida ani Mata Hari....tak kdo ?
    Ale jo nevado - bude to Ford, i když se to nezdá...má autíčko a ten oblek bude pracovní kombinéza - ty byly z tohohle režjného materiálu....(no jasně dělali to amíci - mělo mne napadnout, že přírodovědec tam nemá co pohledávat :( )
    Darwin tam je, nevidím ale Chucka Norrise.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 5. července 2012
    Vidím tam Tomyho Lee :D Vzadu hore naľavo pri tej lodi s červenými plachtami...

A dole je Einstein...

A myslím, že dole vpravo v rohu je aj ten.. jak sa volá, čo sme ho tu nedávno rozoberali... dalajláma? ano, ten.. asi

A hore s pištoľou je ten revolucionár, jak sa volá, to už neviem.. čosi Gbláblázzbáblá čosi...
    Ten v hadře s brýlemi je Gándhí a s puškou myslíš Čegevaru, kterého objímá Fidel ?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Tak moment Kim Ir Sen je podle fotek ten, co stojí nad velkým Maem.....podle uniformy to sedí a podle fotek bez brýlí.....huh s těma žlutýma je potíž :-) Bruklí je k poznání snadno :-)) před Kolumbovou lodí a nad Čurčilem...kdo je ale ten malíř vedle něj nemám potuchy :(
    Nie je ten dole vľavo sediaci Chaplin? Nevdel som, že má taký... desivý výraz :O
    Á, koukám tam mám překlep. Samozřejmě Hepburn.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    To co má Elvis na sobě je uniforma?
    Vlevo nahoře poznám jen Pelého, Pythágora a Lenina....toho zeleného s naginátou už jsme někde viděla, ale nevzpomenu si ....za trůnem je Clinton vedle Kolumba, ale kdo je na trůně ? Trůn je neidentifikovatelný, ještěrku na něm nechápu a typos má jakoby faraónskou plachtu, ale nemá faraónský vous - jsem naprosto zmatena :( Ten vpravo na železnou Margaret hledící netuším...leda dohledat podle čopky s peříčkem.....pod Čurčilem jsou dva...jednoho znám od vidění a ve svetru s flaškou je Hemingway...pod nima zase nevím...
    Elvis nebude mít unifomu, ale třásničky na kovbojském oblečku a brouká Stalinovi do ouška a vedle je Leonardo. ten v klobouku se žvárem za Elvisem nevím, pak Třasooštěp, Paganini a na koních Tamundžin a Bonaparte a u stole vedle Leonarda Marx a Piccard?
    čurčil je tak strašne komický :D Mne tak vždy pripadal a ešte aj na tej kresbe... .D
    Já myslím že:
    Tamundžin -> Cengiz Han
    Paganini -> Vivaldi
    A ten s tím obrazem vpravo dole by mohl být Salvador Dali, ale nemá knírek :-/
    (Temüdžin=Čingischán)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Kto je napravo od Maa? Je mi známy...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Jinak jsem zapomněl, mezi Hitlerem a Ecem je Mussolini.
    Dík flankere - jo bude to spíše Beethoven než Mozart, ale třeba ten Attenborough je vážně Ford, jak říkala Nevada - má autíčko, i když ta podoba je spíš na Davida než Henryho....tak Bismark! a De Góóól :-)) hleďmež! Ale toho mezi Bismarkem a Mussolinim vidím fakt spíše na Sadáma....Jo Petr Veliký - jsem si říkala, že ten obraz znám! Ale zmátla mne Kolumbova loď...kde je Kolumbus? Nebo není ? S houslema jsem tipovala Paganiniho - ten obrázek je hrozně mizerný, ale Paganini měl mít dlouhý nos a hubený ksicht. S tím Kimem a Maem nesouhlasím a už jsem Ti posílala fotky - u stolu je s doutníkem Mao a nad ním je Kim...ten mledý v papaše u Forda nevím...fotky neodpovídají na Čenkajšeka ani jiné co znám :( Z těch dalších jsem nevěděla Mandelínu a Viléma II.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Nad Picassem je Mcihael Jordan (baskeťák) a nad Mandelou je Čínský překážkař na 110m Liu Xian(g) - ale nevím přesně, jak se to píše.
    Vlevo od Charlese je Pavarotti.
    Vlevo od Arafata je Marylin Monroe (ikdyž mi přijde spíš jak Kateřina Brožová).
    Tak Salvador je ten v baloňáku s holí?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Nevím toho vyvráceného u stolu. Původně jsem myslela Kublaje, ale nejsem si jistá...pak je Mojžíš, Konfucius, Gándhí, Rodin, Van Gogh a Piccaso - ty dva týpky tam znám podle ksichtu....vpravo nahoře Dante mezi třemi žluťáky a pod ním Onassis ve svetru, nad ním Charles a Starý Budha a vedle Dalí a nad nima Pavarotti. Ten starý císař je snad Čchin (koho jiného by dávali?) a za ním matka Terezoid a ten Vilém II. a černouš je Jordan ? A s majzlíkem Michilangello ? Jo a ještě u velblouda trojka Caesar, Aparát a Merylin...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.