Ale ten doktor .....není to ani Farnsworth (jsem myslela, že by to mohl být na stole za ním sterilizátor....) Jako indicii bych považovala tu značku na rukávu....vypadá to jako OSN ? U stolu vedle něj sedí rodák z Příbora a vedle chlapíka znám, ale nevybavím si.....U klavíru je Wolfi, ale ta ženská ? Ani Frida ani Mata Hari....tak kdo ?
Ale jo nevado - bude to Ford, i když se to nezdá...má autíčko a ten oblek bude pracovní kombinéza - ty byly z tohohle režjného materiálu....(no jasně dělali to amíci - mělo mne napadnout, že přírodovědec tam nemá co pohledávat :( )
Tak moment Kim Ir Sen je podle fotek ten, co stojí nad velkým Maem.....podle uniformy to sedí a podle fotek bez brýlí.....huh s těma žlutýma je potíž :-) Bruklí je k poznání snadno :-)) před Kolumbovou lodí a nad Čurčilem...kdo je ale ten malíř vedle něj nemám potuchy :(
Vlevo nahoře poznám jen Pelého, Pythágora a Lenina....toho zeleného s naginátou už jsme někde viděla, ale nevzpomenu si ....za trůnem je Clinton vedle Kolumba, ale kdo je na trůně ? Trůn je neidentifikovatelný, ještěrku na něm nechápu a typos má jakoby faraónskou plachtu, ale nemá faraónský vous - jsem naprosto zmatena :( Ten vpravo na železnou Margaret hledící netuším...leda dohledat podle čopky s peříčkem.....pod Čurčilem jsou dva...jednoho znám od vidění a ve svetru s flaškou je Hemingway...pod nima zase nevím...
Elvis nebude mít unifomu, ale třásničky na kovbojském oblečku a brouká Stalinovi do ouška a vedle je Leonardo. ten v klobouku se žvárem za Elvisem nevím, pak Třasooštěp, Paganini a na koních Tamundžin a Bonaparte a u stole vedle Leonarda Marx a Piccard?
Dík flankere - jo bude to spíše Beethoven než Mozart, ale třeba ten Attenborough je vážně Ford, jak říkala Nevada - má autíčko, i když ta podoba je spíš na Davida než Henryho....tak Bismark! a De Góóól :-)) hleďmež! Ale toho mezi Bismarkem a Mussolinim vidím fakt spíše na Sadáma....Jo Petr Veliký - jsem si říkala, že ten obraz znám! Ale zmátla mne Kolumbova loď...kde je Kolumbus? Nebo není ? S houslema jsem tipovala Paganiniho - ten obrázek je hrozně mizerný, ale Paganini měl mít dlouhý nos a hubený ksicht. S tím Kimem a Maem nesouhlasím a už jsem Ti posílala fotky - u stolu je s doutníkem Mao a nad ním je Kim...ten mledý v papaše u Forda nevím...fotky neodpovídají na Čenkajšeka ani jiné co znám :( Z těch dalších jsem nevěděla Mandelínu a Viléma II.
Nad Picassem je Mcihael Jordan (baskeťák) a nad Mandelou je Čínský překážkař na 110m Liu Xian(g) - ale nevím přesně, jak se to píše. Vlevo od Charlese je Pavarotti. Vlevo od Arafata je Marylin Monroe (ikdyž mi přijde spíš jak Kateřina Brožová).
Nevím toho vyvráceného u stolu. Původně jsem myslela Kublaje, ale nejsem si jistá...pak je Mojžíš, Konfucius, Gándhí, Rodin, Van Gogh a Piccaso - ty dva týpky tam znám podle ksichtu....vpravo nahoře Dante mezi třemi žluťáky a pod ním Onassis ve svetru, nad ním Charles a Starý Budha a vedle Dalí a nad nima Pavarotti. Ten starý císař je snad Čchin (koho jiného by dávali?) a za ním matka Terezoid a ten Vilém II. a černouš je Jordan ? A s majzlíkem Michilangello ? Jo a ještě u velblouda trojka Caesar, Aparát a Merylin...
Komentáře
U stolu vedle něj sedí rodák z Příbora a vedle chlapíka znám, ale nevybavím si.....U klavíru je Wolfi, ale ta ženská ? Ani Frida ani Mata Hari....tak kdo ?
A dole je Einstein...
A myslím, že dole vpravo v rohu je aj ten.. jak sa volá, čo sme ho tu nedávno rozoberali... dalajláma? ano, ten.. asi
A hore s pištoľou je ten revolucionár, jak sa volá, to už neviem.. čosi Gbláblázzbáblá čosi...
Tamundžin -> Cengiz Han
Paganini -> Vivaldi
Vlevo od Charlese je Pavarotti.
Vlevo od Arafata je Marylin Monroe (ikdyž mi přijde spíš jak Kateřina Brožová).