Zrovna jsem se na něco podobnýho taky chystal taky zeptat :-)
Kniha Hra o Trůny - ,,Ona přišla na svět v Dračím kameni devět měsíců po útěku, zatímco zuřící letní bouře hrozila roztrhnout pevnost na ostrově vpůli''
Dost pochybuju, že byl Aerys schopnej ke konci ještě plodit děti, natož se odehrávat sexuálním hrátkám v době kdy Lanisterové plenili Královo Přístaviště :-)
To asi ano, ale pokud jsem to dobře z knihy pochopil, tak ji +- musel počít během plenění. A celkově mi její povaha k němu moc nesedí....narozdíl od Viseryse :-)
na wiki je toto: Daenerys was conceived during the last month of the rebellion that would ultimately end her family's reign over the Seven Kingdoms. Shortly thereafter, her mother was sent with the young prince Viserys to the family ancestral seat of Dragonstone to escape the coming Sack of King's Landing.
Komentáře
Kniha Hra o Trůny - ,,Ona přišla na svět v Dračím kameni devět měsíců po útěku, zatímco zuřící letní bouře hrozila roztrhnout pevnost na ostrově vpůli''
Dost pochybuju, že byl Aerys schopnej ke konci ještě plodit děti, natož se odehrávat sexuálním hrátkám v době kdy Lanisterové plenili Královo Přístaviště :-)
Alebo sa dozvieme, že Daenerys je bastard :D
Čo ak je jej otec Connington?
na wiki je toto:
Daenerys was conceived during the last month of the rebellion that would ultimately end her family's reign over the Seven Kingdoms. Shortly thereafter, her mother was sent with the young prince Viserys to the family ancestral seat of Dragonstone to escape the coming Sack of King's Landing.