!!! Spoiler !!! - Teorie ve světe ASoIaF - POUZE KNIHY

upraveno 12. června 2020 v Spekulace
11617192122243

Komentáře

• upraveno 23. července 2012
    Gardien: vtipné a smutné zároveň :)
    Drecker: No, všetko je možné. Bola by to taká bratovražedná/bratrancovražedná vojna čo by bolo isto zaujímavé.
    Ja som mal tiež podobnú teóriu, niečo na spôsob že Jiný nie sú zlí, ale sú len nepochopení ( áno viem je to blbosť :D )
    MU: Konečne niekto kto ma chápe :D, Velký Jiný je len dobrý a starostlivý otec. A cestou za synkom, mu hľadá trochu domácich mazlíčkov ( áno, sú to nemŕtvi :D ) aby sa mal s kímMalý Jiný hrať.
    Miss Utahraptor: Bohužel (zatím) ne, času není až tolik a chci nejdřív dočíst originál (teď mi zbývají asi dvě kapitoly z tance). Potom se vrhnu do nich. :) Chápu to tak, že nejsem zdejší první kdo měl podobný nápad.

Krisa: No to mi povídej (BTW myslel jsem to tak, že by Velký Jiný = Staří Bohové), ale jinak úplně ze stejných důvodů si přeji abych se mýlil, proto jsem to sem dával, abyste mi vysvětlili, že to je skutečně blábol a že takhle to prostě být nemůže :o)
    Mrcel17: Ano! Mazlíčky- zdechlá zviřátka (všichni přece víme, jak mají děti všech věkových kategorií rády plyšáky) a osobní ochranku- ti mrtví lidé jsou najednou tak vlezle ochotní, že je nelze odmítnout, a to do nich stačí párkrát rýpnout. xD
    VJ je holt taťka snů! ;)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 23. července 2012
    Drecker: jenže já se spíš obávám, že to tak klidně i být může... :(
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Drecker: No, dobře, pokusím se něco vymyslet...
    Třeba proč by Děti lesa pomáhaly Branovi a Bryndenovi, zelenověštcům na straně VJ, když v té předešlé bitvě (tisíce let zpátky) pomáhali lidem Jiné zahnat pryč na sever?

Ale jde to těžce, já si totiž taky myslím, že Bran neskončí jako úplně kladná postava.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Gardien: Taky co se týká Staří bohové X Rudý bůh jsem jednoznačně na straně Starých (kteří jsou moji nejoblíbenější ~ Velmi pravděpodobně ovlivněno moji náklonností ke Starkům). A zmiňovanou scénu taky považuju za jednu z nejošklivějších pokud uvažuju ty, kde nezemřel nikdo podstatný.

sveva: Výborně :o) První vlaštovka! Jinak s tím, že nebude úplně čistý bych se nějak smířil. Ostatně snad každá postava v sáze buď neskončí úplně čistá nebo skončí velmi brzy... :o(
    Tak teď mě napadl jeden skutečně už ale akorát flame: DL pomáhaly lidem proti Jiným prostě proto, že Jiní byly "špatní" (ať už to znamená cokoliv), ale jak začali vymírat... Musí Jiní někdy umřít? Začínám tu čichat nějakou hrůznou dohodu :D
    Dokaže Bran ovladať aj nemrtve zviera?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Myslím, že už to přeháníte :)
    Děti lesa nebudou spolčené s Jinými. Vědí jak se proti nim bránit, ale je jich moc málo na nějakou aktivní válku. A navíc žijí tak nějak v souladu s přírodou (takoví minihippies - žít a nechat žít ;)), takže nechávají události plynout a zasáhnou jen v případě, když se jich to bezprostředně týká. I onen poslední hrdina před tisíci lety přece vyrazil na sever, aby děti našel, ne? Takže už tenkrát byli zalezlí na území nepřítele a v klidu si tam vegetili.
    Já asi budu spoléhat na Jojena a jeho zelené (?:D) sny. Snad by nešel do naprosté suicide mission a nepomáhal Branovi najít Vránu, kdyby to všechno mělo přijít vniveč (myslím tím kdyby vlastně pomáhal druhé straně).
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.