Zároveň je nutné podotknout, že čísla 128 a 152 jsou druhočísla, zatímco číslo 150 je nečíslo! Kdybychom pracovali se 151, tak bychom měli prvočíslo a to už není náhoda!
brbr: To by později nevycházelo. Pokud se počítá s nějakou formou čtvrtfinále atd. Musí to být dle názoru člověka v matice takřka neposkvrněného - 32, 64, 128 apod. Tak ono udělat takový seznam není žádný problém. Jenže co člověk to odlišný názor na určité postavy. Pak dojde ke sporům atd.
A proč ne rovnou 1024? :-) A co takhle prostě hrát a počkat, až se stav 64 zaplní? Pak by se pokračovalo, dokud by nějak nevykrystalizovalo celkové pořadí. Chcete ještě Síň vítězů upřesnit, aby každá postava měla své pořadí?
sarven: Mé typy na vyhazov: Rozhodně Howland Reed- o tom pořád prakticky nic nevíme. Citroš a Tom Sedmistruna- čím byli významní? Já si je pamatuji jen jako "ty další z Bratrstva". Styr, magnar Thennů- jeden z Divokých a tuším, že vedl útok na Černý hrad, ale víc toho snad ani nevíme. Missandei- jen "ta další služka Daenerys". septa Mordane- tu známe prakticky jen jako vychovatelku, co chválila Sansu a hanila Aryiny kovářské ruce.
Z těch co jsou psaní kurzívou určitě lobuji za Yorena a Randylla. Z ostatních co nejsou kurzívou se podle mě klidně můžou vyhodit např. Skahaz, Malý a Velký Walder
Podle mě je tam na to, kolik je jich důležitých, moc málo Freyů.navrhuji přidat ještě přinejmenším Edwyna, Rymana či Černého Waldera, potažmo Hosteena s Aenysem a chromým Lotharem.Vyřadil bych například Qaithe, Grešli nebo Septu Mordane.
Komentáře
Musí to být dle názoru člověka v matice takřka neposkvrněného - 32, 64, 128 apod.
Tak ono udělat takový seznam není žádný problém. Jenže co člověk to odlišný názor na určité postavy. Pak dojde ke sporům atd.
A co takhle prostě hrát a počkat, až se stav 64 zaplní? Pak by se pokračovalo, dokud by nějak nevykrystalizovalo celkové pořadí. Chcete ještě Síň vítězů upřesnit, aby každá postava měla své pořadí?
Rozhodně Howland Reed- o tom pořád prakticky nic nevíme.
Citroš a Tom Sedmistruna- čím byli významní? Já si je pamatuji jen jako "ty další z Bratrstva".
Styr, magnar Thennů- jeden z Divokých a tuším, že vedl útok na Černý hrad, ale víc toho snad ani nevíme.
Missandei- jen "ta další služka Daenerys".
septa Mordane- tu známe prakticky jen jako vychovatelku, co chválila Sansu a hanila Aryiny kovářské ruce.