Hrdinové Písně - bodovací hra

upraveno 27. října 2012 v Akce a hlasování
1484951535456

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 28. července 2012
    Aha, ale tie by neboli delieľné :/ Pardón...
  • upraveno 28. července 2012
    Tolik jich vypadlo? Písečné zmije, Addam Marbrand, Genna a Daven Lannister,......
    Proč tam není ani jedna Mormontice, ale třeba takový Waymar Royce ano?
    Zároveň je nutné podotknout, že čísla 128 a 152 jsou druhočísla, zatímco číslo 150 je nečíslo! Kdybychom pracovali se 151, tak bychom měli prvočíslo a to už není náhoda!
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Tak ten širší seznam se může určo ještě rozšířit.
    Ja by som bol aj za užší
    Hlavně pak neposílat Starka proti Starkovi... :D
    časom budú musieť čeliť Aryi a prehrať :)
  • upraveno 29. července 2012
    Sarven, Chmur, Miss Utah: Dejte vlastní návrhy. Počty. Seznamy. Jména. Takhle to není příliš konstruktivní.
    Co takhle 200? Pěkné číslo dělitelné čtyřma :)
    brbr: To by později nevycházelo. Pokud se počítá s nějakou formou čtvrtfinále atd.
    Musí to být dle názoru člověka v matice takřka neposkvrněného - 32, 64, 128 apod.
    Tak ono udělat takový seznam není žádný problém. Jenže co člověk to odlišný názor na určité postavy. Pak dojde ke sporům atd.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 29. července 2012
    256? :)
    A proč ne rovnou 1024? :-)
    A co takhle prostě hrát a počkat, až se stav 64 zaplní? Pak by se pokračovalo, dokud by nějak nevykrystalizovalo celkové pořadí. Chcete ještě Síň vítězů upřesnit, aby každá postava měla své pořadí?
    Když tam není Pyp, nemusí být ani Grenn. A Axella Florenta bych taky vynechala.
    sarven: Mé typy na vyhazov:
    Rozhodně Howland Reed- o tom pořád prakticky nic nevíme.
    Citroš a Tom Sedmistruna- čím byli významní? Já si je pamatuji jen jako "ty další z Bratrstva".
    Styr, magnar Thennů- jeden z Divokých a tuším, že vedl útok na Černý hrad, ale víc toho snad ani nevíme.
    Missandei- jen "ta další služka Daenerys".
    septa Mordane- tu známe prakticky jen jako vychovatelku, co chválila Sansu a hanila Aryiny kovářské ruce.
    sarven: z těch v kurzívě bych lobbovala za Randylla Tarlyho, Varamyra, Xara Daxose a Selyse, ostatní můžeme podle mě v klidu vynechat.
    Z těch co jsou psaní kurzívou určitě lobuji za Yorena a Randylla. Z ostatních co nejsou kurzívou se podle mě klidně můžou vyhodit např. Skahaz, Malý a Velký Walder
  • upraveno 30. července 2012
    S Grešlí a septou bych souhlasil, Qaithe bych možná nechal. (u Freyů nevím, mě osobně se až na pár vyjímek pletou :D )
    Norvos97: Freyů není nikdy moc málo! :D Já si teď třeba z hlavy vůbec nevybavím, kdo to jsou Edwyn, Ryman, Hosteen nebo Anys...
    Podle mě je tam na to, kolik je jich důležitých, moc málo Freyů.navrhuji přidat ještě přinejmenším Edwyna, Rymana či Černého Waldera, potažmo Hosteena s Aenysem a chromým Lotharem.Vyřadil bych například Qaithe, Grešli nebo Septu Mordane.
    Já tuším leda tak to, že Hosteen a Aenys jsou mrtví, ale ani za to bych ruku do ohně nedala... :D
    Pokud Freye, tak Rhaegara.
    Freyů není nikdy dost! Zeptej se lorda Waldera (nebo mě).
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.