Je vidět, že každý z nás se v detailech trochu liší. Mně osobně jinak ten sarvenův seznam sedí a klidně bych to nechal na něm, ať vyřadí postavy na požadovaných 128. Je to dlouholetý a nejdůvěryhodnější člen fóra:-)) (kromě velitele...to je jasný)
vedel by si dať tie voliteľné postavy do nejakeho open dokumentu, napr. akoze excell, a my by sme proste zahlasovali? kazdy da svojich 26 hlasov do nejakeho datumu a potom sa 26 s najviac hlasmi zaradi do zoznamu. hm?
Malého&Velkého Freye a Xara bych klidně dala, takovou Missandei zase vynechala (nevýrazná, jediné, na co si vzpomenu je "písařka", charakter a činy mne žádné nenapadají). Jinak souhlasím, jen ty Mormontice mne pořád mrzí. :(
Nějakou tabulku už jsem jakž takž udělal, ale ještě mě napadlo, jestli by nebylo lepší tam ty postavy šoupnout rovnou všechny a dát všem možnost, sestavit si celou 128...???
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AidrJq0Tg68ddENYVHFPWkU1UDkzVEgxcGUtUEYxTHc#gid=0 Snad to bude fungovat. Seznam postav a informační buňky by měly být uzamčené. (tak vyzkoušejte jestli to funguje). Jinak hlasování je jednoduché. Prostě do řádku k dané postavě připište "1" pokud chcete a aby v bodovačce byla. Nic jiného do buněk psát nejde. (Tak jako jsem odhlasoval já) Nahoru do toho vyznačeného pole napište svůj nick a pro kontrolu napište ještě sem na web, že jste odhlasovaly, aby se nestalo, že někdo hlasoval vícekrát pod cizím jménem.
Nu, ono ale to hlasovanie je upraviteľné... Ja len tak, aby náhodou neprišiel niekto, kto by to zmazal alebo upravil.. Ja som napr. skúsil skočiť do šalátu našej Miss Utah a bezproblémovo som zmazal jednu hodnotu (samozrejme som ju navrátil)...
Komentáře
Jinak souhlasím, jen ty Mormontice mne pořád mrzí. :(
Tak já se to pokusím dát do excelu na googlu. Jen s tím nemám zkušenosti, tak nevím jestli to bude fungovat.
Nějakou tabulku už jsem jakž takž udělal, ale ještě mě napadlo, jestli by nebylo lepší tam ty postavy šoupnout rovnou všechny a dát všem možnost, sestavit si celou 128...???
Nemůžu přijít na to, jak uzamknout buňku :-/
Snad to bude fungovat. Seznam postav a informační buňky by měly být uzamčené. (tak vyzkoušejte jestli to funguje).
Jinak hlasování je jednoduché. Prostě do řádku k dané postavě připište "1" pokud chcete a aby v bodovačce byla. Nic jiného do buněk psát nejde. (Tak jako jsem odhlasoval já)
Nahoru do toho vyznačeného pole napište svůj nick a pro kontrolu napište ještě sem na web, že jste odhlasovaly, aby se nestalo, že někdo hlasoval vícekrát pod cizím jménem.