Hrdinové Písně - bodovací hra

upraveno 27. října 2012 v Akce a hlasování
15052545556

Komentáře

• upraveno 30. července 2012
    Je vidět, že každý z nás se v detailech trochu liší. Mně osobně jinak ten sarvenův seznam sedí a klidně bych to nechal na něm, ať vyřadí postavy na požadovaných 128. Je to dlouholetý a nejdůvěryhodnější člen fóra:-)) (kromě velitele...to je jasný)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 30. července 2012
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Hlavně nevynechat Edda a Hodora. A starou chůvu která celý to jejich spiknutí vede. :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 14. srpna 2012
  • upraveno 14. srpna 2012
    vedel by si dať tie voliteľné postavy do nejakeho open dokumentu, napr. akoze excell, a my by sme proste zahlasovali? kazdy da svojich 26 hlasov do nejakeho datumu a potom sa 26 s najviac hlasmi zaradi do zoznamu. hm?
    Malého&Velkého Freye a Xara bych klidně dala, takovou Missandei zase vynechala (nevýrazná, jediné, na co si vzpomenu je "písařka", charakter a činy mne žádné nenapadají).
    Jinak souhlasím, jen ty Mormontice mne pořád mrzí. :(
    A co strejda Benjen? Jinak jsem pro Sarvenův návrh.
    upraveno 14. srpna 2012
    Benjen v seznamu je

Tak já se to pokusím dát do excelu na googlu. Jen s tím nemám zkušenosti, tak nevím jestli to bude fungovat.
    upraveno 14. srpna 2012
    Dacey Mormont? Prečo nie aj ona ;'(
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 14. srpna 2012
    A co třeba Thoros nebo Berrick? hlavně že je tam jakýsi Mistr Cressen který měl jen jeden prolog.
    upraveno 14. srpna 2012
    Beric a Thoros jsou v seznamu také.

Nějakou tabulku už jsem jakž takž udělal, ale ještě mě napadlo, jestli by nebylo lepší tam ty postavy šoupnout rovnou všechny a dát všem možnost, sestavit si celou 128...???

Nemůžu přijít na to, jak uzamknout buňku :-/
    128 je veľa na hlasovanie. nechaj iba tú menšiu časť.
    upraveno 14. srpna 2012
    https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AidrJq0Tg68ddENYVHFPWkU1UDkzVEgxcGUtUEYxTHc#gid=0
    Snad to bude fungovat. Seznam postav a informační buňky by měly být uzamčené. (tak vyzkoušejte jestli to funguje).
    Jinak hlasování je jednoduché. Prostě do řádku k dané postavě připište "1" pokud chcete a aby v bodovačce byla. Nic jiného do buněk psát nejde. (Tak jako jsem odhlasoval já)
    Nahoru do toho vyznačeného pole napište svůj nick a pro kontrolu napište ještě sem na web, že jste odhlasovaly, aby se nestalo, že někdo hlasoval vícekrát pod cizím jménem.
    Odhlasováno.
    Monty, hledala jsem ho u Starků. Jsem slepejš
    upraveno 14. srpna 2012
    Nu, ono ale to hlasovanie je upraviteľné... Ja len tak, aby náhodou neprišiel niekto, kto by to zmazal alebo upravil.. Ja som napr. skúsil skočiť do šalátu našej Miss Utah a bezproblémovo som zmazal jednu hodnotu (samozrejme som ju navrátil)...
    upraveno 14. srpna 2012
    upraveno 14. srpna 2012
    JJ, kdo mi sem napíšete, že máte odhlasováno, tak jeho sloupec uzamknu, aby jej nemohl někdo cizí upravovat
    Hotovo. A rychle uzamknout, než to sama začnu předělávat. :)
    upraveno 14. srpna 2012
    Ja.. Už som sa ho aj snažil nejako "chrániť" ale nejdze to :/ Ochráň ho Montezuma, moje dieťatko je v tvojich rukách :D
    upraveno 14. srpna 2012
    upraveno 14. srpna 2012
    Taky prosím o uzamčení :)
    Tento jeden hlasoval
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.