Paroháč!Robert se mi líbí, to je tak skvělý detail, že jsem ráda, že ho nevynechali. A sexy Cat 'chápu'. Kdo chce vidět obyčejnou ženu ve středním věku, že ano...
Bývá zvykem, že ve fantasy literatuře jsou samé sexy válečnice nebo nevinné princezny. Tohle je Martin, tak se mohli klišé vyhnout. :/ To paroží je taky znakem mužnosti a plodnosti... Prostě perfektní pro Boba.
Dívala jsem se jenom na tu ukázku, a připadá mi, že autoři vynechali důležité momenty. Třeba poprava je tam zbytečně, protože dala jedinou informaci, a to že Theon byl vždycky idiot. Kde je poučení, proč Eddard popravuje osobně? A kde je vysvětlení, koho vlastně popravuje? A když je zbytečně poprava, tak tam nemusel být ani prolog. :-)
Vlcacka: Ona je dneska ta jizva maličká (když na to koukám, říkám si, jak tudy mohli vytáhnout dítě? ) a dělá se v podstatě tam, co začíná ochlupení, takže když se hvězda nemíní úplně svlékat... A i když míní, furt je tu magické zaklínadlo fotošop :-)
Taková hvězda si stejně pořídí dítě až ve třiceti a to ji už pak nikdo nenutí, aby ukazovala břicho. :-) Co jsem četla o císaři, tak nevím, jestli to stojí za to absolvovat kvůli kráse nebo strachu z bolesti.
Vzhledem k tomu, že jsem z porodu vyvázla dole bez stehů, tak jsem ráda, že jsem na císař nemusela. Ale před porodem jsem jim jasně zdůraznila, že kdyby přišly komplikace a dítě mělo být přidušené a podobně, tak mají okamžitě řezat, což jsem jim i napsala a podepsala. Zdraví dítěte mi bylo přednější než štychy tu či onde. Ale nebylo toho třeba, takže mi odpadlo hojení, což vím, že je zdlouhavé a nepříjené, zvlášť když ženská potřebuje na záchod a nemůže se posadit a když se posadí, tak jí popraskají stehy nebo aspoň začnou krvácet a pak je nejlepší si je potento....ale co dělat, když se to nedá vypouštět ušima.... Takže věřím, že stehy dole nebo na břiše - obojí má své pro a proti a potřebuje čas na hojení.....
Komentáře
A sexy Cat 'chápu'. Kdo chce vidět obyčejnou ženu ve středním věku, že ano...
To paroží je taky znakem mužnosti a plodnosti... Prostě perfektní pro Boba.
A když je zbytečně poprava, tak tam nemusel být ani prolog. :-)
Co jsem četla o císaři, tak nevím, jestli to stojí za to absolvovat kvůli kráse nebo strachu z bolesti.
Takže věřím, že stehy dole nebo na břiše - obojí má své pro a proti a potřebuje čas na hojení.....