Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Aj toto vyzera celkom super
Hrála jsme to ráda a pak jsme to hrávali s manželem přes hamači, což je nesrovnatelně lepší zábava. Neverwinter však má obrovskou nevýhodu proti Diablo 2 - v Diablu je domyšleno, že si každý může hrát za sebe a v různých skupinách a úkoly plní za sebe nebo za kolektiv - zkrátka se to odvíjí od toho, kdo hostuje. V Neverwintru hra kolabovala, když jsme chtěli jeden nebo druhý si zahrát chvilku samostatně - pak už to nešlo skloubit. Postavy musely jít celou dobu spolu, protože když měla některá důležitý předmět dřív než k němu došla chronologicky druhá, tak hra spadla....hrozně mne to mrzelo. Pak jsme si pořídili dvojku a to bylo totální zklamání.....všechno dobré zmizelo a hra se stala nehratelná. Ten samý případ jako Diablo2 a Diablo 3 nebo Two worlds 1 a Two worlds 2 nebo Setleři 2 a Setleři překopaní k desátému výročí do 3D :( V hratelnosti jedno fiasko vedle druhého :(
Myšlenka byla taková, že příběh působí hodně dlouho docela sympaticky tajemně, až k úplnýmu konci se to zvrhne do záchrany světa a pokud možno eště několika paralelních.
Mě se líbila jednička (tu jsem měl od kdysi už asi po pátý rozehranou tak jsem to minulej víkend dojel) co do nápaditejch questů a ve dvojce zase příběh.
PvT finále posledního ročníku OSL s poměrně jednoznačným průběhem a jedním nostalgickým matchem na závěr. Pro notory doporučuji spíš TvT semifinále Flash vs Fantasy.
Pro mě osobně zůstáva navždy vrcholem SC-BW druhý ročník turnaje Intel Classic, u jehož sledování jsem strávil desítky večerních (a nočních) hodin, místo abych dělal něco užitečného, jako třeba šel spát.
Královna odchází neporažena, aniž by zanechala legitimního dědice, a progamingová scéna upadá pro následující zimy do područí jejího slaboduchého bastarda jménem SC2.
GG, no re!
Jestli to dobře chápu, tak se chystá nějaká Facebook hra Game of Thrones
http://www.facebook.com/GameOfThronesAscent
Momentálně běží Beta
Ako som už zmienil, mám dve hry, pri ktorých sa to stáva. Každá z nich má isté požiadavky na počítač. Chcel by som sa vás spýtať, ktorá z nižšie uvedených možností je lepšia (aby som zabil dve muchy jednou ranou a podporovala mi obidve hry a po kúpe GK nezistil, že podporuje len jednu z hier). Mám Win 7 a netuším, či sa radí do XP ak používam daný SP alebo sa radí k Viste. Samostatné požiadavky pre Win 7 uvedené neboli.
A tu je to k druhej hre, malo by vás to automaticky hodiť k požiadavkám, chcel by som odporúčané požiadavky, ale ak by to malo byť príliš drahé, tak by mi stačili aj minimálne.
http://www.wowwiki.com/World_of_WarcraftGDN_Mists_of_Pandaria#System_requirements
Ďakujem.
Kdybych ale nepočítal jen trailery a bral videa vůbec, tak by to asi vyhrálo tohle Starcraftí video:
ale rozhodne troni tento.. live action.. čo viac môže človek chcieť: