Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
13536384041172

Komentáře

• upraveno 31. srpna 2012
    When my days come to an end, you, shall be king
    Uglo - trochu mi splývá Neverwinter s datadiskama, takže teď nevím, o které postavě mluvíš....o té ještěřici v podzemí nebo o poušti, jak to přenese do poschoďové díry vykopávek....
    Hrála jsme to ráda a pak jsme to hrávali s manželem přes hamači, což je nesrovnatelně lepší zábava. Neverwinter však má obrovskou nevýhodu proti Diablo 2 - v Diablu je domyšleno, že si každý může hrát za sebe a v různých skupinách a úkoly plní za sebe nebo za kolektiv - zkrátka se to odvíjí od toho, kdo hostuje. V Neverwintru hra kolabovala, když jsme chtěli jeden nebo druhý si zahrát chvilku samostatně - pak už to nešlo skloubit. Postavy musely jít celou dobu spolu, protože když měla některá důležitý předmět dřív než k němu došla chronologicky druhá, tak hra spadla....hrozně mne to mrzelo. Pak jsme si pořídili dvojku a to bylo totální zklamání.....všechno dobré zmizelo a hra se stala nehratelná. Ten samý případ jako Diablo2 a Diablo 3 nebo Two worlds 1 a Two worlds 2 nebo Setleři 2 a Setleři překopaní k desátému výročí do 3D :( V hratelnosti jedno fiasko vedle druhého :(
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 31. srpna 2012
    Jarla: Myslí královnu Prastarých Morag, co se za ní hrdina musí vydat pomocí wors of power do Source Stonu.
    Myšlenka byla taková, že příběh působí hodně dlouho docela sympaticky tajemně, až k úplnýmu konci se to zvrhne do záchrany světa a pokud možno eště několika paralelních.

Mě se líbila jednička (tu jsem měl od kdysi už asi po pátý rozehranou tak jsem to minulej víkend dojel) co do nápaditejch questů a ve dvojce zase příběh.
    Aha :-) už si to vybavuju :-) Už jsem to dva roky nehrála a od té doby jsem v jiných hrách zachraňovala stovky jiných světů :-D Klasická kližka :-p Každopádně jednička se mi moc líbila. Vadilo mi jen, že lidé jsou oproti jiným rasám dost znevýhodněni.
    upraveno 31. srpna 2012
    Já to všechno dycky nakonec dvouručákem umlátil, když jsem si vzal do party kleričku Linu kvuli healování.
    :-) Já hrávala za trpaslici bojovnici - po té jsme sáhla jako první a pak se k ní stále vracela :-)) Universální solitér, co ustojí vše, co je třeba :-) A to včetně toho chlastacího souboje v hospodě a bez fixlování :-D
    upraveno 31. srpna 2012
    Tak to můj válečník vždycky odpadnul po asi třech kolech. Ale zas nebyl úplně blbej, tak moh ve třetim aktu dělat pro Neurika tu obhajobu.
    flanker.27 napsal(a):

Tak to můj válečník vždycky odpadnul po asi třech kolech. Ale zas nebyl úplně blbej, tak moh ve třetim aktu dělat pro Neurika tu obhajobu.

O čom to kecate? hm
    upraveno 31. srpna 2012
    Neverwinter Nights, první díl, základní hra, tuším druhý akt, Port Llast.
    Letohradské noci :-)) Jo Neurotik - málem jsem zapomněla :-D Ale to trpaslice taky mohla, akorát nevím, jestli si nejdřív nemusela šlehnout nějaký slivkový lekvárek :-D
    Vyzerá to dobre
    Je to roztomilá dračákovitá hra, kde si dali hodně na té podobnosti a principech záležet. Kouzla se stejně jmenují i stejně působí, jsou tam povolání a výzbroj, které hodně kopírují herní systém. Opravdu to stojí za to si zahrát :-) Moc fajn je, že některé úkoly mohou plnit jen některé postavy a některé zase ne...záleží právě na rase, povolání a přesvědčení.
    NWN- hrál jsem, ale nedohrál... I když, teď jsem zase dostal chuť, provětrat trochu svého hobitího zloděje... Jménem Petyr Baeliš ;-).
  • upraveno 1. září 2012
    Konec jedné éry.
    PvT finále posledního ročníku OSL s poměrně jednoznačným průběhem a jedním nostalgickým matchem na závěr. Pro notory doporučuji spíš TvT semifinále Flash vs Fantasy.
    Pro mě osobně zůstáva navždy vrcholem SC-BW druhý ročník turnaje Intel Classic, u jehož sledování jsem strávil desítky večerních (a nočních) hodin, místo abych dělal něco užitečného, jako třeba šel spát.
    Královna odchází neporažena, aniž by zanechala legitimního dědice, a progamingová scéna upadá pro následující zimy do područí jejího slaboduchého bastarda jménem SC2.
    GG, no re!
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 7. září 2012
  • upraveno 8. září 2012
    Já teď pařim už podruhé Dragon age origins :) a teď když znám SoIaF tak je tam dost vidět inspirace touto ságou :) jestli někdo nehrál tak všem doporučuju..kdyby takhle někdo udělal v podobném principu/stylu hru tomto světě tak by to byla špica :)
  • upraveno 8. září 2012
    diablo as a prime evil is dead. ale už to nie je taká zábava ako pred rokmi s dvojkou...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 9. září 2012
    Potrebujem menší help. Možno budeme meniť grafickú kartu na lepšiu, aby zvládala nejaké tie moje hry. Mám dve hry, pri ktorých sa mi stáva, že chvíľu idú a potom sa prosto seknú a nič nerobia, ani Win nereaguje, musím reštartovať celý počítač. Alebo v "lepšom" prípade sa mi na chvíľu zasekne, zabliká obrazovka, zmení sa lišta na slabomodrú (akoby z Win SP2, čo môže byť tým, že v danom režime spúšťam tie hry) a následne sa zmení späť s oznámením, že ovládač prestal reagovať a obnovil sa. Háčik je v tom, že niekedy sa neobnoví a nastane vyššie uvedený príklad s úplným seknutím (čo je otravné ak nemáte uloženú hru alebo ste so skupinou v raide a musíte reštartovať comp) a ešte je háčik aj v tom, že ak expíte alebo ste v raide vo WoWku, tak je blbé, keď vám to na cca 30 sekúnd vypadne.

Ako som už zmienil, mám dve hry, pri ktorých sa to stáva. Každá z nich má isté požiadavky na počítač. Chcel by som sa vás spýtať, ktorá z nižšie uvedených možností je lepšia (aby som zabil dve muchy jednou ranou a podporovala mi obidve hry a po kúpe GK nezistil, že podporuje len jednu z hier).

FOR WINDOWS XP

2.0 GHz P4 processor or equivalent
    1 GB RAM
    128 MB Video Card with support for Pixel Shader 2.0
    The latest version of DirectX 9.0c
    Microsoft Windows XP Service Pack 2
    At least 6.1 GB of hard drive space with at least 1 GB of additional space for custom content and saved games

FOR WINDOWS VISTA

2.4 GHz P4 processor or equivalent
    1.5 GB RAM
    128 MB Video Card with support for Pixel Shader 2.0
    Microsoft Windows Vista Service Pack 1
    At least 6.1 GB of hard drive space with at least 1 GB of additional space for custom content and saved games
    Mám Win 7 a netuším, či sa radí do XP ak používam daný SP alebo sa radí k Viste. Samostatné požiadavky pre Win 7 uvedené neboli.

A tu je to k druhej hre, malo by vás to automaticky hodiť k požiadavkám, chcel by som odporúčané požiadavky, ale ak by to malo byť príliš drahé, tak by mi stačili aj minimálne.

http://www.wowwiki.com/World_of_WarcraftGDN_Mists_of_Pandaria#System_requirements

Ďakujem.
    upraveno 9. září 2012
    Oprava, zdá sa, že nejde o GK, ale o procesor.
  • upraveno 9. září 2012
    Nebo RAM. Nebo je to dokonce zdrojem. WoWko nikdy moc na grafiku náročné nebylo (ani teď nebude), tam jde hlavně o procesor a RAM. Bylo by vhodné kdybys napsal hlavně svojí sestavu (konfiguraci), ale jestli se ti to začalo stávat poslední dobou, tak se prostě něco porouchalo a bude to třeba vyměnit.
  • upraveno 9. září 2012
    Od koho maš PC? ak HP tak je to na 90% zdroj(vlastna skusenosť)
    upraveno 9. září 2012
    PC ako celok? To presne netuším. Viem, že klávesnica je Genus, obrazovka Philips ale samotná bedňa je veľmi stará... Na nej je len logo toho hnusného Exploreru, nič viac nič menej...
  • upraveno 9. září 2012
    Tak toto netuŠim.. ale povedal by som že zdroj je zaklad.. ak chceš kvalitnu grafiku tak určite novy...
    upraveno 14. září 2012
    Tak tohle je nejlepší trailer na hru co jsem viděl. Ten konec :)))
  • upraveno 14. září 2012
    Dobré :D. Osobně za nejlepší trailer na hru považuju tohle:
    upraveno 14. září 2012
    Tak pokud by šlo o atmosféru, našly by se samozřejmě jiný kousky (Dead Island lidi hodně zaujal svým tlačením na city), ale ten fór nakonec mě prostě uchvátil :)

Kdybych ale nepočítal jen trailery a bral videa vůbec, tak by to asi vyhrálo tohle Starcraftí video:
  • upraveno 14. září 2012
    Dead Island má hlavně krásnou hudbu! Starcraft neznám (jen z doslechu), takže nemůžu posoudit :).
    upraveno 14. září 2012
    Hra, co se udržela v progamingu 15 let, základ RTS strategií a geniální vyváženost rozdílných ras. Tolik ke Starcraftu (resp. Broodwar) :)
  • upraveno 14. září 2012
    Mne sa pači tento
    ale rozhodne troni tento.. live action.. čo viac môže človek chcieť:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.