Oblíbená postava?

upraveno 2. června 2011 v Akce a hlasování
15355575859

Komentáře

• upraveno 13. září 2012
    Harrison Ford (úsměv), Liam Neeson (charisma), Josh Hartnett/Clive Owen (oči), Joe Manganiello (hlas), Kit Harington (rty), Ewan McGregor (cokoliv :-)
  • upraveno 13. září 2012
  • upraveno 13. září 2012
  • upraveno 13. září 2012
  • upraveno 13. září 2012
    Dreamer: Ano, Liam Neeson, ten je strašně sympatický a charismatický:-)
  • upraveno 13. září 2012
    Kolikokoli: Já mám Glee ráda a pravidelně je sleduju:-) Mám úchylku na hudební filmy/seriály/pohádky:-) A vůbec se za to nestydím:-D Samozřejmě, že to není žádné intelektuální dílo s vyšším posláním, ale je to příjemná oddychovka:-)
    Edit: Já taky ráda gay páry, jsou většinou strašně roztomilí:-) Proto by ses jednou měla podívat na druhou generaci Skins, tak je jeden děsně zlatý gay pár:-D
  • upraveno 13. září 2012
  • upraveno 13. září 2012
    Kolikokoli: Je to fakt vyložená oddychovka, hlavně se neberou moc vážně:-) A ty písně zas tak neprzní, většinou se ten cover povede a je tam pár docela talentovaných lidí:-)
    V každé generaci Skins je minimálně jeden gay:-D I v třetí generaci (ale až v šesté sérii).
  • upraveno 13. září 2012
    Chell: super! :D
  • upraveno 13. září 2012
    Kolikokoli: Ale abys nebyla zklamaná, tak ti předem musím prozradit, že to sice je gay pár, ale ne mužský...:-D Ale jsou fakt zlaté:-)
  • upraveno 13. září 2012
    Aha, tak to nic. Lesbičky mě moc neberou. Nemám ráda ženské a když jsou dvě... :D. Gayové jedině kluci :)!
  • upraveno 13. září 2012
    Ve třetí generaci už je to zase čistě mužská gay záležitost:-)
  • upraveno 13. září 2012
    Mmmmhmhmhmmm :D
  • upraveno 13. září 2012
    A v Glee se to gayi jen hemží:-)))
  • upraveno 13. září 2012
    Je tam víc cute párů než jen Klaine? Hmmmm! :D
  • upraveno 13. září 2012
    Ne, jsou to většinou jednotlivci... Klaine se může přiblížit jen Brittana, ale to je zas holčičí pár, takže nic pro tebe:-)
  • upraveno 13. září 2012
  • upraveno 13. září 2012
    Mika je božský:-) Ze zpěváků bych přidala ještě Adama Levina, pěkný a charismatický chlap:-)
  • upraveno 13. září 2012
  • upraveno 14. září 2012
    Proboha, já nemám nic proti gayům, ale co je to za novodobou posedlost? Z filmů a seriálu v posledních letech se zdá, jako by polovina Ameriky byla čtyřprocentní.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 14. září 2012
    To víš, kvóty. Homosexuální židovský afroameričan, doktor. Typický američan :-)
  • upraveno 14. září 2012
  • upraveno 14. září 2012
    Mi to rozhodně nevadí. Naopak - každý zná nějaké gaye, je to normální. Tudíž bych spíš považovala za podivné, kdyby se v seriálu s více postavami neobjevil alespoň jeden gay. A navíc - vůbec mi to nepřijde divné. Chci říct - jedna mužská postava řekne: "Mám dneska rande s hezkou holkou z práce" a já si řeknu: "No, tak to jsem zvědavá, jak to podělá!" a když ta mužská postava řekne: "Mám dneska rande s hezkým klukem z práce", tak si řeknu úplně to samé. Ani v reálném životě tohle neřeším a informace mi přijde důležitá asi jako oblíbená barva nebo svačina.
    Proč se mi líbí v seriálech? Protože mám ráda kluky. A když jsou dva a ještě pěkní, tak mé srdce zaplesá.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 14. září 2012
    Já mám rád holky, ale že bych musel vidět jak se olizujou? :-(
  • upraveno 14. září 2012
    Kolikokoli: Tos řekla hezky:-) Souhlas.
  • upraveno 14. září 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 14. září 2012
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 14. září 2012
  • upraveno 14. září 2012
  • upraveno 14. září 2012
    Jste divní :D. Nepřijde mi to o nic "nechutnější" než olizování heterosexuálního páru. Vlastně "olizovačky" patnáctiletých nanynek s metrouškem považuju za mnohem nechutnější záležitost, než k+k nebo h+h.
    Za to (můj názor) asi může Jack Harkness a jeho pohled na škatulkování :D.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.