S těma knížkama to si děláte srandu - zleva i zprava mám knihovnu - stovky knih na dosah...kterou chcete ? :-))))) nebo chcete ty tři, co mám otevřené v prohlížeči? :-D
Ale že jste to vy a já mám přímo u klávesnice i metrické pásmo, tak jsem Vám to zjistila - strana 52, pátá věta: "Tak např. C dur stupnice začíná a končí tónem c."
(Překvapili jste i mne :-)) Ještě, že jste vybrali tuto stranu, protože na některých není ani věta a na téhle je dokonce sedm kousků :-D)
Krisa: Proč???:-) Když to člověk umí, tak je to zdravotně bezpečné a navíc znáš úplně všechny suroviny... Samozřejmě jsem nemyslela nějaký koktejl z alpy nebo okeny - to neberu jako vlastní alkohol:-D
To mi propomina historku manzelovej babky - raz vyhodila 2 debnicky nahnilych jablk do kompostu a o par dni nasla vsetky husy podochnute. Poplakala si, osklbala ich, nech aspon perie upotrebi a nahadzala ich na kopu vedla smetiaka. O den na to je uz triezve osklbane husy pobehovali po dvore :)
Komentáře
"Tak např. C dur stupnice začíná a končí tónem c."
(Překvapili jste i mne :-)) Ještě, že jste vybrali tuto stranu, protože na některých není ani věta a na téhle je dokonce sedm kousků :-D)
.-)))
Aký je nový pozdrav na Morave?
To jsem rád, že tě vidím...
:/ :) :D xD
Už vieme, čo dala Miešačka jedov Aryi predtým, než sa z nej stala Slepá dívka..