Strach moudrého muže. Zase mi chvíli trvalo, než jsem si zvykl na to pomalejší tempo vyprávění. Rothfuss se vyznačuje tím, že dokáže psát i o naprosto nevýznamných a "obyčejných" věcech. Scény z hospody bych ostatně nejraději vynechal. Ale pak zas přijde např. Eolian a já úplně jasně cítím, jak mé chladné srdce pookřívá a já mezi slovy slyším tu hudbu, melodii. Jsem sice jenom na začátku, ale je to pořád tam. Nezmizelo to.
Né, né, né! Ale já nechci číst další sérii! Ani rozepsanou sérii! A už vůbec ne rozepsanou "tlustou" sérii! A přestaňte mi konečně dělat chutě!!! >:-( :-D
Pokud ho nepřejede auto, neuštkne extrémně vzácný druh hada, uprchlý z pár desítek kilometrů vzdálené ZOO, nebo ho netrefí z letadla vypadlé záchodové prkénko... :D
Komentáře
každopádne, bolo tu fajn, teším sa na budúcnosť. dik, čau.
Modrá růže? Ty jsi nečetl povídku o Jonovi? Tam z ní výslovně cituju! :-)
Zase mi chvíli trvalo, než jsem si zvykl na to pomalejší tempo vyprávění. Rothfuss se vyznačuje tím, že dokáže psát i o naprosto nevýznamných a "obyčejných" věcech. Scény z hospody bych ostatně nejraději vynechal. Ale pak zas přijde např. Eolian a já úplně jasně cítím, jak mé chladné srdce pookřívá a já mezi slovy slyším tu hudbu, melodii. Jsem sice jenom na začátku, ale je to pořád tam. Nezmizelo to.