Nejlepší milenka....aneb holka co vám podrží...
Ano...je to tu....
Která ze zúčastěných žen ve vás probouzí erotické fantazie (já vím, že všechny..chlípníci:-)...No ale ať nejsem zdlouhavý jak head :D , prostě si vyberte jednu(tři), se kterou by jste se rádi pomilovali a zbytek zařídí zásilková služba "Citadela"...
Záměrně vynechávám Aryu (promiň Aleku..ale Arya je fakt dítě a já nechci být v databázi Europolu..složka potencionální pedofilové) a Brienne z Tarthu (holka co má 1,9 m a 90 kilo, k tomu svaly jak Arnold, snad může přitahovat jen Kousače a Rorgeho).....
Hlasovat mohou i ženy...lesbická láska je vítána... :D
PS: Dal jsem tři možnosti hlasování....doufám, že to oceníte... :)
Komentáře
Ano, seriál v tom trochu udělá hokej...to je fakt :-) ale i tak - kdo je pro ? :-)
Ale my teď bojujeme, za svá ženská práva, panno Vlasto :-)
A pak je tu ještě kritérium - chlap na jedno použití, biologický otec a partner na celý život - pro ženy to jsou často rozdílné položky a divil by ses, jaké tři kousky by vybraly :-))
nojo :-) U vlaštovek je to celých 30 % :-)) A pak je tu ještě samičí kalkulace jestli se vyplatí více to či ono :-) Uvedu příklad - u svých potomků preferuji kromě zdraví...jak to říct hmm asi árijské rysy, i když to není přesné. Zkrátka modré či zelené oči a relativně světlé nebo zrz vlasy - aby nebylo pochyb, že jsou čistě bílí, bez přicmoudlých příměsí - proto bych musela vynechat Dorana, i když by jako partner vedl (jako milenec s jeho dnou k ničemu a ženy mají své potřeby). Jenže oba "bloďaté" rody jsou zde prolezlé incesty a degenerací psychickou i fyzickou - nepřipadá v úvyhu. Za další vysokou inteligenci....hm Doran nebo Samwell a taky Tyrion. Jenže Doran a Tyrion jsou ze hry - bod první....Samwell vypadá jako dobrá volba, ale co když se dítě vyvede po dědečkovy Randyllovi ? Takže ne! No a o Jaqenovi nevíme nic, takže z bezpečnostních důvodů - pouze jednorázové použití bez potomků :-) Bran je ještě děcko a o jeho použití jakožto milence tudíž nic nevíme a dlouho vědět nebudeme :-)
Jarla: Jenom tě škádlím s
A protože každý máme své zvláštnůstky, tak já mám slabost pro chlapy, co mají tak 10 kg nadváhy. Štíhlí alias hubení mi přijdou, že neuživí sebe natož rodinu a ty "duc-partie" na bříšku a stehnech jsou pro mne rajcovní - no co :-))
A v Hostině se psalo, že zhubl - pes ví kolik :-) Posuzuješ podle seriálu - já mám jinou představu...
http://news.yahoo.com/s/ap/20110620/ap_on_en_ot/us_miss_usa
Not only is she is a self-proclaimed "history geek" and GAME OF THRONES fan, but she was one of only two finalists in the contest to come out for teaching evolution in public schools."
To bych si asi nechal líbit :-)