Nejlepší milenka....aneb holka co vám podrží...

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování

Ano...je to tu....

Která ze zúčastěných žen ve vás probouzí erotické fantazie (já vím, že všechny..chlípníci:-)...No ale ať nejsem zdlouhavý jak head :D , prostě si vyberte jednu(tři), se kterou by jste se rádi pomilovali a zbytek zařídí zásilková služba "Citadela"...

Záměrně vynechávám Aryu (promiň Aleku..ale Arya je fakt dítě a já nechci být v databázi Europolu..složka potencionální pedofilové) a Brienne z Tarthu (holka co má 1,9 m a 90 kilo, k tomu svaly jak Arnold, snad může přitahovat jen Kousače a Rorgeho).....

Hlasovat mohou i ženy...lesbická láska je vítána... :D

PS: Dal jsem tři možnosti hlasování....doufám, že to oceníte... :)

2456712

Komentáře

• upraveno 28. června 2011
    Však proto není od věci anketka pro ženské a pro kluky taky - homosexuálové vítání :-) :-p
    Ano, seriál v tom trochu udělá hokej...to je fakt :-) ale i tak - kdo je pro ? :-)
    kdyby měl ty dlouhé červeno-bílé vlasiska
    Hmm na pankery ? :P
    Em na dlouho a světlovlasé :-p (bílá až zrzavá - máme barev na vybranou :-))
    A co Šae? Lady Taena Merrywater? Nymeria Sand?
    Jo a nebo Lolys :-p

Ale my teď bojujeme, za svá ženská práva, panno Vlasto :-)
    Tak Sansa vzpomíná, že nejpěknější muž, kterého viděla byl Renly (než potkala Lorase). Bohužel ten seriálový se trochu nepovedl. Pěkní muži podle žen v Západozemí jistě byli Jaime, mladý Robert , Rhaegar a další. U puberťaček jasně vítězil Loras (takový Justin Bieber...i když to asi Lorasovi křivdím)..No a žen je pěkných v sáze spousta. Já osobně preferuji plavovlásky, ale ženy z Dorne mají také své kouzlo...
    Renly se fakt nepovedl :-) Ale taky ne všechny ženské jsou zatíženy na Lunetic :-)) Určitě se najdou takové a divil by ses kolik, co budou slintat nad Horou !
    A pak je tu ještě kritérium - chlap na jedno použití, biologický otec a partner na celý život - pro ženy to jsou často rozdílné položky a divil by ses, jaké tři kousky by vybraly :-))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 28. června 2011
    To mě by docela zajímalo, ve který škatuli bych se ocitnul :))
    Sakra, já bych raději ani vědět nechtěl. :-))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 28. června 2011
    Mě hlavně zaujalo to, že biologický otec se zjevně nemusí shodovat s partnerem na celý život. Kolikpak kukaček nám partnerům truhlíkům na celý život, co nejsou dost dobří coby dárci genetické informace asi může růst...
    Ale no tak, chlapi - jsou i takoví, co splňují dvě nebo dokonce všechny tři kritéria :-)) Vás neznám osobně :-*
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 28. června 2011
    Vhodný biologický otec se samozřejmě nemusí shodovat s vhodným partnerem na celý život. V tom prvním případě jde totiž o pouhou genetickou vybavenost (anamnéza s žádný vážnými nemocemi, závislostmi atd., s čímž souvisí i vzhled, který poukazuje na schopnost přežití, a další a další znaky...jde pouze o vhodné dispozice k zachování druhu)
    Ale no tak, chlapi - jsou i takoví, co splňují dvě nebo dokonce všechny tři kritéria :-))
    jsou tam, a čekají.
    S tímhle uvažováním, abychom brzo nedopadli jako ve filmu Sexmise. :-)))
    flanker.27
    nojo :-) U vlaštovek je to celých 30 % :-)) A pak je tu ještě samičí kalkulace jestli se vyplatí více to či ono :-) Uvedu příklad - u svých potomků preferuji kromě zdraví...jak to říct hmm asi árijské rysy, i když to není přesné. Zkrátka modré či zelené oči a relativně světlé nebo zrz vlasy - aby nebylo pochyb, že jsou čistě bílí, bez přicmoudlých příměsí - proto bych musela vynechat Dorana, i když by jako partner vedl (jako milenec s jeho dnou k ničemu a ženy mají své potřeby). Jenže oba "bloďaté" rody jsou zde prolezlé incesty a degenerací psychickou i fyzickou - nepřipadá v úvyhu. Za další vysokou inteligenci....hm Doran nebo Samwell a taky Tyrion. Jenže Doran a Tyrion jsou ze hry - bod první....Samwell vypadá jako dobrá volba, ale co když se dítě vyvede po dědečkovy Randyllovi ? Takže ne! No a o Jaqenovi nevíme nic, takže z bezpečnostních důvodů - pouze jednorázové použití bez potomků :-) Bran je ještě děcko a o jeho použití jakožto milence tudíž nic nevíme a dlouho vědět nebudeme :-)
    Olorin - neboj, filosofové jsou stále in, pokud s Castanedou nezajdou až k LSD a dále :-D
    upraveno 28. června 2011
    Samwell jako vhodný otec? A co predispozice k nadváze a s tím spojených nemocí (cukrovka, vysoký krevní tlak, náchylnost k infarktům atd. atd.).
    upraveno 28. června 2011
    Sam je samozřejmě vhodným partnerem pro hovory, jen jsem chtěla říct, že mi přijde vhodnějším k životu než k pokračování genofondu :))). Nadváha nevadí, o tom žádná!!!
    fat
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 28. června 2011
    Amaroune! Dej tu svojí fotku pryč, tady nejsi na líbku
    Amaroune - hovořila jsem o váze IQ ve výběru biologického otce. Tohle je Í-Á :-)
    Fuj! To jsem se lek! :-)))
    Co je to líbko?

Jarla: Jenom tě škádlím s
    ty "duc-partie" na příšku a stehnech jsou pro mne rajcovní - no co :-))
    Krisa - ano, ty se taky musí vzít do úvahy, ale například u jeho otce o tom není zmínky, tudíž je třeba brát v úvahu nějakou nedědičnou disfunkci a nebo jen pažravost :-) Samozřejmě o jeho matce a sestrách moc nevíme, jen že jsou hodné. Uvažuji o něm hlavně proto, že je vhodný jako partner, se kterým si člověk má co říct i po letech, je oddaný a loajální a nezběhne od svých povinností. Nehoní kariéru, dělá si svou práci a dělá ji dobře a miluje knihy a vzdělání jako takové - což je společný koníček pro život :-)
    A protože každý máme své zvláštnůstky, tak já mám slabost pro chlapy, co mají tak 10 kg nadváhy. Štíhlí alias hubení mi přijdou, že neuživí sebe natož rodinu a ty "duc-partie" na bříšku a stehnech jsou pro mne rajcovní - no co :-))
    A v Hostině se psalo, že zhubl - pes ví kolik :-) Posuzuješ podle seriálu - já mám jinou představu...
    Amaroun :-) Duc-partie znamená ty ducaté části, které jsou přitažlivé ale všeho moc škodí. Chci chlapa, který je příjemný na pohled a ne ho po použití zatlávat do peřináče! Tohohle raději zabetonovávat bez použití ! Je to příliš hloupé než aby to žilo :-))
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 28. června 2011
    Amaroun: Tohle je líbko
    upraveno 28. června 2011
    Nechápu, že někdo ze sebe DOBROVOLNĚ udělá toto a ještě to pak dá na internet...
    Že jo :-))
    Když už jsme u toho... Martin dnes naškrábal:" Gotta love the new Miss USA:

http://news.yahoo.com/s/ap/20110620/ap_on_en_ot/us_miss_usa

Not only is she is a self-proclaimed "history geek" and GAME OF THRONES fan, but she was one of only two finalists in the contest to come out for teaching evolution in public schools."

To bych si asi nechal líbit :-)
    No můj typ to není :-)) já si vzpomínám na rozhovor s některou z těch předchozích a ta byla tak hloupá,...:-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.