Nejtemnější kniha ?
Zajímalo by mě, jaké dílo (kniha, sága, klidně i báseň) považujete za nejtemnější jaké jste kdy četli.
Dílo u něhož nešlo jen o to, že jste se báli usnout, ale takové, u něhož jste byli vrženi na samý pokraj černoty vaší vlastní duše.
Teď jsem položil těžkou otázku sám sobě a musel jsem se jít podívat do knihovny. Chvíli vedlo 1984, ale nakonec se přeci jen musím přiklonit k NAHÉMU OBĚDU Williama Seward Buroughs.
Dílo u něhož nešlo jen o to, že jste se báli usnout, ale takové, u něhož jste byli vrženi na samý pokraj černoty vaší vlastní duše.
Teď jsem položil těžkou otázku sám sobě a musel jsem se jít podívat do knihovny. Chvíli vedlo 1984, ale nakonec se přeci jen musím přiklonit k NAHÉMU OBĚDU Williama Seward Buroughs.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
P.S V Písni se možná dějí hrozné věci, ale rozhodně nikdo neplánuje genocidu etnicky nevhodných skupin....
Chcieť nechcel, ale pud prežiť je silný. Vo všeobecnosti kým 10% proti takému náhlemu útlaku rázne bojuje, 10% ochotne kolaboruje, 80% sa skrátka snaží prežiť.
Ovšem doufám, že si Jiní uvědomují co je čeká pokud válku prohrají: twisted:
Deotherizaci
Demrvolaci
Dejinovaci
Demodroočizaci
Svět sa čenžnul..čuchám to ve vodě…čuchám to v polu…čuchám to ve větru..hafo věcí je v pytli..všici pamětníci chcípli.
Až do ...... VČIL..
:-)