Nejtemnější kniha ?

upraveno 25. února 2010 v Literatura
Zajímalo by mě, jaké dílo (kniha, sága, klidně i báseň) považujete za nejtemnější jaké jste kdy četli.

Dílo u něhož nešlo jen o to, že jste se báli usnout, ale takové, u něhož jste byli vrženi na samý pokraj černoty vaší vlastní duše.

Teď jsem položil těžkou otázku sám sobě a musel jsem se jít podívat do knihovny. Chvíli vedlo 1984, ale nakonec se přeci jen musím přiklonit k NAHÉMU OBĚDU Williama Seward Buroughs.
124»

Komentáře

• upraveno 4. července 2016
    @Aviv já to kdysi dávno četla, ale detaily už si moc nepamatuji, jinak myslím, že je tam klasicky spousta jmen a složitý spletenec příbuzenských vztahů, myslím, že se mi to četlo celkem dobře, ale o trošku víc se mi líbil Idiot :)
  • Dreamer napsal(a):

@Aviv já to kdysi dávno četla, ale detaily už si moc nepamatuji, jinak myslím, že je tam klasicky spousta jmen a složitý spletenec příbuzenských vztahů, myslím, že se mi to četlo celkem dobře, ale o trošku víc se mi líbil Idiot :)

Hej, mená vedeli dobre pomotať aj mňa. A ešte keď prepínanie medzi prezývkami a krstným a otcovským a priezviskom... Keby tam aspoň neboli také podobnosti ako Zosimov a Zametov. Ale v takej polovici som sa už orientovala celkom slušne.
    Ty si už druhá osoba čo mi ho odporúča, to aby som si ho zohnala.
  • K nekterym kniham je proste lepsi nakreslit si graf.
  • A rodostromy.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.