Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@Everett_Young Že by Tina Tina Tina, sladká blondýna prodělala až takovou změnu (pohlaví)? =D
EDIT: nechápu, co ještě plánují nacpat do filmu, když trailer v pohodě řekne vše důležité v adekvátním čas :D
A nie je tá Cinderella Rose z DA?
BTW Trailer má perfektnú atmosféru. Akurát Madden tam vyzerá ako Edward Kalen a to nie je plus.
"Robb" je Targaryan, dle barvy očí.
Třeba je ten černoch otrok, aby to nevybočovalo z kontextu. :D
Navíc se i hodí aby Popelku hrála stejná herečka jako Rose - matka(macecha) totální kráva a tatínek který odjíždí (asi guvernéra do Indie a zabít pár Sandokanů) =D
Volavka je výborná, ale po Departed už to nemá takový efekt, protože americká verze je čistá vykrádačka s pár (povětšinou zbytečnými) scénami navíc.
Asie nabízí hodně dobrých gangsterských filmů, ale nevím, jestli jsi téhle provenienci přístupný.
Je to podobně o práci v utajení s tím, že posledních 40 minut je opravdu brutální akce
Akce je tam výborná, brutální, rychlá, ale taky dost stereotypní. Jako by si udělali dvě choreografie, které používají pořád dokola jen s jinými fackovacími panáky. Po stránce příběhu nuda, technické provedení akce prvotřídní, ale nijak objevné.
Jinak fandou asijských mlátiček jsem nebyl a pravděpodobně se jím nestanu, přesto musím přiznat, že mě Berandal po akční stránce zaujal, především tím, že je opravdu intenzivní (a brutální) a nepomáhá si moc obezličkami jako střih a podobně.
Ovšem jediným filmem o bojových uměních, o kterém můžu říct, že se mi opravdu líbil, je Kuro-Obi.
VolavkyDeparted. Raid 2 nahoru tahá právě ta akce ;)"Na způsob Departed": Policista v utajení pracuje uvnitř mafiánské organizace, přičemž paradoxně hlava té organizace mu nakonec věří víc než ostatním. V tom je to naprosto shodné, byť se každý film k této premise staví jinak. Ale jestli je třeba jen proto dávat mrkací smajlíky, tak si to užij =D