Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1243244246248249394

Komentáře

• @svoa00 Okej, takže nič kvôli čomu by mi malo trhať žily že to už stiahli z kín hej? :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Takže vesmírny Divergent? :D
  • @Gepeto Ďalší Hunger Games bez JLaw. =D
    @Arutha ,,Not the Hunger Games." :D 3:40
  • @Gepeto Guys, we did this already. :D
    @svoa00 A následne oživí troch drakov a vráti sa zabrať si svoj trón =D
  • upraveno 4. března 2015
  • @svoa00: "Klap". - Z Haló, haló... k tomu "Takhle vysoko skáče můj vlčák" to má daleko.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Proč ne, tenhle film se neokouká :)
  • Viděl jsem Amerického snipera a jako válečný film, myslím hodně dobrý. Samozřejmě kdo nesnáší americkou zahraniční politiku a americký vojáky tak se mu to asi líbit nebude. Jiná věc že nikdo asi nemůže čekat od filmu podle autobiografický knihy o nejúspěšnějším americkém odstřelovači, že bude kritizovat USA. Docela nechápu jak zvádne Eastwood takový film natočit v 84 letech.
    Jinak dneska člověk komiksům neunikne, ani při válečném filmu, četa hlavního hrdiny si nastříká vybavení lebkou Punishera ajeho kamarád si komiks čte na základně.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Hmm, tak Disney chystá Frozen 2. :-k Jestli se nepletu, tak je to poprvé co se pouští do sequelu jeji animované pohádky. No není dovu, jednička vyfárala 1,27 miliardy dolarů.
    @svoa00 Měl jsem na mysli spíš ty jejich tradiční "princeznovské" pohádky od Sněhurky až po Ledové království. Pixar nepočítám, ten se v tom topí už celkem dlouho.
  • @svoa00 tohle ždímání úspěšných značek a nekonečné recyklování mě taky pěkně štve a některé rozhodně nebudu podporovat v kině ani jiným způsobem, budu je prostě ignorovat a nezajímají mě :) takže nové Vetřelce, Terminátory, Indiany Jonese (Chris Pratt, omg proč zase) ani Jurské parky vidět nehodlám.
  • @Dreamer Souhlasím, i když u některých se přiznám, že nakonec stejně budu pirátit. Ale finančně to podporovat nebudu. Určitou naději ale mám u Vetřelce - ať už si to zdůvodni bůhvíjak hloupě, tak ignorování třetího a čtvrtého dílu bude jedině plus. Ten Indy mě štve asi nejvíc. Nedávno jsem konečně viděla Dobyvatele v originále a po tom, co předvedl mladý Harrison Ford, tu představu nenávidím o to víc. Pratt je sympaťák, ale v jeho podání (jestli ten film vznikne) bude Indy zkrátka jenom dětinský frajírek, ne sen milovníků šestákových dobrodružství, co rozhodně není rytíř na bílém koni, ale vykradač hrobů. Nějaký další film s jiným hercem by mohl fungovat, kdyby se vrátili do doby II. světové války, ale cítím v kostech, že mají v úmyslu udělat reboot s ignorováním děje ostatních filmů, možná to dokonce bude "origin story"... zatímco paradoxně budou chtít hrát na naši znalost značky, jak jinak. A seriál o mladém Indym a doprovodné hry a knížky můžou pojmenovat Indiana Jones Legends. :-@
  • Mně to právě u Vetřelce vytáčí ze všech nejvíc, depresivní trojka se mi dost líbila i s koncem Ripleyové, který mi přijde jako velmi důstojné zakončení (ať si režisér chystaného Vetřelce kafrá co chce). Nechápu co všichni proti trojce mají? :) čtvrtého Vetřelce nikdy shlédnout nehodlám a namlouvám si, že neexistuje.
    Nééé, jen žádné seriály a knížky! Mně by třeba nevadilo, kdyby pokračovali s někým jiným (Indyho syn, pravnuk, prasynovec, to je fuk), klidně ať si ho i pojmenují stejně, ale hlavně proboha ne restart celé série a pokud budou ignorovat děje všech tří (čtyřka není a hotovo :D) filmů, pak já budu ignorovat jejich nový výtvor.
  • @Dreamer Indiho syn? Shia laBlb? Jen to ne. Vůbec nechápu proč musela čtyřka vzniknout, ti mimozemšťané, to byla neskutečná kravina. Zlatý Chrám zkázy.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 17. března 2015
    Třeba kde se vzal tu se vzal alien ze psa (či v tzv. "režisérské verzi" - Fincher odmítl být s filmem jakkoli nadále spojován - z krávy). Pak že je to prostě slabota, po jedničce a dvojce film, který je tak maximálně průměr. tajemně strašidelné jako jednička to nebylo, zábavně napínavé jako dvojka to nebylo, jediná postava, o kterou se divák mohl aspoň trochu bát (doktor) to schytá hned na začátku, Ripleyovou alien sežrat nechce tak co zbejvá? :)
    A to nemluvím o škrtnutí Newt a desátníka Hickse :)
  • upraveno 17. března 2015
    @flanker.27 vetřelec co vyskočil ze psa mi vůbec nepřišel divný, proč by musel být hostitel pouze člověk? V prvním díle byli na lodi mrtví mimozemšťani a vzhledem k tomu, jak je to přizpůsobivá potvora, neměl problém přeskočit na lidi a myslím, že by neměl problém s čímkoliv teplokrevným, do čeho lze naklást vajíčka.
    Tak Cameron si holt asi musel do svého akčního nářezu přidat děcko, aby si měla Ripleyová na kom vybít svoje mateřské pudy, její eliminace mě až tak nemrzí, to už mi spíš chyběl Hicks. Třetí vetřelec byl tak divný a jiný a depresivní, až se mi to celé líbilo a rozhodně mě štve, že si někdo přijde a žvástá o jeho zbytečnosti jako mistr Blomkamp (District 9 byl fajn, ale to neznamená, že ho potřebuju vidět znovu ve dvou dalších verzích). Vůbec nechápu návrat Ripleyové, to si sakra dnešní režiséři a scénaristé neumí vymyslet vlastní hrdiny/ky, kteří zvládnout utáhnout celý film? Nebo se Sigourney Weaver ztenčil důchod natolik, že půjde na stará kolena s plamenometem proti armádě Vetřelců?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Ten nový Indiana Jones není vtip? A to říkám jako někdo, komu se 4. díl hodně líbil.
    *sladkobolná vzpomínka na kinopremiéru s časopisem Cinema - následovaná hořkobolnou vzpomínkou na bývalý časopis Cinema*
    @svoa00 u Tintina je to tak, že měli s P. Jacksonem dohodu, že jedničku natočí Steve. Dvojku udělá Peter (vlezl mu do toho Hobbit od kterého odešel Del Toro) a třetího Tintina udělají společně.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.