@MonteKarstark Piráti z Karibiku Návrat do budoucnosti Star Wars Harry Potter Kráska a zvíře Toy Story Matrix LOTR Inception Příšerky S.R.O Saw Kmotr It Iron Man Strážci galaxie Way of the Dragon zbytek udělá někdo jiný to už jsem moc línej =D
Tí jo, pěkné... Ta hra v prostřed místnosti mi připomíná Zathuru. A bílý balíček s mašlí by mohl být bonboniéra Foresta Gumpa. Díra ve dveřích jak od sekyry v Shining. A ten modrý přívěsek na židli snad Titanic.
látky na pračce - ručníky? → stopařův průvodce pera na stole mi připomínají první díl Kingsmanů, ale je to asi hodně chabé spojení (vzhledem k ostatním filmům)
Tak Mystic 8 Ball je v Americe hračka běžná stejně jako třeba u nás Rubikova kostka. Takže těch filmů kde se mohla objevit je spousta. Kultovní je ale jen v jednom.
Ta koule je mi strašně povědomá, ale film ne a ne naskočit. Tedy, jako první mě napadlo Interstate 60, ale tenhle skvost z nějakého záhadného důvodu není až tak slavný, takže ten tam asi nebude.
Stejně tak plnící pera mě prudí, protože to taky odněkud znám.
Asimov celý život naprosto odmítal prodat práva ke svým knihám filmařům a věděl, co dělá. Jak už to bývá, dědicové to nerespektují a pak to podle toho vypadá. Já, robot se sice sám o sobě jako film vidět jakeš takeš dal, ale s předlohou to mělo sotva co společného, a tohle taky zrovna nevypadá jako ta Nadace, kterou jsem četl. Neděl Apple taky ten tolkienovský seriál? To mi tahle ukázka naděje moc nepřidala.
Waiting for the Barbarians očekávaně vyhlížím, to obsazení je parádní a od stejného tvůrce pak můžu jenom doporučit jednu z jeho předchozích parád Objetí hada.
Komentáře
Piráti z Karibiku
Návrat do budoucnosti
Star Wars
Harry Potter
Kráska a zvíře
Toy Story
Matrix
LOTR
Inception
Příšerky S.R.O
Saw
Kmotr
It
Iron Man
Strážci galaxie
Way of the Dragon
zbytek udělá někdo jiný to už jsem moc línej =D
Ta hra v prostřed místnosti mi připomíná Zathuru.
A bílý balíček s mašlí by mohl být bonboniéra Foresta Gumpa.
Díra ve dveřích jak od sekyry v Shining.
A ten modrý přívěsek na židli snad Titanic.
+ navíc
Jumanji
Pátý element
Titanic
Vykoupení z věznice Shawshank
Osvícení
Náhrdelník je Titanic.
JJ, ten balíček bude Forrest Gump
Pořád přemýšlím nad tím houpajícím se lustrem a červeným svetrem...
1) zlatonka – Harry Potter
2) dveře – Osvícení
3) Rita Heyworth – Vykoupení z věznice Shawshank
4) oblek – Kmotr
5) kufr a balíček – Forrest Gump
6) boty – Návrat do budoucnosti 2
7) klobouk - Piráti z Karibiku
8) maska – Saw
9) meč – Star Wars
10) balónek - To
11) trofej - Iron Man
12) walkman - Strážci Galaxie
13) růže – Kráska a zvíře
14) safír - Titanic
15) monolity - Pátý element
16) hra – Jumanji
17) káča – Inception
18) prsten – Pán Prstenů
19) pilulky – Matrix
20)
21)
22)
23)
24)
25)
*26) Bruce Lee – plakát se nepočítá
pera na stole mi připomínají první díl Kingsmanů, ale je to asi hodně chabé spojení (vzhledem k ostatním filmům)
Tedy, jako první mě napadlo Interstate 60, ale tenhle skvost z nějakého záhadného důvodu není až tak slavný, takže ten tam asi nebude.
Stejně tak plnící pera mě prudí, protože to taky odněkud znám.
Ale ta Černá kniha tam nepatří, co?
Neděl Apple taky ten tolkienovský seriál? To mi tahle ukázka naděje moc nepřidala.
asi