jak jsem řekl už minule, tento rok jsou jsou zkrátka dva "must see". Kde se nehledí na žánr, adaptaci atd...prostě to musí vidět všichni...první za tři týdny a druhý pěkně jako Vánoční dárek:-)
na to bacha, nolan posunul "netopýřího muže" někam dál, temný rytíř je obrovský protipól oproti těm minulým batmanům...Je to přesně ucelená trilogie, začátek, střed, konec.
Nolanovi filmy zbožňuji! a v této době to platí dvojnásob, možná momentálně není ani režisér, který má takové slovo, že přes důraz studia řekne ne 3D produkci..a i přes to, že se očekává zda trumfne v tržbách Avengers odmítá diskuzi o 4 díle, prostě ví kdy skončit a to se dneska ve fabrice na peníze nevidí..
No vidíš, nejspíše tam prostě není moc možnosti na překlad
Myslel jsem Nolanova trilogie oproti předchozím verzím(Schumacher a další režiséry nevím), ne tento díl oproti první a druhému:-)
režiséru je více, ale ne u takovýchto mega projektů na kterých je potenciál vydělat okolo miliardy...3D absence tržby určitě sníží, podle návštěvnosti se uvidí jak citelně, ale i přesto mu to bylo dovoleno (teda jestli se vůbec ptal)
No dyť o tom mluvím, a to že to slíbil už před 4 lety a pořád je v tom přesvědčen to ještě umocňuje...Takových transformerů tipuju sedm a jacka sparrowa tak na 12 dílů :D
Jestli se nakonec usedne do křesla DC studio, bude to hrozná škoda..
Absence 3D tržby určitě nesníží, protože je to takový hit, že na něj lidi půjdou tak jako tak. Za tohle rozhodnutí má Nolan můj velký dík. Nenávidím 3D.
Batman je v USA záruka jistoty. Pokračovat v něj určitě budou i bez Nolana, a určitě se na něj pokusí navázat, když už to úspěšně restartovali.
absence 3D ti určitě sníží tržby, jednoduché... u nás v Ostravě tě 3D film stojí 185 Kč a klasika 165 Kč...a Americe se prý vysílá v poměru 3D/Klasika = 8/2
Produkce ve 3D je v dnešní době tak levná, že se v ní točí i piranha :D
Co se týče Batmana v USA, nejlépe to zhodnotil Sheldon, když prohlásil, že nesnáší joela schumachera (točil myslim poslední dva batmany) protože málem zničil licenci batman.. já doufám, že mu na to šahat nebudou a otázkou zůstává....bude v čem pokračovat?? to uvidíme na konci měsíce :-)
Jsem zvědavej jestli se jim povede překonat Temného rytíře, ale pro mě asi ne, i když se na to těšim opravdu hodně(hlavně na Toma Hardyho) :-) Heath Ledger byl úžasnej.
Tu plamennou obhajobu Nolana jsi u mě zabil už zmínkou o tom plagiátu Skryté identitě :)
Já Nolana jako režiséra nemusím. Je dobrý, jeho filmy jsou zajímavé a vesměs zajímavé, ale můj top režisér to není a tak z něho nejsem odvázaná. Ani jeden z jeho filmů u mě nedosáhl absolutního hodnocení.
jasný o tom to je, ve výsledku jde pořád jen o filmy. a jak se říká, když nejde o život, jde o hovno :D Někdy mi naprosto stačí bezduchá blbina, u které nemusím přemýšlet. Někdy si potřicáté pustím oblíbený film.. Někdy to beru jako kulturní vyplnění času, když jdeme do kina 4 z 5 případů si vybíráme podle toho co zrovna v jakém kině hrají, než, že půjdeme do kina tehdy a tehdy, protože to tam hrají..
Komentáře
Nolanovi filmy zbožňuji! a v této době to platí dvojnásob, možná momentálně není ani režisér, který má takové slovo, že přes důraz studia řekne ne 3D produkci..a i přes to, že se očekává zda trumfne v tržbách Avengers odmítá diskuzi o 4 díle, prostě ví kdy skončit a to se dneska ve fabrice na peníze nevidí..
Myslel jsem Nolanova trilogie oproti předchozím verzím(Schumacher a další režiséry nevím), ne tento díl oproti první a druhému:-)
režiséru je více, ale ne u takovýchto mega projektů na kterých je potenciál vydělat okolo miliardy...3D absence tržby určitě sníží, podle návštěvnosti se uvidí jak citelně, ale i přesto mu to bylo dovoleno (teda jestli se vůbec ptal)
No dyť o tom mluvím, a to že to slíbil už před 4 lety a pořád je v tom přesvědčen to ještě umocňuje...Takových transformerů tipuju sedm a jacka sparrowa tak na 12 dílů :D
Jestli se nakonec usedne do křesla DC studio, bude to hrozná škoda..
Batman je v USA záruka jistoty. Pokračovat v něj určitě budou i bez Nolana, a určitě se na něj pokusí navázat, když už to úspěšně restartovali.
Produkce ve 3D je v dnešní době tak levná, že se v ní točí i piranha :D
Co se týče Batmana v USA, nejlépe to zhodnotil Sheldon, když prohlásil, že nesnáší joela schumachera (točil myslim poslední dva batmany) protože málem zničil licenci batman..
já doufám, že mu na to šahat nebudou a otázkou zůstává....bude v čem pokračovat?? to uvidíme na konci měsíce :-)
Já Nolana jako režiséra nemusím. Je dobrý, jeho filmy jsou zajímavé a vesměs zajímavé, ale můj top režisér to není a tak z něho nejsem odvázaná. Ani jeden z jeho filmů u mě nedosáhl absolutního hodnocení.
Někdy mi naprosto stačí bezduchá blbina, u které nemusím přemýšlet. Někdy si potřicáté pustím oblíbený film..
Někdy to beru jako kulturní vyplnění času, když jdeme do kina 4 z 5 případů si vybíráme podle toho co zrovna v jakém kině hrají, než, že půjdeme do kina tehdy a tehdy, protože to tam hrají..