Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Nolanovi filmy zbožňuji! a v této době to platí dvojnásob, možná momentálně není ani režisér, který má takové slovo, že přes důraz studia řekne ne 3D produkci..a i přes to, že se očekává zda trumfne v tržbách Avengers odmítá diskuzi o 4 díle, prostě ví kdy skončit a to se dneska ve fabrice na peníze nevidí..
Myslel jsem Nolanova trilogie oproti předchozím verzím(Schumacher a další režiséry nevím), ne tento díl oproti první a druhému:-)
režiséru je více, ale ne u takovýchto mega projektů na kterých je potenciál vydělat okolo miliardy...3D absence tržby určitě sníží, podle návštěvnosti se uvidí jak citelně, ale i přesto mu to bylo dovoleno (teda jestli se vůbec ptal)
No dyť o tom mluvím, a to že to slíbil už před 4 lety a pořád je v tom přesvědčen to ještě umocňuje...Takových transformerů tipuju sedm a jacka sparrowa tak na 12 dílů :D
Jestli se nakonec usedne do křesla DC studio, bude to hrozná škoda..
Batman je v USA záruka jistoty. Pokračovat v něj určitě budou i bez Nolana, a určitě se na něj pokusí navázat, když už to úspěšně restartovali.
Produkce ve 3D je v dnešní době tak levná, že se v ní točí i piranha :D
Co se týče Batmana v USA, nejlépe to zhodnotil Sheldon, když prohlásil, že nesnáší joela schumachera (točil myslim poslední dva batmany) protože málem zničil licenci batman..
já doufám, že mu na to šahat nebudou a otázkou zůstává....bude v čem pokračovat?? to uvidíme na konci měsíce :-)
BTW: Ja som nikdy nepochopil, ako sa robí 3D, či sa nejako upraví normálna verzia alebo sa to točí zároveň s normálom a keď robili 3D Titanic tak točili odznovu. Ja viem, že to znie absolútne debilne a trollsky, ale tak vážne :D Síce je blbosť ak by to točili odznovu, je tam pár... háčikov.. Tak to sa nejako upravujú... Len som nikdy nepochopil ako :D
PS: Návrat Temného rytiera? Povedal by som, že tentokrát je slovenský preklad trošičku lepší než český :D
Je tomu již osm let, co se Batman vytratil do noci, čímž se tak z hrdiny změnil v uprchlíka. Tím, že za něj padla vina za smrt Harveyho Denta, obětoval temný rytíř všechno pro to, co společně s komisařem Gordonem považoval za vyšší dobro. A na čas tato lež skutečně zabírala, když byla kriminální aktivita v Gothamu rozdrcena silou Dentova odkazu.
Všechno se ale mění s příchodem prohnané zlodějky a jejích tajemných zájmů. Avšak ještě daleko nebezpečnější je nástup Banea, maskovaného teroristy, jehož nelítostný plán proti Gothamu vyžene Bruce z jeho dobrovolného exilu. Avšak ani pokud si znovu nasadí svou masku a temnou kápi, nemusí jeho síly proti Baneovi stačit.
Kto v tom vidí lovesotry nech zdvihne ruku...
Verím, že štvorka bude.. nu, transofmerská...
"A jako třešničku na konec je posledních 20 minut filmy něco opravdu geniálního a epického a můžeme se těšit na jeden z nejlepších soubojů vůbec."
A máme se taky těšit na pár kontroverzních okamžiků nebo co.
soundtrack zní velice slibně :-)
30ti sekundové ochutnávky
a Deshi Besara!!
Deshi Besara
monte, také jsem na amerických serverech četl o konci, tam tedy psali o posledních 15 minutách, které byli dechberoucí..
Já Nolana jako režiséra nemusím. Je dobrý, jeho filmy jsou zajímavé a vesměs zajímavé, ale můj top režisér to není a tak z něho nejsem odvázaná. Ani jeden z jeho filmů u mě nedosáhl absolutního hodnocení.
Někdy mi naprosto stačí bezduchá blbina, u které nemusím přemýšlet. Někdy si potřicáté pustím oblíbený film..
Někdy to beru jako kulturní vyplnění času, když jdeme do kina 4 z 5 případů si vybíráme podle toho co zrovna v jakém kině hrají, než, že půjdeme do kina tehdy a tehdy, protože to tam hrají..