Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Film určitě dost těží z fyzické podoby Moore a Palin, místy jsem docela koukal...
Při mý první návštěvě projekce Života Briana někdy v roce 1998 v kině Evald jsem se poprvý v kině bál, že celý publikum zajde smíchy :)
Avšak celý ten boj už bol umelý. Takú pol hodinu som to žral, bolo to v pohode, ale potom už som videl len ako pália a nič poriadne. Sestra si sťahovala vedľa na netbooku nejaký film a pustila si bez zvuku už stiahnutý film Rande na slepo (ten som videl už strašne dávno, viac-menej až ku koncu), dokonca aj tie časti filmu bez zvuku boli niektoré vtipnejšie a zaujímavejšie než ten ,,boj". Ale hadostroj v padajúcom mrakodrape to trocha oživil.
Zaujímavý film asi tak prvú hodinu (teda po tej mierne nudnej polhodine), ostatok bol, ako som očakával, zbytočne pretihanutý len aby mal film cez dve hodiny. Strávil som pri tom znudený večer, zabilo to nudu, áno, ale... Akosi už nemám chuť si to pozrieť zodvakrát ako som napríklad kukal Ŕŕŕŕŕŕ....
Ten film bol skôr viac o úžasne zvládnutých efektoch...
Po hrdinovi šílí fanynky, on však má oči jen pro jedinou, která se zamiluje do něj jakožto člověka a ne jen do jeho masky a slávy....blah blah a podmínkou pro hrdinování jsou slipy přetažené přes štrample z latexu (dnes často doplněno o krytonovské plastové brnění).
Kolikrát dobré herecké výkony (třeba Joker) jsou vyplýtvány na co? Na hovadinu bez ducha!
Jak nízké musí mít divák sebevědomí a absenci sebeúcty, aby někoho takového obdivoval?
Tramtadadá - další skromný hošan zachraňuje polobohy před zkázou....
Kdysi si u superhrdinských filmů vystačili s efekty a poražením záporáka, dneska všude cpou psychologii a snaží se je polištit.