Střet králů

upraveno 29. dubna 2011 v Píseň ledu a ohně
Druhá část ságy ledu ohně.

Anotace
George R. R. Martin, spisovatel nepřekonatelné vize, síly a imaginace, vytvořil stěžejní dílo fantastické fikce. Ve druhém díle své epické ságy Píseň ledu a ohně opět potvrzuje kvality mistra a vypravěce, čímž nasazuje laťku, podle které budou v následujících letech hodnocena všechna další díla.
Čas zešílel. Deset let dlouhé léto pokoje a hojnosti se blíží ke konci, a jako zuřivá bestie se...

Číst celý článek zde
13»

Komentáře

• upraveno 11. května 2012
    Ahojte :D som tu nový a práave som dočítal Stret králou :) je ot genailne čítanie :) skvela kniha a na konci ked ked horel zimohrad :D mi niejedna slza vbehla do oka :D tešim sa na dalšiu knihu do ktorej sa pustim asi za ehm prave teraz :D
    Těch slz, které tě ještě čekají... závidím :-)
    Moorti: Hej, tady to není spoiler. A souhlas, vypálení Zimohradu a smrt Rodrika a Luwina mě dostala skoro stejně jako Nedova poprava... a jedna událost v Bouři mečů. Hezky jsem si zanadávala. Zimohrad byl takovej můj domov v Martinově světě ;)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 11. května 2012
    Alek: No áno, ja už sa psychicky pripravujem na tú scénku z Búrky, ale aspoň to zmiernia dve iné :) Búrka je dosť dorbé čítanie s prekvapivými závermi...
  • upraveno 25. července 2012
    jj záver stretu králov kde sa poslední dvaja Starkovia ktorí sa ešte dovtedy držali spolu museli rozdeliť, zatial čo za nimi horel Zimohrad je najsmutnejšou časťou celej ságy...zmieňovaná udalosť z búrky nie je ani tak na slzy ako skorej na hnev
    Jaqen napsal(a):

...zmieňovaná udalosť z búrky nie je ani tak na slzy ako skorej na hnev

A už jsi tu kapitolu čet? Řekla bych, že je hlavně na kafe a cigaretu na uklidnění. Když si představím, že by to popisovalo nějakou historickou událost, tak bych tu noc dost špatně usínala.
    upraveno 25. července 2012
    svoa00 napsal(a):

Jaqen napsal(a):

A už jsi tu kapitolu čet? Řekla bych, že je hlavně na kafe a cigaretu na uklidnění. Když si představím, že by to popisovalo nějakou historickou událost, tak bych tu noc dost špatně usínala.
    Podobne... Ja som bol strašne nešťastný, aj keď pripravený.. Ale ak zabije Aryu, ako podľa Jaya z textu dosť nebezpečne vyplýva, tak bude revať ako decko :(
    Jaqen napsal(a):

jj záver stretu králov kde sa poslední dvaja Starkovia ktorí sa ešte dovtedy držali spolu museli rozdeliť, zatial čo za nimi horel Zimohrad je najsmutnejšou časťou celej ságy...zmieňovaná udalosť z búrky nie je ani tak na slzy ako skorej na hnev

Toto by sa mohlo považovať za SPOILER, mal som totiž za to, že sem chodia tí, čo majú Stret v progrese čítania a toto je udalosť z konca :) Teda ak sa mýlim, mea culpa.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Branislav 'Gepeto': V topicu Střetu králů jsou spoilery ze střetu králů bez začernění - pro ty, co ho ještě nepřečetli je to na vlastní nebezpečí. (stejně jako topic Tance pro ty, co ještě nedočetli Tanec)
    Krisa napsal(a):

Branislav 'Gepeto': V topicu Střetu králů jsou spoilery ze střetu králů bez začernění - pro ty, co ho ještě nepřečetli je to na vlastní nebezpečí. (stejně jako topic Tance pro ty, co ještě nedočetli Tanec)

Aha :) Tak mlčím a do zemi čučím...

svoa00 napsal(a):

Jaqen napsal(a):

Podobne... Ja som bol strašne nešťastný, aj keď pripravený.. Ale ak zabije Aryu, ako podľa Jaya z textu dosť nebezpečne vyplýva, tak bude revať ako decko :(
    Nie si sam bratku, nie si sam
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.