Bouře mečů
Velkolepá sága Píseň ledu a ohně pokračuje třetí částí!
Anotace
Z pěti uchazečů o trůn je jeden mrtvý, další upadli v nemilost, a boj, v němž jsou bez skurpulí uzavírána nová spojenectví a rušena stará, zuří nemilosrdně dál. Moc rodu Lanisterů hrozivě sílí, avšak Tyrion trpí stále většími ústrky od své intrikánské sestry, krutého otce i zkaženého sadistického synovce.
Robb Stark je nucen bránit mladé...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Oberyn Hoře zasadí poslední ránu dřív než ho Hora chytne... to by ale Hora tolik netrpěl, ne???
Rudá zmije tak Eliu dostatečně pomstila...právě prohraným soubojem.
Nebo spíš (pře)/ne/živá??
To sem to domotal...:) Ale snad víš jak jsem to myslel...
A Catelyn... doufám že je v ní stále něco starého/lidského - myslím z minulých knih..- a setká se se svýmy nezvěstnými dětmi..
GRRM: ,,I would have HEART of STONE If i'd say no!"
:D
Pre uzrejmenie: Catelyn budú v Hostine hovoriť Lady Stoneheart
Dostatečně ste mně natěšili...
SEDM vládnoucích mocností? Zdecimovaní jsou jen Starkové a snad i Tullyové, jenže ti nevládli...
Válka která trvala TAK dlouho...???
Co to ten editor - nebo kdo - vymýšlel? Plus naprd - slušně řečeno - obálka...
Nu co, neználka ten přebal navnadí :)
To druhý - poučil, právě tím že v ní nic lidské nezbyde...
užívaj skvelú ságu, kým je ešte leto :)
1. Stark (Kráľ Severu) - Zdecimovaný na RW
2. Lannister (Kráľ IT) - Sú jakž takž pri moci, ale príchod Tyrellov Cesei moc nepoteší a koncom knihy sa tak povediac dosť zdecimovali. Však uvidíš. A už vôbec Joffova smrť je decimujúca.
3. Tyrell (Kráľ HG) - Tí padli už v Strete, no aj tak sa môžu počítať, že svatba Joffa a Margaery bol únikový zúfalý plán
4. Greyjoy (Kráľ IrIs) - Balónik nám praskol :)
5. Daenerys (Kráľovná prdele plná divných mien typu Hizdahr zo Loraq) - Zrejme myslené tak, že si odpočíva, kým naberie sily...
6. Noční hliadka ?! Har! :D
7. Jiní ?! Har! :D
A obálka je na živo pekná, dokonca IMHO asi najlepšia zo všetkých piatich (áno, upútala ma všezelená)
Gepeto: A co Stannis, toho v tvém výčtu nevidím
A ještě jedna otázka - budou ještě nějaký kapitoly z pohlade Catelyn Stark?
K té poslední otázce, jestli to chceš opravdu vědět,
A za ten spoiler s Catelyn díky... vpodstatě mi to z děje nic neprozdradí.
vlastně +100
ALE takovýhle "konec" bych nepřála většině postav včetně mých neoblíbených a to i třeba takovému Joffreymu. Jsem i proti