Bouře mečů
Velkolepá sága Píseň ledu a ohně pokračuje třetí částí!
Anotace
Z pěti uchazečů o trůn je jeden mrtvý, další upadli v nemilost, a boj, v němž jsou bez skurpulí uzavírána nová spojenectví a rušena stará, zuří nemilosrdně dál. Moc rodu Lanisterů hrozivě sílí, avšak Tyrion trpí stále většími ústrky od své intrikánské sestry, krutého otce i zkaženého sadistického synovce.
Robb Stark je nucen bránit mladé...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ako by si si to predstavoval? Akože žiadna postava by nebola predstavená a neobjavila by sa v knihe, kým by nedostala svojej úlohe? Akože Cat by nešla v prvej knihe za Lysou, pretože tá bola v tej knihe podstatná len v Tyrionovom stretnutí s Bronnom a uvideli by sme ju až v tretej knihe, kde vykonala niečo podstatné?
EDIT: to zas dnes perlím...
Obě dvě překrásné, voňavé, anglicky psané knížečičky v úhledném bytelném britském vydání s na dotek příjemným reliéfem na obálce!!!
Wuchuhůůůůů!
(
Co na tom, že tu zkoušku z fyziky jsem neudělala, příští týden mě čeká matika, kterou vůbec neumím, poslední semestr s prvním i druhým zkouškovým jsem promarodila, takže nemám prakticky žádné kredity a v září jedeme na čtrnáct dní na exkursi na druhou stranu republiky?! :anxious:WHO CARES???!!! :hand: )Já-mám-Bou-ři! Já-mám-BOUŘI!!!
Potíže čekám o víkendu, nebo jindy v nejbližší době, kdy budu muset situaci objasnit otci (=sponzor) po tom, co jsem s ním přes čtvrt roku nemluvila. =D
potíže = BOUŘE akorát to jinak pojmenuješ ;-)
:-)
http://awoiaf.westeros.org/index.php/Acorn_Hall