Lidi jsme zase mimo topic a dostaneme vyhubováno.......Navrhuji vytvořit místnost Flanker versus jarla....něco vy stylu starých dobrých filmů ninja versus mafie...
Už jednou jsem na ní použil Apage, Satanas, ale jen se mi čarodějnice vysmála - asi začnu nosit růženec a v čutoře svěcenou vodu, ale nevím, jak bych ji mohl uplatnit v internetové diskusi... :-)
Hojně tím polévejte klávesnici i monitor - ohromně to pomáhá :-p
Vzpomínáte si na krásný Regisův proslov u slavnostní tabule ? "Stříbro a česnek jsou pro upíry naprosto smrtící" podávaje si do úst další sousto stříbrnou vidličkou "A to jehněčí na česneku je skutečně lahodné." :-D
Podezíráš mne neprávem. Už jsme si vyjasnili, že na kraječky nejsem a holá nahota je nenápaditá, krom toho to znám zpaměti. :) Ale jak dokáže ženská zaujmout na veřejnosti, to je to oč tu běží.
No, dle mý zkušenosti si ženský vzájemně nejvíc obdivujou róbu, kterou považuju za zgruntu ošklivou a potlačující ty správný tvary. Takže spíš co zaujme nás muže.
Jo to je trapné a neupřímné, jenže ode mne by se dočkaly spíš "Vypadáš hrozně, mazej se převlíknout" než že jim to pochválím :-)) Tuhle ženskou vlastnost jsem nikdy nepochopila - jako by atraktivita ženy byla v "kráse" :-))
Lituji herce, co získají svoji velkou životní roli v seriálu a ten je po pár dílech zrušen. V jiném seriálu je už do vedoucí role neobsadí, herců je dost...
Komentáře
Vzpomínáte si na krásný Regisův proslov u slavnostní tabule ? "Stříbro a česnek jsou pro upíry naprosto smrtící" podávaje si do úst další sousto stříbrnou vidličkou "A to jehněčí na česneku je skutečně lahodné." :-D
To je kus ženské.