Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
1232426282969

Komentáře

• upraveno 8. července 2011
    Ale o takové zase nejeví flanker zájem :-))
    Lidi jsme zase mimo topic a dostaneme vyhubováno.......Navrhuji vytvořit místnost Flanker versus jarla....něco vy stylu starých dobrých filmů ninja versus mafie...
    Od toho už tady je přece Kecáliště, nač zakládat zbytečně další topic?
    To byla jen taková srandička Olorine...:-)
    A tady máte ukázku, jak se schizofrenikovo já a já dokážou hádat - to musí být v hlavě peklo na kolečkách :-D
    Chudák Olorin:-)
    Asi bych se měl léčit, já vím. :-((
    Utěším své druhé já...Buď v poho Olorine...ta žena je ďáblovo stvoření...chce tě svést na zcestí
    Ještě pohovoř o nádobě hříchu a dostaneš ťafku :-p
    Vždyť jsem ti to vysvětloval. Snažím se zachovat rovnováhu....úděl zákonného neutrála...
    To si Geralt myslel taky - že bude neutrál na ničí straně :-D
    Už jednou jsem na ní použil Apage, Satanas, ale jen se mi čarodějnice vysmála - asi začnu nosit růženec a v čutoře svěcenou vodu, ale nevím, jak bych ji mohl uplatnit v internetové diskusi... :-)
    To já mám v čutoře benzín a v kapse zapalovač...to je na čarodějnice spolehlivě nejlepší..:-)))
    Hojně tím polévejte klávesnici i monitor - ohromně to pomáhá :-p

Vzpomínáte si na krásný Regisův proslov u slavnostní tabule ? "Stříbro a česnek jsou pro upíry naprosto smrtící" podávaje si do úst další sousto stříbrnou vidličkou "A to jehněčí na česneku je skutečně lahodné." :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 8. července 2011
    Ale o takové zase nejeví flanker zájem :-))
    Chmur má pravdu, nic chytrohorákyňského (ustojená/neustrojená), pořád jsem trochu gentlemoun a nežádal bych dámu o kompromitující fotogalerii v nedbalkách.
    A malým pod čarou "Ve veřejném fóru" :-))
    Podezíráš mne neprávem. Už jsme si vyjasnili, že na kraječky nejsem a holá nahota je nenápaditá, krom toho to znám zpaměti. :) Ale jak dokáže ženská zaujmout na veřejnosti, to je to oč tu běží.
    Kolik lidí a stačí chlapy a nebo i ženské ? :-)
    No, dle mý zkušenosti si ženský vzájemně nejvíc obdivujou róbu, kterou považuju za zgruntu ošklivou a potlačující ty správný tvary. Takže spíš co zaujme nás muže.
    Jo to je trapné a neupřímné, jenže ode mne by se dočkaly spíš "Vypadáš hrozně, mazej se převlíknout" než že jim to pochválím :-)) Tuhle ženskou vlastnost jsem nikdy nepochopila - jako by atraktivita ženy byla v "kráse" :-))
    schleitr: A co teprve Helena Fibingerová...z té by si byl tuplem paf...
    Zas to nesmí bejt koule, chce to trochu pružnosti...
    sorry, spletl jsem si topic...myslel jsem, že se bavíme o holkách, které nás berou:-)
    Pak změň směr na Nejlepší kamarádka...
  • upraveno 11. července 2011
    Teda ten Purefoy na tu roli v GoTu tlačí...
    It’s just fantastic. I love it. I’m a big fan of HBO, a really big fan. I’d work with them at the drop of a hat, anytime, because they think big and invest in development and they invest in production and they really stick to their tagline "It's not TV, it's HBO".
    http://www.aintitcool.com/node/50318
    upraveno 11. července 2011
    Ví se aspoň, kdy by měl bejt oznámenej nějakej větší casting, nebo to bude víceméně po jednotlivcích?
    S takýmto nadšením a solídnou starpower toho Purefoya HBO určite obsadí. Vídim to už ako isté.
    Lituji herce, co získají svoji velkou životní roli v seriálu a ten je po pár dílech zrušen. V jiném seriálu je už do vedoucí role neobsadí, herců je dost...
    no pri väčšej roli by mu to ešte an star power slušne pridalo, myslím že o to mu ide. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.