Hra o trůny - obsazení
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Co se týče Brienne, tak dělat vyšší tu herečku nemusejí. Seriálového Renlyho převyšovat bude. Ale trochu statnější postavu by mít mohla.
Vyloženě špatně podle mě hraje snad jen představitelka Sansy a představitel sera Ilyna (jeho výraz ne nepodobný postiženým exoftalmem mě fakt dojal)
Já si Theona představoval jako takového středověkého šampóna. Robb podle mě vodnaté oči nemá (a i kdyby..jeho matka pochází z rodu majícího ve znaku pstruha:-). Navíc má celkem souměrné rysy...podle mě docela pěknej chlap, kdežto Theon je vyloženě hnusnej. Navíc ta bradavice...ach jo
191 je fakt na ženskou hodně. Bude velka asi jako představitel Ohaře takže v tomto ohledu dobré...
Koho byste chtěli či na základě vzhledu mohli hrát vy? Já bych chtěl hrát nějakého Lannistera a mohl bych hrát...no asi žádnou hlavní roli...možná tak Qotha:-(((
A koho bych si mohla střihnout - hnusí se mi to, ale Cersei a já bych mnohem raději třeba Brienne :-))
Podle fotek se mi moc nezdá ta Asha, připadá mi, že má takové jemné, až roztomile působící rysy, ktdežto v knize jsem při čtení měl za to, že je to dost ostrá ženská jak chováním tak vzhledově.
Přejmenování mi vůbec nevadí, nijak mi to neublíží, je to (pro mě) v podstatě vedlejší postava a navíc to pomůže některým nečtenářům s orientací kvůli Oshy, takže určitě fajn.
Že přejmenovali za stejným účelem Roberta na Robina mi taky žíly netrhalo :-D
A nakonec to vypadá, že ten Kerr Logan bude sice hrát Mathose, ale ne Malaravana z Quarthu, ale Mathose Mořského (tuším, že tak se Davosova rodina jmenuje v české verzi knihy)