Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
1192022242569

Komentáře

• upraveno 3. července 2011
    oberyna si predstavujem tak trochu orientálne, to by bolo zvláštne. čo tak davos? inak Polruký je dobrá rola pre nejaku veľkú hviezdu, nemá veľa natáčania a môže dodať hviezdneho svetla...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 3. července 2011
    Jo, Oberyn by to mohl taky být. Na charakteristické znaky lidí zatím docela dlabou, takže by to nebyl problém.
    Na Oberyna by mi pasoval někdo jako Art Malik, ale ten už je na jeho roli starý. Případně by mohl hrát Dorana.
    oberyna si predstavujem tak trochu orientálne
    jj, třeba Banderase :-D
    Vzhledem možná, ale postavou by mu dost chybělo :o)))
    ok, tak Bardem v metrosexuálním střihu :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Oberyn? Mance? V druhé řadě?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Jak nad tim přemejšlim, napadaj mě Qhorin a Davos. Oboje jsou to role, který by asi měly bejt obsazený někym známějším (u Davose problém, že ba tam musel vydržet dýl). Podle obvyklejch rolí by pasoval na Qhorina, ale typově by Davos klidně mohl bejt.
    upraveno 4. července 2011
    Montezuma: Specificky o druhé řadě zatím nikdo nemluvil ;o)
  • upraveno 4. července 2011
    No ono obsazení na druhou řadu bude už asi téměř hotový (třeba Brienne už je podle všech indicií obsazená, jen se klasicky čeká na dotažení finančního kontraktu, časového harmonogramu a teprv pak bude oficiální oznámení - možná na Comic Conu). Takže pochybuju, že by do něj Purefoy zasáhnul.
    Na IMDB už mají trůny přes 6 000 topiců...diskutuje se tam o Melu Gibsonovi na roli Stannise.
    Rozhodně by to chtělo nějaké známé jméno jako náhradu za Beana a role Stannise by se na to hodila.
    Mel Gibson? Tak to bude asi hodně pravděpodobné! :-D
    Nemluvě o tom, že v té roli si ho vůbec nedovedu představit.
    Game of Thrones’ star Sean Bean: ‘Mel Gibson is a good man’
    Stannis by měl být mladší, ale vzhledově by mi na něj pasoval. :-)
    Určite by vzhľadovo pasoval, veď tá plešinka Mel Gibsna priamo volá Stannis!
  • upraveno 7. července 2011
    Kdopak bude hrát Brienne ? Isis (7 stop) ?
    is
    isi

Jinak líbí se mi obsazení Benjena a nesedí mi Gendry a Renly. Ale každý má něco :-)

Mi přijde obdivuhodné, jak dokázali motivovat děcka, aby hráli třeba záporáky a nebo slabčáky a rozmazlence. Třeba Joff nebo malý Robert Arryn. To je od těch děcek dobrý výkon :-)

A na Shandora by mi seděl Roden :-) (Což je dávno pasé - já vím :-) )
    Na obrovitého Sandora Roden? Já jsem Rodena vždy viděl jako Payna. Jinak nechápu proč autoři u ne úplně hlavních postav neřídí trochu popisem v knize a neudělají tak fanouškům knihy radost - proč musí být Šagga skrček nebo Kevan bezvousý plešoun....?
    Proč payna ? payne je takovej malej plešatej špinavec to me na rodena nesedi. :D
    Myslela jsem toho Rodena spíš jako charakterem :-)(postava opravdu nesedí) Rodena si velice vážím jako výborného herce, aby bylo jasno. Vím, že postavou nesedí. Ale Joffrey de Peyrac měl 2 metry a dlouhé černé vlnité vlasy, což Hossein, co ho hrál neměl....
    Payna by si mohl střihnout Přeučil :-)) I když charakterem mi sedí spíše na Varyse :-)
    Jarla: Tý slečně něco na hrudníku přebejvá na to aby mohla hrát Brienne :-))
    upraveno 7. července 2011
    No, podle tý fotky v červenym mám pocit, že nejen na hrudníku.
    Tak slečna Lindsay Hayward je kapku přerostlejší, ale kdyby ji napasovali do těsnější zbroje...:-)
    http://acidcow.com/pics/14105-isis-the-amazon-lindsay-hayward-22-pics-video.html
    Tak Brienne si nepředstavuju zas tak extrémní. Velkou ano, ale ne že se bude tyčit o tři zlaté hlavy děda Lannistera.
    Hm výška děda Lannistera je tam uvedena ? :-)) Není tam někde uvedeno jak byla vysoká ? Menší než 7 stop ?
    Tahle nemůže být Brienne. Brienne by se nikdy nevystavovala nahá na internetu. :-)
    Podle mne mohla mít 6 stop, což už dělá vysokého chlápka.
    Byla vyšší než Renly, a Renly byl vysoký jako Robert. Vzpomene si někdo kolik měřil Robert? :o)
    Od čeho máme ebooky :-) "Six and a half feet tall"
    takže 6,5 byl Robert. Už se nedivím, proč se na Brienne dívali jako na zrůdu. .-)
    Tak to je slečna Isis 6 stop 9 palců akurát, ne ? :-))
    Aby pak nebyla větší než ten Horostein. :-)
    Kdyby byl mladší tak v roli Payne bych si dokázal pŕedstavit Jacka zrzouna s Pilířů
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.