Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
1181921232469

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 23. června 2011
  • upraveno 23. června 2011
    No vida, tak první prolomení týkající se castingu druhé série. Natalie Dormer bude Margaery Tyrell. Znám jí teda jen z Tudorovců (Anna Boleynová), byla skvělá. A bude asi i tady, pokud je teda záměr jí tak moc postaršit...

http://insidetv.ew.com/2011/06/23/game-of-thrones-casting/
    imho mali nájsť krajšiu herečku. v tudors bola fajn, ale myslím, že margaery mala byť krajšia kvetinka
    upraveno 23. června 2011
    To by mohla být snaha přitáhnout další diváky - fanoušky Tudorovců. Je to přece jen trochu známější jméno a na svých 29 navíc nevypadá. Já myslela, že je aspoň tak o 5 let mladší.
    upraveno 23. června 2011
    sarven: No, když si vezmu, že Loras měl být pohledný jako dívčí sen a co se z toho vyklubalo v seriálu... ;o)
    A tak není to nejhorší... pro mě sice byla Margaery při čtení ještě napůl dítě, ale není to myslím zas takový přešlap. Uvidíme jak zahraje.
    prešľap to nie je. len som čakal niečo viac anjelské....

2 nevada: no... mne na meg záleží viac ako na lorasovi :) ale máš pravdu.
    ad Loras - je hezké, jak se ten seriál začíná promítat do knih. Zrovna jsem čet něco z Bouře mečů, kde Lorasův bratr říká Sanse, že Lorase mají v rodině všichni rádi, je pohledný a všecho, ale manželem by jí dobrý nebyl :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 23. června 2011
    Proti Natalii Dormer nic nemám, jako Anna Boleynová byla fajn, ale nějak mi přijde moc stará, Margaery by měla bejt jen o málo starší než Sansa.
    upraveno 23. června 2011
    O tři roky.
    No vidite, 3 nebo 13, neni to jedno? :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 23. června 2011
    Waw Dormer jako Margaery! Tak to jsem nečekal. Z Turovců ji mám zafixovanou jako zkušenou dračici a tady má hrát mladičkou broskvičku. Tak na to jsem zvědav. Ale prostoru asi stejně nedostane mnoho. Maximálně se mihne tak ve dvou epizodách.
    Dajte mi hlavne Dannyho Hustona ako Stannisa a budem spokojný :)
    upraveno 23. června 2011
    Není na roli Brienne moc malá a hezká?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 23. června 2011
    Vyber si tu napravo ta je určitě lepší :p a ma více přednosti ;-)
    Prave jsem videl fotku Dormer a bylo mi hned jasne, koho bude hrat - Margaery. A hle, pravda to. Mne se páčí. Je to pekna holka. A v Tudorovcich to valela moc pekne.
    Btw. Margaery jako nevine andelske dite? To je Littlefinger v satickach! :)
    Nie, ona nie. Tú herečku nemám rád, nemal som ju rád ani v Tudorovcoch. Snáď ju nevyberú :(. Ako by pri pohľade na ňu mohlo Cersei prejsť hlavou, žeby ona mohla byť mladšia kráľovná, ktorá ju oberie o trón?
  • upraveno 24. června 2011
    Zapper: Oni ju už predsa vybrali.
    Super volba, takřka všechny postavy jsou v seriálu starší a Dormer navíc vypadá a dokáže zahrát o dost mladší postavu, takže mi to do sebe tak nějak zapadá a myslím, že se tahle volba povedla.
    upraveno 24. června 2011
    S tou bradou bych jí řadil spíš mezi Freye, třeba jako Roslin.
    Milla jako Brienne? To by bylo doslova zkurvení postavy :)))
    upraveno 24. června 2011
    A nechaj jí i vyrůst?
    Když to nechají natáčet mě, tak s mojí šikovností vyroste i trpaslík... ehm... Peter Dinklage. :-)
  • upraveno 3. července 2011
    upraveno 3. července 2011
    Nejlíp Mance Nájezdník nebo Qhorin Půlruký. Ale byl by i dobrý jako Stannis.

A jako Stannis by mohl být tím jménem, které přitáhne další diváky k nové sérii.
    Já bych ho rád viděl i v trochu jiné roli, než ten jeho klasický drsoň až přímo hajzl. Takže ten Mance by šel. A výzvou by jistě byl i Oberyn - na některých fotkách je znát, že by ta jeho vizáž šla poupravit pro tu hle postavu. No ale asi by to nebylo úplně ideální...
    Hmm, ak by zase nepredvádzal svoju ultra-cool-hardcore-macho pózu ako naposledy v Camelote (Solomona Kanea som mu ešte žral, tamtoho mamrda už nie) tak by som ho v GoT-e veľmi rád uvidel. Pasoval by mi ako Stannis alebo Mance (tieto postavy navyše nie sú klasickí drsňáci, takže by odpadli moje obavy z úvodu). Qhorin nie - ten má byť starší (prosím, obsaďte Keitha Carradinea!).
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.