No vida, tak první prolomení týkající se castingu druhé série. Natalie Dormer bude Margaery Tyrell. Znám jí teda jen z Tudorovců (Anna Boleynová), byla skvělá. A bude asi i tady, pokud je teda záměr jí tak moc postaršit...
To by mohla být snaha přitáhnout další diváky - fanoušky Tudorovců. Je to přece jen trochu známější jméno a na svých 29 navíc nevypadá. Já myslela, že je aspoň tak o 5 let mladší.
ad Loras - je hezké, jak se ten seriál začíná promítat do knih. Zrovna jsem čet něco z Bouře mečů, kde Lorasův bratr říká Sanse, že Lorase mají v rodině všichni rádi, je pohledný a všecho, ale manželem by jí dobrý nebyl :-D
Waw Dormer jako Margaery! Tak to jsem nečekal. Z Turovců ji mám zafixovanou jako zkušenou dračici a tady má hrát mladičkou broskvičku. Tak na to jsem zvědav. Ale prostoru asi stejně nedostane mnoho. Maximálně se mihne tak ve dvou epizodách.
Prave jsem videl fotku Dormer a bylo mi hned jasne, koho bude hrat - Margaery. A hle, pravda to. Mne se páčí. Je to pekna holka. A v Tudorovcich to valela moc pekne. Btw. Margaery jako nevine andelske dite? To je Littlefinger v satickach! :)
Nie, ona nie. Tú herečku nemám rád, nemal som ju rád ani v Tudorovcoch. Snáď ju nevyberú :(. Ako by pri pohľade na ňu mohlo Cersei prejsť hlavou, žeby ona mohla byť mladšia kráľovná, ktorá ju oberie o trón?
Super volba, takřka všechny postavy jsou v seriálu starší a Dormer navíc vypadá a dokáže zahrát o dost mladší postavu, takže mi to do sebe tak nějak zapadá a myslím, že se tahle volba povedla.
Já bych ho rád viděl i v trochu jiné roli, než ten jeho klasický drsoň až přímo hajzl. Takže ten Mance by šel. A výzvou by jistě byl i Oberyn - na některých fotkách je znát, že by ta jeho vizáž šla poupravit pro tu hle postavu. No ale asi by to nebylo úplně ideální...
Hmm, ak by zase nepredvádzal svoju ultra-cool-hardcore-macho pózu ako naposledy v Camelote (Solomona Kanea som mu ešte žral, tamtoho mamrda už nie) tak by som ho v GoT-e veľmi rád uvidel. Pasoval by mi ako Stannis alebo Mance (tieto postavy navyše nie sú klasickí drsňáci, takže by odpadli moje obavy z úvodu). Qhorin nie - ten má byť starší (prosím, obsaďte Keitha Carradinea!).
Komentáře
http://insidetv.ew.com/2011/06/23/game-of-thrones-casting/
2 nevada: no... mne na meg záleží viac ako na lorasovi :) ale máš pravdu.
Btw. Margaery jako nevine andelske dite? To je Littlefinger v satickach! :)
Milla jako Brienne? To by bylo doslova zkurvení postavy :)))
A jako Stannis by mohl být tím jménem, které přitáhne další diváky k nové sérii.