Hra o trůny - obsazení
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
iste je to vec tréningu, ale šerm je pre dievča asi trochu cudzí, ľavou rukou môže byť ešte drevenejší. budem šťastný ak to odstránia a bude to dôveryhodné.
každopádne verím, že to bude lepšie ako akcia napr. v Bathory :) ono, horšie to už ani nemôže byť :)
to Olorin; odporucam lavacku mys, tiez som najprv pouzival pravacku ale po zmene som zistil ze je to brutal rozdiel...
som rád, že ste optimisti. príklad s nadalom je skvelý. lebo nadal je bežný človek, s bežnou vôlou a schopnosťami :)
iste je to vec tréningu, ale šerm je pre dievča asi trochu cudzí, ľavou rukou môže byť ešte drevenejší. budem šťastný ak to odstránia a bude to dôveryhodné.
Určitě :-) spíš si myslim, že kladli důraz na talentovanou holku.
Píše:
What do you know about fear? Fear is for the winter, when the snows fall a hundred feet deep. Fear is for the Long Night, when the White Walkers move through the woods. When the sun hides for years, and children are born, and live and die, all in darkness. That is the time for fear, my lord.
Tak bohužel ten hlas bude slyšen v GoTu naposledy, Margaret John zemřela :-(
ad Arya: no co si budem povídat, zručnost Maisie je jedna věc, druhá, možná ještě důležitější, je zručnost střihače :-)
Odchod chůvy mě mrzí. Ten hlas byl v teaserech opravdu skvělý.
btw. Je to teď možná trochu nemístné, ale 1.série je už natočená, takže alespoň v ní bychom ji měli mít, ne?
odporucam lavacku mys, tiez som najprv pouzival pravacku ale po zmene som zistil ze je to brutal rozdiel...
Pár LANek jsem už s normál. myší "protrpěl" a nebyl jsem nějak znevýhodněn. Já jsem prostě na to zvyklý odjakživa. Ale díky za radu.
Vypadá to přinejmenším zajímavě.
ad arya naposledy. vyjadril som znepokojenie a nádej, že to bude fajn. to je všetko :)
Tentokrát tedy umělecký. Stephen Warbeck nebude dělat hudbu ke GoTu. Nahradit ho má Ramin Djawadi ze stáje Hanse Zimmera. Nehledě na jeho možné kvality (to možná posoudí lépe někdo jiný, více znalý) je to imo hodně špatná zpráva. Co z toho asi tak může vzniknout takhle narychlo? :-( Vzpomeňme na King Konga, kde Shore skončil na poslední chvíli - 7 týdnů před premiérou - a Howard vytvořil něco naprosto zapomenutelného...
Zdroj: http://www.westeros.org/GoT/News/Entry/Warbeck_Out_Djawadi_In_as_Composer/
No vlastně je to víc času, Ramin může vždycky skládat ten týden mezi epizodami, trochu šibeniční termíny, ale znáte to, pod tlakem bývají někteří nejproduktivnější :-)