Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
1151618202169

Komentáře

• upraveno 2. února 2011
    som rád, že ste optimisti. príklad s nadalom je skvelý. lebo nadal je bežný človek, s bežnou vôlou a schopnosťami :)

iste je to vec tréningu, ale šerm je pre dievča asi trochu cudzí, ľavou rukou môže byť ešte drevenejší. budem šťastný ak to odstránia a bude to dôveryhodné.

každopádne verím, že to bude lepšie ako akcia napr. v Bathory :) ono, horšie to už ani nemôže byť :)
  • upraveno 2. února 2011
    no ja som tiez lavak ale napriklad dominantnu nohu mam pravu.

to Olorin; odporucam lavacku mys, tiez som najprv pouzival pravacku ale po zmene som zistil ze je to brutal rozdiel...
  • upraveno 2. února 2011
    sarven píše:
    som rád, že ste optimisti. príklad s nadalom je skvelý. lebo nadal je bežný človek, s bežnou vôlou a schopnosťami :)

iste je to vec tréningu, ale šerm je pre dievča asi trochu cudzí, ľavou rukou môže byť ešte drevenejší. budem šťastný ak to odstránia a bude to dôveryhodné.

Určitě :-) spíš si myslim, že kladli důraz na talentovanou holku.
  • upraveno 2. února 2011
    herecky talentovanú. iste. bavíme sa teraz o akčných scénach, o šerme konkretne.
  • upraveno 2. února 2011
    Taky vám vstávaly chlupy na zádech, když jste slyšeli v trailerech GoTu Starou chůvu?

Píše:
    What do you know about fear? Fear is for the winter, when the snows fall a hundred feet deep. Fear is for the Long Night, when the White Walkers move through the woods. When the sun hides for years, and children are born, and live and die, all in darkness. That is the time for fear, my lord.

Tak bohužel ten hlas bude slyšen v GoTu naposledy, Margaret John zemřela :-(

ad Arya: no co si budem povídat, zručnost Maisie je jedna věc, druhá, možná ještě důležitější, je zručnost střihače :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 2. února 2011
    R.I.P.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 2. února 2011
    Tak zase ji nezatracujte. Ani Arya nebyla zručný šermíř a správně používat meč se učila až při "tanečních" lekcích. Takže určitá nešikovnost v zacházení s mečem nemusí být na závadu. A řekla bych, že si na bojovém tréninku dali při natáčení záležet a určitě mu věnovali dostatečnou pozornost. Ostatně jedna z prvních fotek Maisie byla s mečem v ruce.

Odchod chůvy mě mrzí. Ten hlas byl v teaserech opravdu skvělý.
  • upraveno 2. února 2011
    R.I.P.

btw. Je to teď možná trochu nemístné, ale 1.série je už natočená, takže alespoň v ní bychom ji měli mít, ne?
  • upraveno 2. února 2011
    jj, v 1. sérii by měla samozřejmě být
  • upraveno 2. února 2011
    R.I.P. Jej hlas bol naozaj zimomriavkový.
  • upraveno 2. února 2011
    Duny píše:
    odporucam lavacku mys, tiez som najprv pouzival pravacku ale po zmene som zistil ze je to brutal rozdiel...

Pár LANek jsem už s normál. myší "protrpěl" a nebyl jsem nějak znevýhodněn. Já jsem prostě na to zvyklý odjakživa. Ale díky za radu.
  • upraveno 2. února 2011
    Tak jako můj bratr snad s myší neoperuje nikdo. Ač píše pravou, je myšový levák. Co na tom, že má klasickou praváckou myš... jenže on ji má v podstatě na pravé straně klávesnice, nebo spíš před klávesnicí, ruce má překřížené a pravou používá přes levou.

Vypadá to přinejmenším zajímavě.
  • upraveno 3. února 2011
    r.i.p.

ad arya naposledy. vyjadril som znepokojenie a nádej, že to bude fajn. to je všetko :)
  • upraveno 3. února 2011
    Další "odchod" :-(

Tentokrát tedy umělecký. Stephen Warbeck nebude dělat hudbu ke GoTu. Nahradit ho má Ramin Djawadi ze stáje Hanse Zimmera. Nehledě na jeho možné kvality (to možná posoudí lépe někdo jiný, více znalý) je to imo hodně špatná zpráva. Co z toho asi tak může vzniknout takhle narychlo? :-( Vzpomeňme na King Konga, kde Shore skončil na poslední chvíli - 7 týdnů před premiérou - a Howard vytvořil něco naprosto zapomenutelného...

Zdroj: http://www.westeros.org/GoT/News/Entry/Warbeck_Out_Djawadi_In_as_Composer/
    upraveno 3. února 2011
    Asi to neni dobrá zpráva. Nicméně Warbeck dostal oskara za Shakespeara a nutno říct, že z toho si taky nepamatuju ani tón. Aspoň jsou to dva měsíce. Horner měl na Tróju dva tejdny...
  • upraveno 3. února 2011
    Teď jsem si poslech tu ukázku ze Souboje titánů a má to místa, který zněj docela dobře...

No vlastně je to víc času, Ramin může vždycky skládat ten týden mezi epizodami, trochu šibeniční termíny, ale znáte to, pod tlakem bývají někteří nejproduktivnější :-)
  • upraveno 3. února 2011
    Djawadi podle mě špatné zprávy neznamená. Mám ho docela ráda, i když je pravda, že často pracuje s dost... moderním feelem, abych tak řekla. Určitě si ale myslím, že na výkřiky hrůzy je ještě brzy.
  • upraveno 3. února 2011
    Moje výkřiky hrůzy byly dané spíš tou náhlou změnou a časovým tlakem, křičel bych, i kdyby na poslední chvíli angažovali Shorea (i když asi trochu míň no :-) No pořád je to velká neznámá, stejně jako u Warbecka...
  • upraveno 3. února 2011
    Jeho soundtrack ku Clash of The Titans aj navzdory haterom milujem, takže - BRING IT!
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 3. února 2011
    Djawadi - u mě dobrý, jeho hudba má cosi do sebe. U Souboje Titánů byla asi jediné, co tam stálo za pozornost, Iron Mana jsem svého času poslouchala často. Věřím, že se s šibeničním termínem popasuje s úspěchem.
  • upraveno 3. února 2011
    Ach, vy optimisti, ještě pár takových a podlehnu :-)
  • upraveno 3. února 2011
    Join the dark side (but optimistic), Alek :-D
    upraveno 3. února 2011
    Tak jsem si ten soundract Titánů pustil (z filmu si to nepametám), a ono to neni zas tak špatný (i když nic originelního to neni).
  • upraveno 4. února 2011
    k Arye - jak už někdo vzpomenul, výhodou je, že ona není nikdy prezentována jako šermíř, ale někdo kdo se učí - takže těžkopádnost a nemotornost bude imho v seriálu sedět
  • upraveno 4. února 2011
    Tak hlavně o ty souboje projdou ještě postprodukcí, kde se to různě zrychluje apod., takže by to vypadalo dobře, i kdyby tím šermířem být měla... :-D To by pak jako dřeva vypadali totiž všichni, pochybuju, že někdo z těch herců chodil na hodiny historického šermu. ;)
  • upraveno 4. února 2011
    mortensen chodil z mečom aj na kávu, keď trénoval a hral Aragorna. ano postprodukcia a dobrý choreograf dokážu veľa. vôla takisto. takže sme optimisti. som za :)
  • upraveno 4. února 2011
    Však já netvrdím, že nějakým tréningem neprošli, ale stejně to natáčeli zpomaleně, protože a) zas tak dobře se to během pár měsíců (i když jistě intenzivního tréningu) naučit nelze, a b) herec, pokud to není odvážná duše, tak do toho moc tvrdě nepůjde - od toho jsou pak kaskadéři. Ale jak říkáš, postprodukce a choreograf, kterej jim řekne co mají zhruba dělat, aby to před kamerou vypadalo dobře, to jisté.
  • upraveno 22. března 2011
    A helemese, koukám na začátek Tmavomodrého světa a Charles Dance (Tywin) v titulkách. Ten chlap si prostě umí vybrat :-)
    Jo to umí, ve scéně kde se piloti vracejí z první mise a on jim lehce vynadá mu to šlo, takže do role někoho kdo kritizuje všechny okolo se hodí. Jinak docela mě dostalo, jak Svěrák v povídání před filmem mluvil o tom, že mu v Pearl Harboru ukradli námět, když ho poslal do Miramaxu a hlavním důkazem jsou koktající piloti v obou filmech, no nevím.
    No tak o tý krádeži si cvrlikali vrabci na střeše pěkně dlouho, ale teď poprvý jsem to slyšel na plnou hubu Svěráka říct (vůbec ten seriál o českém filmu je skvělý, to se Vachlerovi povedlo). Jinak těžko soudit, každopádně je Tmavomodrý svět jeden z mých nejoblíbenějších CZ filmů a imo hodně nedoceněný. Zato Pearl Harbor je po právu vysmívaná blbost :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.