Hra o trůny - obsazení
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Dan Minahan (učitel Maisie- Arye v šermu/vyšívání): Jsi levák či pravák?
Maisie: Pravák. Ale Arya je levák.
Takže se natáčelo podle knihy. No není to dokonalá Arya? :-)
Jinak natáčení se teď přesunulo na Maltu, kde se natáčí v prezidentském paláci.
Nicméně samotný seriál může být skvělý, i kdyby byl Jaime černovlasý atd.
Já to měl podobně u LOTRA. Když jsem viděl na plakátech a na netu představitele Aragorna, říkal jsem si...No to nemyslí vážně. A pak jsem si zvykl a dnes už si ho snad ani jinak neumím představit. Jasně byla tam spousta blbostí, nepřesností, nelogičností, ale jako celek, myslím, fungovala cela trilogie velmi dobře.
No, já si zase myslím, že u některých adaptací je znalost předlohy v podstatě nutnost, jinak nemáte moc šanci pochopit co se na plátně děje :).
To je pravda. Hned se mi vybaví např. Noční hlídka. Bez knižní předlohy bych byl naprosto ztracen:-))
Jak jsem se před chvílí díval na ten trailer, napadlo mě, že v české verzi Hry o trůny by Danerys mohla hrát Lucie Zedníčková.(Divím se, že mě to nenapadlo dřív. Ta strašlivá podoba!)
Měli byste ještě nějaké další "dvojníky" z našich hereckých luhů a hájů, kteří se typově podobají HBO hercům? (No dobře, sarvene, v Slovačwoodu se moc nevyznám, může být i odtud:-)