Hra o trůny - obsazení
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Ale u Martina člověk nikdy neví. Pokud se ho rozhodne využít, tak ho klidně "oživí" ve stylu - získal meč jednoho z ochromených lannisterských strážných a po krátkém boji se mu podařilo zmizet v labyrintu Rudé bašty.
Že se Arya ještě setká s Jaqenen s tím počítám. A doufám, že mistr nezklame.
Fakt pochybuji, že by v podstatě neozbrojený přežil střet s Trantem.
Mohl smrt předstírat, mohl se "přerodit" atd. Kdoví, jak to funguje u Mužů bez tváře a jim podobní...
A ty si teda nemyslíš, že Syrio a Jaqen (a dodat můžeme i Alchymistu v Hostině) jsou jedna osoba? Já už tohle beru pomalu jako hotovou věc, tak to tak i píšu.
Ale hádat se nebudu :o)
Já taky ne... ale hezká myšlenka, ne? Navíc se na scéně pěkně vystřídali. To nemůže bejt náhoda. :-)
Je fakt, že Jaqena potkala Arya poprvé hned když opouštěla s pomocí Yorena město. Byl vězněm. To by mohlo být, jestli ho Trant skutečně zajal a kdyby následně Syrio změnil podobu, to jo. Vysvětlovalo by to i to, že se k ní choval docela shovívavě.
Ostatně to by asi k Arye přistupoval trochu jinak ne?
K Arye jistě, ale k Arrymu? Navíc by musel zbytečně vysvětlovat svůj původ. Kdepak, místo toho pokračoval s Aryiným výcvikem v trochu jiném směru. A pak ji nasměroval do Braavosu, odkud pocházel Syrio. Ale jo, má to spoustu děr a hlavně neznámých, uznávám. Taky proto bych rád věděl, jak se Syrio dostal k Nedovi.
Skladatel hudby byl už vybrán, oznámení je ale na HBO.
V příapadě 3. série a dalších je ve hře možné rozdělení Bouře mečů do dvou sériií a spojení Hostiny a Tance.
Spíš předpokládám, že se Syrio Nedovi vetřel. Možná měl nějaký vyšší cíl/úkol v Králově přístavišti...?
Třeba dohlížet na dluh království u Braavoské banky.
Ty vaše různé teorie se mi líbí čím dál víc :o)
Skladatel hudby byl už vybrán, oznámení je ale na HBO.
V příapadě 3. série a dalších je ve hře možné rozdělení Bouře mečů do dvou sériií a spojení Hostiny a Tance.
Jo, doufám, že na 3. sérii dojde. Hrozně ráda bych viděla Boží soud v jejím závěru.
Třeba dohlížet na dluh království u Braavoské banky.
Hmmmm, pěkné! Stačí nějakou teorii jemně pohladit po zádech a hned se sama naježí (to je zas přirovnání, já vim :-)
Hrozně ráda bych viděla Boží soud v jejím závěru.
Co, máš ráda kousky kostí a mozku odpadávající z toho, co dřív mělo být Oberynovým obličejem? :-D
Olorin píše:
Co, máš ráda kousky kostí a mozku odpadávající z toho, co dřív mělo být Oberynovým obličejem? :-D
Krvavější podívaná mi nevadí ;o))
Ale Oberyna jsem měla ráda, závěr mě mrzel.
v jeho štýle písania naozaj stačí dramatický náznak, az vyšok nechá na čitateľovi, na druhú stranu možno si nechal otvorené dvierka. že by ho arya našla v nejakej kobke, keď si bude skracovať svoj modlitebný zoznam?