Hra o trůny - obsazení
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Jo a jeho jasnost na mě nevytahuj, aspoň o víkendu by moh od něj bejt klid :-)
A s tímhle matrošem diskutuju... ještěže mi momentálně přijde vhod každá prokrastinační příležitost :-)
(Ne, to nemůže být pravda, to se mi snad musí zdát). Aleku, mlč už, prosím tě, a někde v ústraní si pusť Helimadoe nebo Saturnina. S Mahulenou. :-)
boris farkaš ako benjen stark a marián labuda a Varys.
sarven: Labuda to je takový mafián a intrikán, myslím, že by zvládl i Malíčka. Farkašovou a Pauhofovou si musím vygooglit. ;-)
btw - ted tam "hledaji" brienne
to bude dabované??? nechcem.
Taky ne.
V průběhu dubna se můžeš vydat hledat první kouzelné soubory, pojmenované snad Game.of.Thrones.S01E01.720p.HDTV.H264.avi, a podobně ... což vyřeší problém s dabováním (i kdyby šlo jen o audio stopu a nasazení VirtualDub).
Alek píše:
Hele lidi, mám pro vás skvělý zprávy. Už jsem to začal tušit včera večer při čtení slovenskýho seriálovýho serveru kolem kinema.sk. A teď mi to samo o sobě potvrdilo HBO CZ/SK. Takže:
* HBO CZ/SK seriál přirozeně nadabuje, ale navíc bude vysílat obě verze zdroj
* seriál bude uveden současně s americkou premiérou, takže duben 2011! zdroj
Ještě se pokusím zjistit, jestli půjde seriál legálně získat/stáhnout v té době. Rád bych to měl legálně, ale platit si kvůli tomu HBO je pro mě zas až moc :-)
tak nejak z ni/toho mam radost
libi se mi dve ukazky z "tanecnich lekci"
Je tak nějak trapné, že u týhle holky vůbec nepochybuju, že to zahraje perfektně, kdežto u takový Leny Headey pochybuju stále...