Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
1141517192069

Komentáře

• upraveno 29. ledna 2011
    Tak to začni, páč tam tu podobu fakt nevidim. LZ je takovej ten vychrtlej typ a to EC neni. Ani ve tváři nenacházím nějaký podobný prvky... no možná na jedný fotce LZ by se něco málo našlo - ne, nemyslim tu erotickou fotku, ostatně u tý nemam co srovnávat, páč EC jsme takhle taky ještě neviděli :-)

Jo a jeho jasnost na mě nevytahuj, aspoň o víkendu by moh od něj bejt klid :-)
    (Neuvěřitelné.) A co ten horní ret, Aleku!? Co ty rety? Podívej se na tu fotku, co máš na hlavní stránce. Nic? Ani z profilu? :-)
    Tak už dost. Emilka je mnohem hezčí, i rty má plnější :-)
    Aha, už to mám, že ty si pleteš Lucii Zedníčkovou s Mahulenou Bočanovou? :-)
    Co dodat? LOL, ROFL, :-D

A s tímhle matrošem diskutuju... ještěže mi momentálně přijde vhod každá prokrastinační příležitost :-)
    Ty dva pány neznám. :-)

(Ne, to nemůže být pravda, to se mi snad musí zdát). Aleku, mlč už, prosím tě, a někde v ústraní si pusť Helimadoe nebo Saturnina. S Mahulenou. :-)
    andy hryc by mohol hrať kráľa roberta. farkašová alebo tana pauhofova by mohli byt trochu starsie sansy.

boris farkaš ako benjen stark a marián labuda a Varys.
    Petr Novotný ako Illyrio? :/
  • upraveno 30. ledna 2011
    - : A víš, že by možná nebyl špatný? Úplně si představuju ty záběry na jeho zpocené čelo. Ale nesměl by vyprávět vtipy. :-)

sarven: Labuda to je takový mafián a intrikán, myslím, že by zvládl i Malíčka. Farkašovou a Pauhofovou si musím vygooglit. ;-)
    a nezeptame se hbo, zda uz zaclo "delat" cz casting? - pokud ne, muzem (alek muze) udelat neco jako wishlist co byl na www.winter-is-coming.net

btw - ted tam "hledaji" brienne
    No já jsem si při čtení Brienne vždycky představoval tu ženskou, co hrála v BSG Starbuck (teď si nějak nemůžu vzpomenout, jak se jmenuje). Na Brienne je asi moc hezká, ale perfektně splňuje ten "manlike" vzhled. :)
    Já už jsem HBO zkoušel naťuknout ohledně překladů, ale zatim nic. Budu to zkoušet dál...
    No hlavně aby tam nehrál Vašut s Křížem. :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 30. ledna 2011
    Tak Roden, no ;o)
    upraveno 30. ledna 2011
    A třeba zrovna tu Brienne.
  • upraveno 31. ledna 2011
    to bude dabované??? nechcem.
  • upraveno 31. ledna 2011
    sarven píše:
    to bude dabované??? nechcem.

Taky ne.

V průběhu dubna se můžeš vydat hledat první kouzelné soubory, pojmenované snad Game.of.Thrones.S01E01.720p.HDTV.H264.avi, a podobně ... což vyřeší problém s dabováním (i kdyby šlo jen o audio stopu a nasazení VirtualDub).
    upraveno 31. ledna 2011
    http://icefire.d20.cz/diskuze/hra-o-truny-hbo/51001.284.html

Alek píše:
    Hele lidi, mám pro vás skvělý zprávy. Už jsem to začal tušit včera večer při čtení slovenskýho seriálovýho serveru kolem kinema.sk. A teď mi to samo o sobě potvrdilo HBO CZ/SK. Takže:

* HBO CZ/SK seriál přirozeně nadabuje, ale navíc bude vysílat obě verze zdroj

* seriál bude uveden současně s americkou premiérou, takže duben 2011! zdroj

Ještě se pokusím zjistit, jestli půjde seriál legálně získat/stáhnout v té době. Rád bych to měl legálně, ale platit si kvůli tomu HBO je pro mě zas až moc :-)
  • upraveno 1. února 2011
    nove video / tentokrat se vykecava Arya

tak nejak z ni/toho mam radost

libi se mi dve ukazky z "tanecnich lekci"
  • upraveno 1. února 2011
    Taneční lekce Arye - video

Je tak nějak trapné, že u týhle holky vůbec nepochybuju, že to zahraje perfektně, kdežto u takový Leny Headey pochybuju stále...
  • upraveno 1. února 2011
    Je úplně božská. :))
  • upraveno 1. února 2011
    Jj vypadá suprově :-) a vypadá to že s ní bude sranda. :-D Ovšem když si tak projíždim ty reakce na youtube tak tam nenajdete žadný negativní ohlasy :-)
    upraveno 1. února 2011
    Perfektní!!! Jako Arya bude dokonalá :o)
  • upraveno 1. února 2011
    tá ľavorukosť postavy môže dosť ublížiť akčným scénam. no ale uvidíme...
  • upraveno 1. února 2011
    IMO: Pokud není vyloženě extrémně vyhraněný pravák (který je ale minimum), tak se dá s levou rukou naučit téměř stejně dobře. Zvlášť, když nejde o jemnou motoriku...
  • upraveno 1. února 2011
    Nadal je pravák, a tenis hraje levou rukou.. to je asi všechno k tomuhle temátu :-D
  • upraveno 1. února 2011
    Já jsem levák, ale krom psaní s pravačkou nemám v ničem problém. (např. jsem nikdy neměl žádný spešl věci pro leváky, jako pc myši, nůžky atd.)
  • upraveno 1. února 2011
    Taky ne :-) Ovšem do obchodu pro leváky bych se ze zvědavosti šel podívat... Zvlášt kdyby tam prodával Flanders :-D
  • upraveno 1. února 2011
    To snad raději ne. :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.