Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
1171820222369

Komentáře

• upraveno 20. května 2011
    Co byste řekli na krátkovlasou Morenu Baccarin jako Ašu? Link
  • upraveno 22. května 2011
    GRRM: "Haven't seen any auditions for Stannis yet, but I expect they are coming soon. But yes on Melisandre... and on Ygritte, Asha, Xaro Xhoan Daxos, Davos, Dolorous Edd, Margaery Tyrell, Brienne, and many more... as usual, Nina Gold has found some great actors for us."

Edd!!! :)
    pri čítaní mien som nadobudol pocit, že by to chcelo viac epizód v sérii. inak naozaj budu postavy prichádzať, rozprávať a odchádzať. veď celá Hra koniec koncov uvedie cca 10 postáv a príde Ďalších 15-20 dôležitých....
    No myslím, že si to uvědomují i tvůrci a co jsem četl náznaky na westeros.org, asi se bojuje o nějaké navýšení počtu epizod. Jinak zajímavě o Střetu mluvil Bryan Cogman, tzv. Keeper of Mythos, tedy pravá ruka dua producentů co se týče příběhu a také scénárista 4. dílu, v druhé sérii bude mít taky jeden díl. Citace z doby, kdy ještě nebyla odsouhlasena druhá série.
    I love the small council scenes in general, so the idea of seeing Tyrion at court is exciting. It’ll be really fun seeing Cersei and Tyrion spar, which in many ways I think is the spine of the book, this tug-of-war for power at court between the two of them. Peter [Dinklage] and Lena [Headey] are good friends in real life, so I imagine they’d be looking forward to it.

I’d also love to see the Craster’s keep section, I love that one. Craster’s a nasty character. And just exploring new places, like Pyke and the Iron Islands. We have no shortage of locations in Northern Ireland that I think would work for that. What else… I think Stannis is an incredible character, he’d be a lot of fun to cast and write for, I’m sure. And that story, Dragonstone… Wow, that’s a huge book.
    Co se týče těch lokací, Benioff v minulých týdnech navštívil Chorvatsko a Španělsko.
  • upraveno 26. května 2011
    Nová sezóna, nové "hádanky" od GRRM týkající se hereckého obsazení. Už jsem se nemohl dočkat, zase je to po dlouhé době tady :-D
    Tady je indicie č.1
    fake obal vytvořený za tímto účelem, spousta různých odkazů a věcí, které by se daly spojovat do různých teorií :-D
    A k tomu ještě tyto slovní indicie:
    Just For the Record…
    … I am not Oliver King.
    I did, however, inspire him.
    Tohle nechám na chytřejší lidi. Ale takovéto akce mám moc rád. :)
    Tak nic :P
    Tak po tom, co si několik hodin spousta lidí hodně přehřívala mozkové závity to vypadá, že by mohla být obsazena Amy Joyce Hastings
    Ještě to není potvrzeno, ale velké množství indícií, které se povedlo lidem z toho obalu vyšťourat a pospojovat dohromady, to dost naznačuje.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 26. května 2011
    To je Melisandra? Vypadá dobře!
    Představitelka Sansy se na Twitteru rozplývá nad Lukem Pasqualinem. Britský herec, hrá/l třeba v Borgiích. Myslíte, že dostane roli? :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 26. května 2011
    Že by Podrick?
    Na Poda se mi zdá moc starý. Spíš jsem přemýšlel nad Horkým Koláčem, nebo někým z té jeho skupinky.
    Horký koláč i zelenoruký lommy už jsou obsazeni, jestli tam byl ještě někdo s nima kromě gendryho už si nepamatuju :-D Myslím, že to rozplývání se je čistě její osobní pubertální záležitost a že to asi nijak nesouvisí s GoT
    Je to možný, vzhledem k tomu, že očividně je taky "die-hard fan" Justina Biebera. :P
    Nie! Toho parchanta tam nechcem. V The Borgias z neho doslova kvapká sliz!
    A k možnej Melisandre - prečo nie? Môže byť.
    Aha, takže ak to nie je fake, tak samotná herečka to v diskusii na WiC vyvrátila.
    Macejko: The Borgias jsem zatím neviděl, ale on z něj doslova kape sliz i z těch pár fotek, které jsou na tom jeho IMDB profilu :-D Hned jak jsem je viděl mě napadlo to co tebe :-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 26. května 2011
    Arutha2321: Starší jsou tam všechny děti, proč by nemohli ostaršit i Poda?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 26. května 2011
    Není důvod postaršit Poda
    Pod má být mladší než Sansa (pokud se nemýlím), a tento chlapec má 20, a vypadá na to.
  • upraveno 27. května 2011
    Pod? Vždyť vypadá jako adept na teroristu v novém zpracování 11. září:-))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 27. května 2011
    Pod má bejt plus mínus stejně starej, v době Černovody tak asi 13-14 (Akorát Brienne ho nedokáže přesně odhadnout, protože, jak sama připouští, všechny děti jí připadají mladší než jsou).
    Takže nakoniec to žiadna castingová nápoveda nebola.
    To je opravdu extrém :-D Stovky možná tisíce lidí si nad tím celý den lámalo hlavu, postupně sepisovali a upravovali miliony teorií, spojovali postupně všechny možné indicie z toho obalu a nutno říct že vše do sebe logicky zapadalo, až z toho přes složitý proces nakonec vyšla Amy-Joyce Hastings jako Melissandra.
    A nakonec se zjistilo, že to byl jen malý vtípek od GRRM, protože u té novinky dal na svém blogu tag "Game of Thrones" a obrázek žabky, což vždy dosud značilo castingové hádanky. A tak všichni předpokládali že to opravdu je další hádanka a začali ji řešit :-D
    Nakonec z toho vylezlo, že ten obal je sice fiktivní, ale nic z něj není castingová hádanka a ten obal knihy, respektiva ta kniha bude rekvizita z připravovaného filmu, který pojednává o spisovateli podle jehož novel se bude točit seriál a ten film je inspirován právě GRRM a jeho ságou. A tak se tím chtěl George malinko pochlubit a zároveň pořádně nachytat své fanoušky :-D
    upraveno 27. května 2011
    JJ, četl jsem to vysvětlení, docela pobavilo.
  • upraveno 4. června 2011
    Nevíte jestli je obsazeni pro Krásku ?

A co říkáte Roose Bolton - Karel Roden? myslim ze na to vypada a navic zaporaky hraje fantasticky.
    upraveno 4. června 2011
    Já ho zrovna viděl v Lidicích ve vpodstatě kladný roli. Na Boltona je hubenej, co si pamatuju, tak Bolton je takovej neforemnej měkký maso, nikoli šlachovitej.
  • upraveno 5. června 2011
    Lidice jsem jeste nevidel - musim na to zajit :) jinak on hraje paradně i kladny role ale vypada vic na zaporaka :)
    Jinak jsem si spis vzdy myslel ze vypada nejak takhle:
    http://www.rankopedia.com/CandidatePix/1640.gif
    a to by nebyl problem namaskovat :)
  • upraveno 5. června 2011
    Karol Roden by se v Písni hodil perfektně na Payna. Samozřejmě Ilyna..:-) Jinak co se týká českých herců a Písně. Já si vždy jako ideálního herce pro roli Stannise představoval nebožtíka Borise Rösnera...
    upraveno 5. června 2011
    Chmur: Docela dobrý typy. BTW Srstka by byl dobrej Mord :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.