Hra o trůny - obsazení
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Dobrej je i Dalip Singh. Jen je trochu přičmoudlej...
Já nehovořím o jejich vzdělání, já hovořím o Valuevově vizáži - jestli někde přežila kapka Neandrtálské krve, tak to je on :-))
(A ty básně ... neříkal které ? Kdyby to byl třeba Bulyčev, tak znám třeba
"Okurčičko, okurčičko
nechoď k lesu na políčko
myška tam má domeček
ukousne ti koneček."
:-D
Hádám, že říkankama by se jeho promoter nechlubil. Jo Valuev má fak cool vzhled. Na tu jeho animálnost musej ženský letět jak vlaštovky po muchách..super. Sympatický na něm je. Že nedělá rozdíly v barvě pleti. Rozbíjí tlamy jak bílejm tak černejm:-)
On rozbíjí tlamy všem :-) Mi hlavně nebyl sympatický ten namachrovaný užvaněný blb :-)
BTW: Do role Mathose Mallarawana byl obsazen Kerr Logan. (Přiznám se, že když jsem to zjistil, absolutně jsem netušil, že v ASOIAF nějaká taková postava je :-D Ale vskutku je, v Quarthu...)
Dálšia, avšak neoverená informácia sa týka obsadenia Ashy Greyjoy. Ak sa dá veriť zdroju, tak do úlohy Yary Greyjoy (zrejme sa tak bude Asha volať v seriáli, asi aby si ju ľudia neplietli s Oshou) bola obsadená Gemma Whelan. S touto voľbou už tak spokojný nie som - tú Ashu v nej nevidím. http://www.spotlight.com/interactive/cv/F90159.html
Jinak díky Macejko za report, zrovna jsem vstával, tak mě potěšilo, že to mám bez práce ;-)
Aša: Mohla by bejt, posoudim, až se bude hejbat :)
Aša je mi protivná - ta mi je lhostejná :-)
Aj mne príde na Brienne trošku jemná, tak som zvedavý ako to spravia
Prozatím v castingu nešáhli vyloženě vedle, tak jsem zvědavá.
Aša - herečka vypadá fajn, změna jména na prd.
Mimochodem, hrozně se mi líbí jména, které vybírá GRRM pro své postavy, hlavně ty cizokrajně znějící - Cersei, Sansa, Alayne, Tyrion, Baleor...
Robert se mu asi líbí, má tam nezvykle přerobertováno. :-)
No za Brienne bych hrála a za Tyriona taky :-)