Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
1202123252669

Komentáře

• upraveno 7. července 2011
    Horu měli dát Nikimu Valuevovi :-D Ten má přes 7 stop 2 palce :-D Beast from the East
    niki
    nik
    Jo ten mě taky kdysi napadl. Jen dostává častěji na prdel než Hora:-),,

Dobrej je i Dalip Singh. Jen je trochu přičmoudlej...
    Dalip
    Jo třaky přerostlý, akorát "civilisovanější" :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 7. července 2011
    Růžovej přehoz coby znak civilisace :)
    No já mluvila spíše o ksichtu :-))
    Hele Valuev prý čte básně a Kličkové maj doktorát z filosofie...nepodceňujte východoevropské boxery...:-)
    Jo Kličko teď rozflákal toho velkohubého negra :-))

Já nehovořím o jejich vzdělání, já hovořím o Valuevově vizáži - jestli někde přežila kapka Neandrtálské krve, tak to je on :-))
    (A ty básně ... neříkal které ? Kdyby to byl třeba Bulyčev, tak znám třeba
    "Okurčičko, okurčičko
    nechoď k lesu na políčko
    myška tam má domeček
    ukousne ti koneček."
    :-D
    :-)))
    Hádám, že říkankama by se jeho promoter nechlubil. Jo Valuev má fak cool vzhled. Na tu jeho animálnost musej ženský letět jak vlaštovky po muchách..super.
    Jo Kličko teď rozflákal toho velkohubého negra :-))
    Sympatický na něm je. Že nedělá rozdíly v barvě pleti. Rozbíjí tlamy jak bílejm tak černejm:-)
    No asi letí :-) Já měla taky slabost pro Lurtze :-D

On rozbíjí tlamy všem :-) Mi hlavně nebyl sympatický ten namachrovaný užvaněný blb :-)
    jj Nikita Valuev, přesně má představa Hory. On je Conan Stevens sice dost vysoký, ale vypadá prostě jen jako běžný chlap, který je "trochu" vyšší :-D Ale co si pamatuju, tak hora měl být až tak nějak bestiálně velký, takové zvláštní rysy. A to je přesně Nikita V. Opravdu obr, nejen výškou, ale celkovým vzhledem. A někde jsem četl cosi, že prý mu herectví není cizí :-D Tak škoda, že ho HBO neobsadilo. :)

BTW: Do role Mathose Mallarawana byl obsazen Kerr Logan. (Přiznám se, že když jsem to zjistil, absolutně jsem netušil, že v ASOIAF nějaká taková postava je :-D Ale vskutku je, v Quarthu...)
    A někde jsem četl cosi, že prý mu herectví není cizí :-D Tak škoda, že ho HBO neobsadilo. :)
    Škoda....Stejne je jako boxer na nic (vzhledem k výšce a váze)
    upraveno 7. července 2011
    Expendable: A co je Mathos Mallarawan zač, víš?
    No Nikita má o výdělek postaráno - box měl jen na zviditelnění. Je fuk, jestli bude u filmu nebo jako supergorila nějakého obzvláštního zvířete....obojí mu vynese dost, aby uživil rodinku :-)
    Ten Mathos nějaká pidi postava asi 3x zmíněná v knize. Ale není to potvrzené, naopak jiné zdroje to prý popírají. Je možné že ten herec byl obsazen, ale do jiné role.
    Valuev si nikde nevydělá víc, než si vydělal boxem...
  • upraveno 8. července 2011
    Máme Brienne! Gwendoline Christie, ktorá bola s úlohou spojovaná ešte v dobe, kedy sa obsadzovala prvá séria, bude skutočne hrať Brienne z Tarthu. Za seba hovorím - výzorovo snáď najlepšia možná voľba. Uvidíme, čo hranie. http://www.spotlight.com/interactive/cv/F91694.html
    Dálšia, avšak neoverená informácia sa týka obsadenia Ashy Greyjoy. Ak sa dá veriť zdroju, tak do úlohy Yary Greyjoy (zrejme sa tak bude Asha volať v seriáli, asi aby si ju ľudia neplietli s Oshou) bola obsadená Gemma Whelan. S touto voľbou už tak spokojný nie som - tú Ashu v nej nevidím. http://www.spotlight.com/interactive/cv/F90159.html
    Nelíbí se mi obsazeni Ashy ani ta zmena jmena - ta holka je opravdu pěkná ale nemá ty správný rysy.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 8. července 2011
    Z těchto fotek se blbě soudí, ale zatím to mám spíš naopak. Brienne tam nevidím vůbec, zatímco Aša celkem dobrý. Stejně tam nejspíš bude dost málo a na začátku jen proto, aby se mohla ošmatávat s Theonem.
    Gwendoline je fajn, viz foto bez makeupu :-)

Christie

Jinak díky Macejko za report, zrovna jsem vstával, tak mě potěšilo, že to mám bez práce ;-)
    upraveno 8. července 2011
    Brienne: Výška 191 cm dobrá, vypadá sympaticky, ale váha na tu vejšku jen 76 Kg, to je hubeňour, navíc vypadá na Brienne moc jemná :). Ale důležitý je, jak dobře jí zahraje.
    Aša: Mohla by bejt, posoudim, až se bude hejbat :)
    Brienne měla postavu jak chlap - hora svalů....tuhle budou muset vycpat. Jaimie zmiňoval obrovské svalnaté stehna....
    Aša je mi protivná - ta mi je lhostejná :-)
    7 stôp je cca tých 210 cm
    Aj mne príde na Brienne trošku jemná, tak som zvedavý ako to spravia
    Dostane vysoké štykle ? :-)
    Brienne dobrá. Jistě nebude problém ji trochu přifutrovat, aby vypadala mohutnější. Aša (Yara) uvidíme. Rozhodně lépe zvolená než představitel jejího knižního bratra Theona...
    Koukám, že v Holywoodu je Gwendoline totální nováček...
    Prozatím v castingu nešáhli vyloženě vedle, tak jsem zvědavá.
    Aša - herečka vypadá fajn, změna jména na prd.

Mimochodem, hrozně se mi líbí jména, které vybírá GRRM pro své postavy, hlavně ty cizokrajně znějící - Cersei, Sansa, Alayne, Tyrion, Baleor...
    Mi se zase líbí, jak fikaně používá jména obyčejná, ale jedním písmenem je mění - Petyr, Jaimie, Brienne, Catelyn, Eddard, Benjen, Joffry, Myrcella....Snad jedině Roberta a Brandona nechal beze změny a Jon jakožto Jonathan se snese :-)
    To se mi právě taky líbí, jak z obyčejných jmen drobnou úpravdou dělá neobyčejná. Skoro tam není jméno, které bych si nezvolila třeba pro postavu v RPGčku. :-)
    Robert se mu asi líbí, má tam nezvykle přerobertováno. :-)
    Prozatím v castingu nešáhli vyloženě vedle, tak jsem zvědavá
    Podle mě tedy v první sérii vyloženě vedle šáhli mapř. Renly
    Podle mě taky nešáhli, i ten představitel Renlyho hraje dobře. Problém je spíš v tom, že změnili tu postavu - v tom si asi rozumíme.
    Ben Nevis
    No za Brienne bych hrála a za Tyriona taky :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.